שאלון

falloutgirl XD

New member
../images/Emo40.gif שאלון ../images/Emo40.gif

למרות שהשאלון הזה ארוך ביותר, תענו עליו =] *לקוח מפורום סקרים ושאלונים* שעת התחלה: שם: שם אמצעי: שם משפחה: מין: מזל: תמונה אם בא לכם: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? אתה נוהג לדבר עם חפצים? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? נכון שהשאלון הזה חופר? מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה
שעת סיום:
סוף שבוע נעים לכולם

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif

שעת התחלה: 17:51 שם: עדי שם אמצעי: - שם משפחה: זה משנה?.. מין: נקבה מזל: תאומים תמונה אם בא לכם: איכס.
שיר שמתנגן ברקע: THE TAKE OVER THE BREAKS OVER [זה שם השיר? לא בטוחה בנוגע לזה, סליחה אם יש טעות] שיר שמתנגן ברקע: כרגע, פשוט MTV2 ספר קצת על עצמך: כל השאלון זה לספר הרבה מחשבה שעוברת בראש: מה לענות כאן... מה עשית היום? שאלת כבר, לא? מה תעשה מחר? אני אהיה במשמרות הזה"ב חשק ל...: לשתות, אני צמאה ואין לי כוח לקום. מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? MCR, FOB ואבריל לאבין [אבל באבריל לאבין פחות] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו אני יכולה לאכול אבל נאי לא אוהבת, חומוס אני שונאת ואל יכולה לאכול, לראות או לגעת. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכרת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת, אבל עשיתי המון כאלה. מה הצבע האהוב עלייך? שחור [ובעדיפות שנייה - ירוק/אדום] מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. איכס. [זוהר זה עוד איכשהוא נחמד, אבל כלק.] מה המקצוע האהוב עלייך? לא חושבת שיש כזה. מה המקצוע השנוא עלייך? ה-כ-ל, אבל בעיקר תנ"ך והיסטוריה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה קשה, מלאה איחורים עם מורה מטומטמת, ומלא שיעורים [שלא הכנתי קצת], וציונים גרועים ומשפרים וגרועים. עיר/ים אהובות: ר"ג, ת"א, ירושלים [?] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את כל הדברים שקיבלתי אתמול - סט FOB!! איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה [זה היה אתמול] איך אתה הכי אוהב לבלות? לשמוע מוסיקה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 בלילה אני נשכבת לישון [כמובן יושבת גם במחשב בלי שההורים יודעים] אבל נרדמת זה כבר משהו אחר, אני נרדמת ב12+ שזה אומר 12 ומשהו, 1, 1 ומשהו וכו'.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן אבל אני לא הולכת עם זה, אני הולכת עם חולצות חלקות. יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין לי בכיתה, ואין לי מחוץ לכיתה ומחוץ לשכבה? אתם. ומבית ספר אחר? אתם. אתה נוהג לדבר עם חפצים? מה?! לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים. מדוע? כי אמרו שלא רוצים להיות חברים שלי. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן, בגלל שהיה שם את מייקלואיס שהערצתי מאוד, עכשיו אני עדיין מעריצה אבל קצת פחות. את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה. שם מיוחד לבן? לא יודעת. שם מיוחד לבת? שחר. מאכל אהוב: שאלת את זה כבר פעמיים, אבל שוב, סושי מאכל שנוא: שאלת כבר, אבל חומוס!! איכס!! דבר אחרון שאכלת: אורז עם עוף ותבלין מיוחד שיוצר מאכל. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ילדה מכיתה ח', הילדה שכשהייתי בכיתה ב' היא חנכה אותי, אז ראיתי אותה אתמול וגיליתי שהיא פריקית, חבל לא שמרתי איתה על קשר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה, מכנס שחור/לבן קצר, וג'ינס די קרוע. מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת. אהבת? לא זוכרת. מה הסרט האחרון שראית? "דברים שלמדתי מאימא" אהבת? כן, חחח. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על זה שהמנהלת עוזבת אותנו ושנה הבאה היא לא תהיה ושכנראה בונים לוקרים [יש!!!!!!!] מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברה [לשעבר] שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? ארוחת ספגטי עגבניות בסבארו ושתייה. כמה הוא עלה? 24 + 5 ממי הsms האחרון שקיבלת? מאורנג' מייל המפגרים. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אח שלי, לפני המון זמן. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת, אני צריכה לשים את הSIM בפלאפון הישן שלי, כי זה כבר חדש. יש לך שם שני? אם כן מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן חחח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 או 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את כל הפרצוף שלי ואת כל השער שלי ואת כולי! ובפנימיות? להיות פחות רגישה ופחות אלימה, ופחות כזאת שרבה יותר מדי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חברות.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? לא יודעת, לא מוגדר. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממ.. עם אחת הילדות המקובלות. למה? כדי להרגיש איך זה להיות מקובלת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא יודעת חחח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? פיט מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את פיט באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בכתיבה - יפי היי! ו"אממ.." וככה סתם - סבבה מה עושה לך טוב? לראות את פיט או את כל הלהקה או לשמוע שיירם שלהם. מה מעצבן אותך? הכל. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ולפעמים MP4 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר ואז כשנאי אלמד לנגן הייתי יכולה לשלב את זה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב? אולי הפלאפון? לא יודעת. מה היית לוקח לאי בודד? וואו, קשה. המלצה לסרט: אממ.. לא יודעת. תוכנית טלוויזיה? "חברים"! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת, מתעצבנת, בוכה, שומעת מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב..? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כבר שאלת, לראות את פיט או את כל הלהקה, או לשמוע שירים שלהם. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוסיקה, לגלוש באינטרנט. מקומות בילוי מועדפים: בבית. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? כבר שלאת, אבל שוב - פיט את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא בדיוק. החיים טובים לדעתך? לא. לבוש: ג'ינסים קרועים, מכנסי דגמ"ח, חולצות חלקות ובעיקר שחורות. מאכל אהוב: בפעם הרביעית - סושי שתייה אהובה: בפעם השנייה - קולה, נסטי, מיץ תפוזים או פאנטה. להקה אהובה: FOB! סרט אהוב: אוו, כבר שאלת גלידה: אייס קפה עיר בעולם: ניו יורק, לוס אנג'לס ארץ: ארה"ב וישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לענות על שאלונים אחרים. שיר שאתה שומע כרגע...: כתבתי כבר בהתחלה כמה כריות: על כמה אני ישנה? אני ישנה על אחת של FOB (= חיות מחמד: כלב...? מכונית אידאלית: לא אכפת לי מוזיקה: רוק, פאנק להקה אהובה: FOB מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא ממש אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מאיפה לי?! המרחק הפיזי כן קובע? אה?! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא הבנתי כלום איזה פתגם אומר לך הרבה? - מה המשפט שמאפיין אותך? - אתה בחור קנאי? - מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אממ.." "סבבה" "יפי היי!" האם אתה מאמין באלוהים? כמובן החיים הטובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן, בערך

AdiA12

New member
המשך ../images/Emo209.gif

*ברגע זה: לובשת: מכנס שחור קצר, חולצה שחורה קצרה מוזיקה: נו, כבר כתבתי!!! חושבת על: - *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לא הבנתי חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אמממ.. קשה להחליט קולה/פפסי: פפסי מקס *מה/מי היית רוצה? להרוג: את כל השכבה לשמוע: לא הבנתי להיות כמו: - *האחרון סרט אחרון שראית: מיליונר מי שגומר ראשון בקלונוע: החופשה של בין בטלוויזיה: מיליונר מי שגומר ראשון במחשב: לא ראיתי סרט במחשב מספר אחרון שחייגת: לאבא דבר אחרון ששתית: פאנטה דבר אחרון שאכלת: לא זוכרת פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים פעם אחרונה שחייכת: לא זוכרת, אלא אם כן, חיוך נכלל בצחוק, אז אם כן, היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: אמממ.. שרוף *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא, אבל שנה הבאה אני לומדת על גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא יודעת רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא יודעת אוהב אלכוהול? אני לא אוהבת אבל לא שונאת מאמין באסטרולוגיה? הורסקופים? כן. מאמין בקסמים? לא מבקר בבית הכנסת? בחגים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא יודעת, זה רחוק מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לפעמים, תלוי איזה אנשים חובש כובעים? לא שונא את עצמך? כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ראיתי כזה אוהב את הכתב יד שלך? בערך מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לצערי הרב כן אוהב לטייל בגשם? לפעמים אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? לא התנשקתי שר במקלחת? אממ.. ליתר דיוק ממציאה שירים או שרה שירים של FOB *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: אולי פירסינג/קעקועים: קעקועים שיורדים אחרי שבועיים חוויה אחרונה שחויית: היום הולדת שלי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת הדייט המושלם: לא היה כזה סרט אהוב: לא הבן אדם הכי שנוא: כל השכבה, ופאקצות הדבר הכי קשור אלי: אמממ.. לא יודעת הכי שונא בעצמי: את עצמי אוהב בעצמי: כלום לפני המוות מה תבקש? לא יודעת נכון שהשאלון הזה חופר? כן מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה שעת סיום: 18:20

עונה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שעת התחלה:17:57 שם: ריחן שם אמצעי: [?!] שם משפחה:אסרף ~ מין: נקבה. מזל: תאומיים תמונה אם בא לכם: לא באלי
שיר שמתנגן ברקע:Thnks Fr Th Mmrs
ספר קצת על עצמך:בלהבלהבלהבלה. מחשבה שעוברת בראש:משהו על פו"ב מה עשית היום?כל מיני דברים >< מה תעשה מחר?כנ"ל. חשק ל...:למות S: מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הרבה פורומים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?שאלה טובה מה אתה הכי אוהב לאכול?אורז או שניצל , משהו ביתי S: מה אתה הכי שונא לאכול?עבנגיוווווות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עשיתי המוון, תגדירו מזה מטורף בשבילכםXD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל, אני עושה המון שטויות
מה הצבע האהוב עלייך? צהוב ושחור. מה הצבע השנוא עלייך?כתום זוהר
מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה עיר/ים אהובות:בארץ? ת"א
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא קיבלתי דברים כלכך יפים ליומהלדת ^^ איפה חגגת יומולדת אחרון?עם חברות בקניון ובבית. איך אתה הכי אוהב לבלות?בעיקר לבלות עם חברות בקניון, להיות בעזריאלי במפגשים ויש עוד המון דרכים (; עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם חברות, בעיקר. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?זה תלוי עם יש לימודים או לא ,אםיש לימודים אני הולכת לישון בסביות 11\12 . יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן, ברור. ומחוץ לשכבה?כן! ומבית ספר אחר? כןן אתה נוהג לדבר עם חפצים?מזאומרת?
מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמה ימים. מדוע?כי הרגשתי חרא. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא XD את מי היית לוקח לאי בודד?אני אשנה את השאלה ל "מה הייתי לוקחת לאי-בודד" ~והייתי לוקחת יאכטה
שם מיוחד לבן?לא עולה לי כרגע. שם מיוחד לבת?בת אל מאכל אהוב:שניצל מאכל שנוא:יש הרבה >< דבר אחרון שאכלת:אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?עם חברה מהעבר.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס מה הספר האחרון שקראת?"אלכס לרנר דפי ואני" אהבת?כן . מה הסרט האחרון שראית?מישהו לרוץ איתו אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי על מה דיברת איתו?כלמיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אין בנאדם שיודע עליי הכל. על מי אתה יודע הכי הרבה?יש המוון אנשים כאלו. מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס לאוטובוס כמה הוא עלה?5 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?"חברה" שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה שלי (; מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כח לבדוק יש לך שם שני? אם כן מהו? מזה משנה ?>< אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן, על שם סבתות שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כן מאוווד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? גיל 3. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אם אפשר, הכל. ובפנימיות?יש דבר אחד, אבל זה אל חשוב כרגע ;P איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא עולה לי כרגע. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אין סוג ספיצפי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?ואוו. שאלה טובה.. יש כמה אנשים .. למה?היה מעניין אותי לראות את החיים דרך נקודת המבט שלהם. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מוות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ליאור מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היה כמה רגעים כאלו, לא הרבה אבל היה
את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את נירית. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"בטחבטח" "איזה יופי" ויש עוד כמה.. מה עושה לך טוב?הרבה דברים. מה מעצבן אותך?כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה, לדעת לצייר~ ולא כמו ילדה בגן XD, וגם לנגן
מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת
מה היית לוקח לאי בודד?כבר שאלתם..הייתי לוקחת יאכטה המלצה לסרט: הטינה2 \שודדי הקריבים\פתאום 30\ 50 דיטיים ראשונים
תוכנית טלוויזיה?השמינייה
, לחיות עם דרק
,מועדון לילה ויש עוד כמה (; מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא עולה לי כרגע לראש. איך את/ה מתגבר על באסה?לא יודעת, מוצאת תעסוקה אומשהו כזה @ איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכל המקומות האפשריים. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת O: איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?שבועות ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: על אנשים? ממש לא~ חיית מחמד:מה איתה? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש כמה דברים ^^ מה את/ה אוהב/ת לעשות?כל מיני דברים מקומות בילוי מועדפים:קניונים בסביבה פה, עזריאלי~,שנקין..בעיקר ת"א.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כלכך מה השם הראשון שעולה לך בראש?גם השאלה הזאת הייתה O: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי באיזה נושאים
את/ה בחור/ה קנאי/ת?כנ"ל החיים טובים לדעתך?לא לבוש:מה לבוש? מאכל אהוב: ג-ם השאלה הזאת הייתה . שתייה אהובה:מנסה להיגמל מכל השתייה המתוקה, אז אני אגיד מים. להקה אהובה: שאלה רטורית
סרט אהוב:כל הסרטים שהזכרתי למעלה ^^ גלידה:וניל עוגיות\מקקופלת\בסקויט וזהוו ^. עיר בעולם:- ארץ:לא הייתי בארץ אחרת, ככה שאני לא יכולה להשוות. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אמשיך לדבר עם אורפז במסנגר
שיר שאתה שומע כרגע...: Give It To Me

המשך../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?:כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן,הרבה פעמים :) מאמין באהבה ממבט ראשון?כן אתה נאמן?כן המרחק הפיזי כן קובע?לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?חס וחסה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אם רק ראיתי אותו ולא מצא חן בעיניי אז אני כן אתן לו צ'אנס, ואם הכרתי את האופי שלו והוא לא יהיה מצא חן בעיניי אני לא אתן שום צ'אנס .. איזה פתגם אומר לך הרבה?לא יודעת מה המשפט שמאפיין אותך?כנ"ל האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לא היחסים עם ההורים טובים? בסדר *ברגע זה: לובש: גינס וגופייה מוזיקה:סינטטי-סינרגיה חושב על:על כל מיני דברים.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מועדון קפה/תה:נס שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים/כלבים:תלוי איזה סוג אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את אפאחד לשמוע: את פיט מקדיש לי שירXD , סתםסתם.. להיות כמו: להיות כמו מה? *האחרון סרט אחרון שראית: מישוה לרוץ איתו בקלונוע: מכוניות בטלוויזיה: במחשב: - מספר אחרון שחייגת: לשני דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אבטיח פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים פעם אחרונה שחייכת: לא יודעת פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת: הריח מהבישולים של אמא שלי >< *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא XD מנגן על כלי נגינה?קצת מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?הם בני-אדם
אוהב אלכוהול? כןןן! מאמין באסטרולוגיה?לא כ"כ מאמין בקסמים?ממש לא מתפלל?לאO: מבקר בבית כנסת?כן, לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?נראלי שכן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא תמיד. חובש כובעים?לא שונא את עצמך? כן מביע משאלות מול כוכבים שנופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?הוא לא יפה, הוא ברור..זה מה שחשובלא ?S: מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?כן נותן אמון בקלות?לפעמים אוהב לטייל בגשם?לא אוהב ציניות?כן מתנשק עם עיניים עצומות?מה ?XD שר במקלחת?לא *האם יש לך: סודות: כן ,למישהו אין?! חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: יהיה חוויה אחרונה שחויית: לא יודעת .. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כנ"ל הדייט המושלם: שלהלה הכי שונא בעצמי: את הרוב אוהב בעצמי: קשה לי להצביע על משהו ספציפי ולהגיד שאני אוהבת אותו אצלי S: לפני המוות מה תבקש?כשאני אגיע לשם אני כבר אודיע לכם. שעת סיום:18:33,מלא זמן לקח לענות השאלו הזה O: הוקטש באמצעות מקטישאומוטקי

עונה XP

שעת התחלה: 19:59 שם: נסטיה שם אמצעי: אנה שם משפחה: בריקר מין: נקבה מזל: בתולה תמונה אם בא לכם: אין לי כוח לעלות תמונה XP שיר שמתנגן ברקע: where is your boy ספר קצת על עצמך: בלה בלה בלה יאדה יאדה יאדה פקה פקה פקה :] מחשבה שעוברת בראש: למה לאזעזל אני עושה ת'שאלון החופר הזה? מה עשית היום? ישנתי :] מה תעשה מחר? אצא החוצה חשק ל...: שוקולד
מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פוב וסיסטם אוף א דאון איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באסיסטית בלהקה מצליחה :] מה אתה הכי אוהב לאכול? זיתים D: מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים :D מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עשיתי די הרבה לשתות שמפו XD.... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?שיחקנו אמת וחובה והייתי צריכה להגיד לסבתא אחת מה נשמע אחותי ולהתחיל לדבר על מדונה XDD מה הצבע האהוב עלייך? שחור\ירוק מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?ספורט מה המקצוע השנוא עלייך?מטמתיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר :] עיר/ים אהובות: אילת\תל אביב\בת ים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ת'חתול שלי
איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה P: איך אתה הכי אוהב לבלות? בחוץ :] עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מה יש בטיוי :) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן :-\ יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור כל יום XD מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע? אמרתי שאני לא זוכרת ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא P: את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו לדב ראיתו שם מיוחד לבן? אלכס :]]] ופיט ופטריק :] ואנדי :] וג'ו :] ובוב חח סתם XD שם מיוחד לבת? לי מאכל אהוב: אמרתי כבר =P זיתים מאכל שנוא: חצילים =\ דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ג'ני ילדה שהכרתי בשין ודיברנו חצי שנה ואחרי זה כבר לא =\ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מה הספר האחרון שקראת? [אין תגובה] אהבת? לא מה הסרט האחרון שראית? נדמה לי הארי פוטר וגביע האש XD אתמול שידרו אז ראיתי P: אהבת?+\- מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אילשקה קקשקה P: על מה דיברת איתו? אם באלי לצאת החוצה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דניאלה בת דודה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על שון בן דוד שלי מה הדבר האחרון שקנית? שוקו P: כמה הוא עלה? שקל וחצי :p ממי הsms האחרון שקיבלת? אוסקר [העיר אותי באמצע השינה =\ ] מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דניאלה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תעני יש לך שם שני? אם כן מהו? אנה P: אתה קרוי על שם מישהו? מי? שם אף אחד אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן :]]] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני 13.9 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ת'עיינים =\ ובפנימיות? לא יודעת מה ת'קיבה XD? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא מנסה להיתחבר אליי יותר מדי כאילו אני אוהבת את פוב אחרי יום גם היא =\ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אם אשלי [כן, אני מקנאה :D] למה? כי היא מבלה יותר מדי עם פוב ופיט >< מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כוכב נולד מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? פטריק P: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: באסיסיטית בעתיד :] מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בטוח לא הרגע שבוא אני עוהנ על השאלון הזה P: אממ נדמה לי כשקיבלתי ת'חתול ^^ את מי אתה רוצה לידך עכשיו? פוב :]]] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יה רייט P: מה עושה לך טוב? די הרה דברים P: אבל במיוחד המוזיקה של פוב [: מה מעצבן אותך? סטיגמותת =\ מה תמיד צריך להיות בכיס? פאלפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור =\ מה הפריט הכי יקר שיש לך? השרשרת שלי :] מה היית לוקח לאי בודד? מישהו לדבר איתו =\ המלצה לסרט: מת לצעוק XDD תוכנית טלוויזיה? כוכב נולד 5 [יאללה נדב קדמון P:] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה :] ו איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה :] איפה היית רוצה לבקר בעולם? בפינלנד [סגידה ללורדי] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סטלנים XP איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? עצמאות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: כולם אבל לי יש חתול P: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה,חברים,החתול שלי וחיות מה את/ה אוהב/ת לעשות?גיטרה,מוזיקה,ועוד P: מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשמשעמם לא כשלא משעמם אז כן :] מה השם הראשון שעולה לך בראש? מישל P: עכשיו מישל את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא החיים טובים לדעתך? כן :] לבוש: ג'ינס מאכל אהוב: זיתים פעם שלישית! שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: פוב,mcr,30stm,blink 182,patd סרט אהוב: מת לצעוק גלידה: תות עיר בעולם: מילאן ארץ:פינלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אגיד תודה תודה ותודה על זה שסיימתי אותו P: שיר שאתה שומע כרגע...: השיר הזה כי עכשיו בכוכב נולד סיוון שרה אותו XD מאכל אהוב: זיתים פעם 4! שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: פרויקט ווי [ייא עונה 2 ביום ראשון D:] האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי על מי כמה כריות: 2 חיות מחמד: אני אוהבת את כולם אבל יש לי חתול מכונית אידאלית: לא מבינה במכוניות מוזיקה: רוק,פאנק,מטאל וכל השאר להקה אהובה: כתבתי ואין לי כוח לחזור על זה כמה אחים/אחיות יש לך? אין לי P: מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן לנננהה :] מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה חברים חיות מה אתה אוהב לעשות? גיטרה,מוזיקה וכל מה שכתבתי למעלה מקומות בילוי מועדפים? אין ספציפים =\ אתה אוהב להיות בבית? תלוי אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים? כן :] אתה ותרן או עקשן?ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות,כנות,ודבר 3 לא יודעת P: המרחק הפיזי כן קובע?לא ממש אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?תלוי האופי איזה פתגם אומר לך הרבה?לא יודעת מה המשפט שמאפיין אותך? קח הכול בקלות P: אתה בחור קנאי?לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יש כ"כ הרבה האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך?כן היחסים עם ההורים טובים?כן

המשך

*ברגע זה: לובש: ג'ינס [איך לא] חולצה של בלינד מוזיקה: כוכב נולד חושב על: הלוואי שעדי תעבור *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: שניהם אוכל/ממתקים: ממתקים XP קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: לאה אחת מהשכבה O___O לשמוע: 30stm להיות כמו: כמוני P: *האחרון סרט אחרון שראית: הארי פוטר בקלונוע: שודדי הקראיבים 3 בטלוויזיה: כוכב נולד במחשב: יש dvd מספר אחרון שחייגת חחחחח XD דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: סלט פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: די ממזמן פעם אחרונה שחייכת:עכשיו פעם אחרונה שצחקת: עכשיו הריח האחרון שהרחת: עכשיו *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? ברור מאמין בנסים? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא ממש רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא אכפת לי מהם אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לט לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? תלוי בני כמה הם XD אני לא מתכוונת לדבר עם פדופילים בני 55 XD חובש כובעים? כן שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?ראיתי רק פעם 1 בחיים שלי :| אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?ככה ככה נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?לא יודעת מתנשק עם עיניים עצומות?אם זה בא בהפתעה אז לא חחח XP שר במקלחת? בטח XDD סתם לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: עוד מעט יהיה באף ובשפה חוויה אחרונה שחויית: לא זוכרת מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודעת הדייט המושלם: חוף הים :] סרט אהוב: מת לצעוק הבן אדם הכי שנוא: לאה הדבר הכי קשור אלי: גיטרה הכי שונא בעצמי: עיניים אוהב בעצמי: שיער לפני המוות מה תבקש? לחיות עוד 5 שנים P: נכון שהשאלון הזה חופר? כןןןןן מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה : תודה ,באמת תודה עשית לי ת'יום P: שעת סיום: 20:43

תכנסו עבדתי על זה קשה... חע..

שם: רינת שם משפחה: צרפתי(ו לא אני לא צרפתיה!! ) מין:נקבה לא בטוחה שהמין השולט חע ... מזל :מזל חרא אבל ברצינות מזל קשת לא שזה עוזר למישהו ... שיר שמתנגן :לא מתנגן הרמוקלים החרות התקלקלו ... טוב במילה אחת משוגעת ושבתי מילי משוגעת מאוד חע ... מחשבה שעוברת בראש: מה לעזאזל אני עושה... מעשיתי היום: הייתי בברכה .. מחר אני דבר ראשון הבדוק שאני עוד חיה ואז כבר היה מה שהיה חע ... חשק ל.. אבטיח .. חע ... בעוד 15 שנה אני היה פה וימשיך לחפור לכם חע ... אני אוהבת לאכול .... גבינה בולגרת ... חע סתם קוסקוס אני פושו חולה על הצבע "ורוד" (שחור) אין לי כוח לאמשיך אזת תסטפקו בזה ועם בה לכם אז זה ה... איסישלי :322366779 ומנסג'ר :[email protected]

mili2828

New member
מפתום!?!? גמאני קשת =) ושתדעי אומרים שמזל

קשת זה משל מאוד יפה........ מתי נולדת?

mili2828

New member
אמ... לא אני עולה ל-ט איזה חרא באמת הייתי צרי

כה להיות ב-ט' טוב לא נורא... ואת?

heart brake kid

New member
לענות כי משעמם לי בלילה , תקראו !

שעת התחלה:12:51 שם: שני שם אמצעי: אין שם משפחה: משולם מין: חייזר , סתם , נקבה מזל: מאזניים תמונה אם בא לכם: >>>>> שיר שמתנגן ברקע: "מייק בליב" של 'ביפור דה פול' ספר קצת על עצמך: אמממ... אין לי כח לספר על עצמי עכשיו XD מחשבה שעוברת בראש: כמה שהוא חתיך ...3> _3> מה עשית היום? כלום , אותו תנועה במחשב מה תעשה מחר? חשק ל...: צירפות (נשיקה ) מה המידה שלך בנעליים? 29 >_< באיזה פורום אפשר למצוא אותך? "הכיתה הטיפולית " איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בכיתה הטיפולית , לא סתם , לא יודעת... מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי מה אתה הכי שונא לאכול? חציל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מצטלמת עושה * אממ... אממ.. ולא סקס* והעלו את זה ליוטיוב (אל תבקשו לינק, מחקתי מימזמן D:) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שמעתי פופ D= מה הצבע האהוב עלייך? אדום וירוק ושחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב = קנאה מה המקצוע האהוב עלייך? לא ללמוד בכלל מה המקצוע השנוא עלייך? מת' , אלגברה .... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מהירה ... עיר/ים אהובות: תל אביב , ניו יורק , פריז מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אייפוד שממש עובד!!!!! איפה חגגת יומולדת אחרון? סרט D= איך אתה הכי אוהב לבלות? בים או בקניון עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים בעיקר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 בערך במיטה 12 נרדמת .... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ , אנלא לובשת ... יש לך חברים מחוץ לכיתה? קצת יאפ ומחוץ לשכבה? לא כי זה בנתיים עד כיתה ח' , אבל אני עוברת בצפר שנה הבאה ומבית ספר אחר? כמעט כולם מבצפר אחר << אתה נוהג לדבר עם חפצים? כה , הגמל שלי D= והמקרר D= מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? "הורים זה שואה" ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא , בטייפ חצי .... את מי היית לוקח לאי בודד? את שיק 3> שם מיוחד לבן? חופש (3>) שם מיוחד לבת? אופל ( אהובתי) מאכל אהוב: כבר אמרתי , סושי מאכל שנוא: חציל >=< דבר אחרון שאכלת: לחם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? כשאני מנתקת קשר , אני בטוחה שזה מה שאני רוצה לעשות , בלי דברים פזיזים איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של סליפנוט D= מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר לפני חצי שנה XD אהבת? כע , חמוד מה הסרט האחרון שראית? למרבה הפלא , היםו בבוקר הארי פוטר 4 >< ( אנלא חולת הארי פוטר , זה יצא ככה בפוקס XD) אהבת? הוא עם אחלה עריכה וגרפיקה .... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? היא חפרה לי לאכול ארוחת ערב .... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מאש ... על מי אתה יודע הכי הרבה? מאש וורו מה הדבר האחרון שקנית? עניבה חדש 4> כמה הוא עלה? 50 שקלים חדשים .... ממי הsms האחרון שקיבלת? " נו תגידי לו , תגידי , תגידי , תגידי!!!" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? " אני יגיד לו , תפסיקי לנדנד" מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?" פון " XD יש לך שם שני? אם כן מהו? לא .... אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא .... אתה אוהב ילדים קטנים? לא .... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 (= מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני שמנע T_T ובפנימיות? להפסיק לשנוא את עצמי ולהיות ביקורתית כל הזמן איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ששיק יפסיק להיות פסימי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה , קומדיות נוער ( הסוטות האלה אמריקן פאי ועד XD) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם גיא למה? כי שילו ווילה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כאב ראש XD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לאדעת ... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אמממ... כששמעתי פעם ראשונה את אהבת חיי 3> את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אפי D= באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "סיים שיט" XD מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה מול הים ולהירגע .... מה מעצבן אותך? כשאנשים לא מבינים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס? הפון והאייפוד איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לעשות סלטה מה הפריט הכי יקר שיש לך? טוניקה בסך 600 שקלים חדשים מבוניטה XD המלצה לסרט: לא ! שודדי הקארביים תוכנית טלוויזיה? טירוף בבית מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?" שלא משנה איך את תתינהגי, מה תלבשי , ומה תגידי , אני עדיין יואהב אותך 3>" איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? פריז .... הקיץ הזה מבקרת ... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? האהבה לצרחות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף 4> איזה חג אהוב עליך? חג החופש הגדול האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ... זה מרושע חיית מחמד: היו לי הרגתי את כולם ^^ , לא סתם , אין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להתנשק ולשמוע מוזיקה ... מה את/ה אוהב/ת לעשות? מה שלמעלה .... מקומות בילוי מועדפים: בבית ,מוזיקה על פול , וידיד \ ידידה לחבק .... את/ה אוהב/ת להיות בבית? הכי (= את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני פייטרית D= את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה די קצת הרבה .... החיים טובים לדעתך? לא ... לבוש: זרוק , מה שנוח , הרבה חשור אדום ירוק סגול .... שתייה אהובה: תפוזים להקה אהובה: BFMV סרט אהוב: מועדון ארוחת בוקר גלידה: וניל D= עיר בעולם: פריז ... ארץ: בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון ... שיר שאתה שומע כרגע...: underPATH - רריטינג או א וולס סדרה אהובה: 8 כללים פשוטים כמה כריות: 2 מכונית אידאלית: שנוסעת לבד , ועם מזגן שעובד !!! מוזיקה: רוק , אימוקור , הארדקור , פוסטהארדקור , מטאלקור, סקרימו , דת מטאל , פאנק ... כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: נויפ , בולשיט הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כה ... מאמין באהבה ממבט ראשון? לא.... אתה נאמן? בן הכי נאמנים אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? להתאהב , לדבר , לענג המרחק הפיזי כן קובע? יאפ אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ... ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יש מצב , זה מאוד תלוי ... איזה פתגם אומר לך הרבה?" הלפ מי , אים דאינג אין פרונט אוף יו" מה המשפט שמאפיין אותך? " NOT EMO , JUST HATE MYSELF" האם אתה מאמין באלוהים? בערך.... היחסים עם ההורים טובים? לא , הורים זה שואה *ברגע זה: לובש: גינס ככה , חולצה שחורה קרועה , גופייה ( בלי חזייה יאי , איזה הקלה) מוזיקה: כבר מארתי 3 פעמים חושב על: U (= *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה 4> שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים/כלבים: חתולים (קל להרוג) אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: לא זה ולא זה *מה/מי היית רוצה? להרוג: תמורות לשמוע: אוך מדבר (= להיות כמו: להיות עצמי ...

heart brake kid

New member
המשכון ....

*האחרון בקלונוע: שודדי האקרביים בטלוויזיה: הארי פוטר במחשב: גיבורים מספר אחרון שחייגת: 5 XD דבר אחרון ששתית: מיים דבר אחרון שאכלת: לחם פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעתיים פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: אתמןל הריח האחרון שהרחת: קיא XD *האם אתה: מעשן? לפעמים ישן עם חיות פרווה? הכל חיות פרווה בעיקר דובים מנגן על כלי נגינה? גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא ... חוץ מימני ? אין מצב מאמין בנסים? לא , הכל בקארמה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?משו כזה , בעצם לא הכי .... רואה בשוטרים חברים או אויבים? שוטרים עושים את עבודתם , לפעמים נאמנה , לפעמים לא , וזהו אוהב אלכוהול? יאממממ D: מאמין באסטרולוגיה? יאפ מאמין בקסמים? טריקים זולים את מתכוונת ? מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? הפעם האחרונה שביקרתי זה לפני שנתיים ביום כיפור XD לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לאדעת ... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? והמסן , מטורקיה, כן .... חובש כובעים? רק את הסטייליסטים .... שונא את עצמך? YAP מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כשקורה כזה דבר , כן אוהב את הכתב יד שלך? הוא זוועות עולם מאמין במכשפות?נויפ מאמין בשדים ורוחות? רוחות כן , שדים פחות נותן אמון בקלות? כן , אני לפעמים ילדה ממש תמימה אוהב לטייל בגשם? הכי כיף בעולם !!!!!!!!!!! אוהב ציניות? אני הבאנדם הכי ציני שתפגשו .... מתנשק עם עיניים עצומות? נשיקה לא בעיניים עצומות = פוזע גרועה XD שר במקלחת? את עוקבת אחרי ? X: *האם יש לך: סודות: לכולם יש סודות S= חלום שחוזר על עצמו: כן , והוא מלחיץ אותי פירסינג/קעקועים: מתוכנן לעשות סיידליפ עוד מאט חוויה אחרונה שחויית: טילו שנתי מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לאדעת ..... הדייט המושלם: לניפ חצי שנה, ים , נשיקה , טבעת , יאמי D= הבן אדם הכי שנוא: לא רוצה להגיד , בנתים אפרת וגל XD הדבר הכי קשור אלי: הMP שלי הכי שונא בעצמי: הידיים שלי אוהב בעצמי: קשה להגיד (אמממ..אמממ.) לפני המוות מה תבקש? למות D= נכון שהשאלון הזה חופר? די, והעיניים שלי נעצמות.... מה שאתם לא יודעים זה שאלו 2 שאלונים מחוברים מואהעהאה

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif תקראו תקראו אני השקעתי! ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 01:32 שם: טל שם אמצעי: -- שם משפחה: נאור מין: נקבה
מזל: סרטן תמונה אם בא לכם: תמונה מפורים.. התחפשתי לפיה פריקית
שיר שמתנגן ברקע: my chemical romance - this is how i disappear ספר קצת על עצמך: תקראו את השאלון ותדעו אבל בכללי אני רקדנית, אני לא יכולה לחיות בלי מוזיקה ואני חיה את החיים שלי איך שבא לי
מחשבה שעוברת בראש: למה נזכרתי לעשות את השאלון הזה דווקא עכשיו ומתי אני אסיים אותו.. XD מה עשית היום? הלכתי לביה"ס ובשיעור אומנות 2 ערסים מהכיתה שלי התיישבו לידי וליד חברות שלי שאנחנו נחשבות הפריקיות והתחילו באמצע החיים לדבר איתנו ומסתבר שהם לא באמת ערסים, הם וואנבי ערסים O_ם ולקחתי את הכלב שלי לוטרינר והלכתי למשתלה ועשיתי עוד כל מיני דברים =] מה תעשה מחר? אני אשן
חשק ל...: גלידת פונץ' בננה
מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מכר, פוב, פורום מחול וקומונת פאניק איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ אני מקווה שאני ארקוד באחת הלהקה מחו"ל שאני אוהבת או בבלט הישראלי
מה את הכי אוהבת לאכול? גלידת ונילה צ'יפ
מה את הכי שונאת לאכול? בשר
אני צמחונית מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש יותר מדי כאלה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם יש יותר מדי כאלה.. לפעמים הטירוף גורם לטיפשות
מה הצבע האהוב עלייך? ורוד - שחור מה הצבע השנוא עלייך? כתום זוהר וצהוב זוהר וכל דבר יותר מדי זוהר ובוהק
מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית
מה המקצוע השנוא עלייך? מדעים ומתמטיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה בסך הכל טובה אבל השתניתי כל הרבה מאז.. עיר\ים אהובות: ניו יורק, אל.איי, ניו ג'רזי, תל אביב ופריז מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? למרות שקיבלתי מתנות הרבה יותר גדולות ויקרות המתנות שאני הכי אוהבת הם דובי גדול שכתוב עליו שמחזיק לב ועל הלב כתוב אני אוהב אותך באנגלית שקיבלתי מדוד שלי כשהייתי בת 6 ודובי מידיד שלי כשהייתי בת 11 ודרך אגב זה אותו הדובי רק בגדלים שונים XD איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי את הבת מצווה שלי בגלל הפאקינג מלחמה הזאת שהייתה
איך את הכי אוהבת לבלות? אממ בהמון דרכים
עם מי את הכי אוהבת לבלות? עם חברות שלי וידיד שלי =] מתי את הולכת לישון בדרך כלל? ב-12 אבל אני נרדמת רק ב-1 =\ יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי הרב כן
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, המון =] ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ את נוהגת לדבר עם חפצים? WTF?! ממש לא.. כשהייתי קטנה דיברתי עם הדובי שלי אבל זה לא נחשב
מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? רבתי ריב רציני עם אמא שלי ראית בחנוכה את הפסטיגל? נופ את מי היית לוקחת לאי בודד? וואו קשה לבחור אבל נראה לי שאת המשפחה שלי =] שם מיוחד לבן? מייקי.. אני מכורה לשם הזה.. אפילו קראתי לפלאפון שלי מייקי
שם מיוחד לבת? נועם או נועה או סאם וכמובן שטל
מאכל אהוב: פאק לא שמתי לב שיש שאלות פעמיים
מאכל שנוא: ^^ דבר אחרון שאכלת: גרעינים נחשב? כי אם כן אז גרעינים =] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מיקה, בת דודה שלי שמאז שהיא עברה לפלורידה התנתק קצת הקשר בינינו =\ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ ג'ינס שאף לא נמאס לי ממנו ועוד כל מיני חולצות חמודות XD מה הספר האחרון שקראת? "קונכיית הסודות" - קראתי את הספר הזה רק בגלל העבודה המטומטמת הזאת בספרות שבסוף קיבלתי בה 85
אבל זה אחד הציונים הגבוהים בכיתה אז לא נורא.. אהבת? לא כל כך מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר וגביע האש.. שיעמם לי בצהריים והיה בטלויזיה אז ראיתי
אהבת? יאפ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? סתם על כל מיני שטויות =] מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מהמשפחה - אחותי הגדולה ומהחברים - חברה שלי פז על מי אתה יודע הכי הרבה? מהמשפחה שלי - על אחותי הגדולה ומהחברים - על חברה שלי פז מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת.. בזמן האחרון לא היה לי זמן לקנות כלום =\ כמה הוא עלה? -- ממי הsms האחרון שקיבלת? מפז מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לפז.. אני צריכה לענות לה לא?
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תודה יש לך שם שני? נופ אם כן מהו? -- את קרויה על שם מישהו? נופ מי? -- את אוהבת ילדים קטנים? אני חייבת לאהוב.. יש לי אח קטן.. =] בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמעט 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הגובה שלי.. אני רק 1.60
עוד 5 ס"מ ואני אהיה בגובה של פראנקי XD אבל כנראה שאני אהיה יותר גבוהה ממנו כי האחיות שלי הן 1.70 בערך אבל אני צריכה לחכות ולגדול
ובפנימיות? אממ להיות קצת פחות עקשנית וזהו נראה לי.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אצל החברה הכי טובה שלי - היא יותר מדי ותרנית לאנשים והיא מאשימה את עצמה בכל דבר קטן שקורה =\ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יש כמה אנשים שהייתי רוצה להתחלף איתם =] למה? כדי לדעת איך זה לחיות את החיים שלהם XD מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? MCR מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נירית - אחותי מה תעשי כשתהיי גדולה: בעזרת השם אני אהיה רקדנית באחת הלהקות בחו"ל שאני אוהבת או בבלט הישראלי ואנגן על גיטרה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו לי כמה רגעים מאושרים בחיים =] את מי את רוצה לידך עכשיו? את חברה שלי - היא עוזרת לי להירגע או שבעצם את הכרית XD באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "בסדר.. מה שתגיד\י" ומיותר לציין אני אומרת את זה בציניות ואדישון, נכון? XD מה עושה לך טוב? לרקודדד
מה מעצבן אותך? שמשקרים לי בפנים
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי כבר את הריקוד אבל הייתי רוצה לשיר או לנגן על גיטרה למרות ששנה הבאה אני מתחילה לנגן על גיטרה ובינתיים אני לא יודעת איך אני מנגנת
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ נראה לי שהלפ טופ שלי
מה היית לוקחת לאי בודד? יאכטה XD המלצה לסרט: "קוראים לי סם"
אני אמשיך לענות על השאלון אחר כך, הוא ממש מעייף

למעלה