שאלה

kuroi tsuki

New member
../images/Emo40.gifשאלה

יש סיכויי שסיאנס לא יצליח, אפילו אם מבצעים אותו בדיוק כמו שצריך?

הכל יכול להיות../images/Emo106.gif

ועצה אישית - לא לעשות!! אולי זה נשמע לכם כיף,קטלני,מגניב אבל זה סיוט!! במיוחד מה שאני עברתי...

סיוט../images/Emo106.gif

אני עשיתי סיאנס עם חברי ושכחנו לעשות יציאה והרוח רדפה בבית והיא כל הזמן שיחקה במזגן,הבהילה אותנו,שמה לנו רגל במדרגות,ועל הספה ראו קמטים כאלו שניסינו לישר ולא הצלחנו (בכיאילו מישהו ישב על זה!) וזה לא סיפורים מצוצים מהאצבע,זה קרה לי ואני ממש לא מעוניין לעשות את זה שוב.

Dark faith

New member
מה עשיתם אחר כך?

כנראה שלא סגרתם נכון מעגל. הייתי מתייעצת עם מומחה לדברים האלו, מה לעשות בשביל להחזיר את הישות למישור שלה. קרו עוד דברים מוזרים לאחר המקרים האלו?

אמ..../images/Emo106.gif

י יודע..אולי היא נמצאת עכשיו בחדר..חח סתם...אני חושב שהיא עזבה כי זה היה מזמן ואין התרחשויות על טבעיים בבית.

ב י ש ו ף

New member
הכל שאלה של דרך חיים

אם אתם מתעסקים בסיאנס לא פלא שתזמינו רוחות נמוכות אדם רוחני שדובר בדרך עם ערכים יכול להגיע למקומות נכונים עם ישויות נכונות , למרות שתמיד יש יוצאים מין הכלל. ואגב לגבי מה שעברת מתן לא בשביל משהו זה אפילו יותר עצוב ממה שקרה לך אם היה אפשר לקבל גינס על מה שאני עברתי בנושא הייתי מקבל אוסקר. ולך תלמד בודיהיזים תורה יותר חכמה משלנו ביי טוני אטון 2006

פשוט תעשה סגירה נכונה אם זה עדיין

קורה לך בבית, אשמח לעזור שלח לי מסר אני אומר לך מה לעשות, זה ממש לא טוב ששכחתם לעשות יציאה , אבל הכל ניתן לתיקון.
לינוי

Dark faith

New member
כמו שמתן אמר- הכל יכול להיות...

אבל גם יכול להיות שתחשוב שזה לא פעל- ולמעשה המציאות תהיה אחרת. סיאנס חובק לצידו עשרות סכנות...שאני אישית לא ממליצה לאף אחד לעשותו, ואם כן- רק למי שיודע בוודאות מהו סיאנס וברמה רוחנית נורא גבוהה. גדולי המיסטיקנים, מצתמררים רק משמע המילה סיאנס- ואני בטוחה, שהנושא עמוק יותר ממה שנראה לאנשים.

pRincEsSa16

New member
זה גם תלוי איזו רוח תעלהה....

ישנם רוחות רעות וישנם גם טובות... בסיאנס יש המון סכנות... חחח קראתי בבית הרוחותתת על סכנות של סיאנססס והבטחתי לא לעשות.. אבל ברוב טיפשותי עשיתי... ונראה לי שאני עוד יעשה.. אבל בקיצוררר זה מאוד מאוד מאוד מאוד מסוכן... ואם זה כל כך חשוב אז תעשה עם מדיום אווו עם אדם מנוסה...

יכול להיות שלאנשים שעשו את הסיאנס

אין מספיק אנרגיה או שהם לא באמת מאמינים, אתן לך דוגמא כשאני עשיתי סיאנסים בעבר כמדיום היו סיאנסים שנמשכו חצי שעה וכאלה שנמשכו 6-7 שעות...זה תלוי בכמה הם רוצים לשוחח ויש להם מה לומר...זמן הוא ממ שלא מדד, וגם תלוי מה זה "עושים נכון?" איך עשיתם?

kuroi tsuki

New member
אני לא עשיתי, אבל

אני שוקלת לעשות, ואני מאד מאמינה בכל הקטע הזה, ולא רוצה להתאכזב...

להתאכזב?!

הסבירי פרטי ונמקי.. לא ממש הבנתי?....ממה יש להתאכזב...? קודם כל האנשים איתם את עושה את הסיאנס צריכים להאמין בקיום של ישויות ומעבר לזה שלא יעשו שטוית כי זה יכול לעשות בעיות

תשובה ,

אם תגרוס שתי שיני שום ותכניס לתוך קפסולה אותה תחבר לשרשרת ותענוד בזמן ביצוע הסיאנס, אז אין סיכוי שהסיאנס לא יצליח.. בהצלחה!!!

מדינה1

New member
זה לא ענין יצליח או לא..

הענין שכפי שנאמר כאן בעבר, יתכן ותעלה בסיאנס רוח מתחזה, בכל מקרה אתה גורם נזק לאותה רוח שאתה מזמין.. מה שבטוח שאתה יכול להפגע, אני מכירה באופן אישי משהוא שנפגע מסיאנס ואני חשה חובה להזהיר אותך. קשר אסור !!!!

Bettyka

New member
בסופו של דבר...

זה תלוי ברוח. הרי תמיד יש רוחות כמעט בכל מקום והיא גם יכולה פשוט רק להיות לידכם בלי לתת שום סימן.

למעלה