קלי בעיתונות.

כי הוא באמת הסינגל הרביעי שלה...

השיר breakaway לא שוחרר פה כסינגל באופן רשמי,גלגל"צ סתם החליטו שבא להם להשמיע אותו
סדר הסינגלים שלה ששוחררו עד היום באירופה [שזה כולל גם אותנו] : סינס בהיינד ביקאוז וולק אוואי השיר ברייקאוואי יצא כסינגל רק בארה"ב

nogafe

New member
יו תענו לי דחוף!

הם עושים מבצע על לפגוש אותה מאחורי הקלעים! זה כבר בגיליון הזה או שהפרטים יהיו בגילון הבא? מי שקנה את העיתון שיענה בבקשה!:)

Blue Aura

New member
דחוף זה רק בסקס. ../images/Emo123.gif

ולגבי מה ששאלת זה רק בגליון הבא.

nogafe

New member
איזו תשובה גברית, הילה...:)

אבל זו תשובה וזה גם טוב:) תודה!:)

nogafe

New member
הללוש...

אני מרגישה איזשהם מסרים לא חינוכיים מצידך? כי אם כן, אני לגמרי בקטע...:) נפגש מאחורי השיח..?:)

nogafe

New member
מה?!../images/Emo7.gif

מי זה?! אני אעלה עליו במכות!!! חצוף!!!:) חוץ מזה שאת תפוסה לא אומר כלום- את תמיד יכולה לבוא אלי לנגב...אני כל כך מבודדת מציויליזציה שאפילו גמלים לא ידעו מה אנחנו עושות...:) call me :)

nogafe

New member
ראית?

היום לא צריך אפילו טלפון כדי להטריד מינית! איזה כיף, הא?:) אה, אם היא בחורה אז זה לא בעיה- היא מוזמנת להצטרף:) זה אני, או שכל הפורום קורא את זה (ונהנה מכל רגע)...?:) בכל מקרה, אני אהיה בביתי הצנוע והמבודד...כולי לבדי גלמוה ובודדה.... ואם בא לך לקפוץ אלי (וחסר לך שלא) לאיזה קוויקי את תמיד מוזמנת:)

nogafe

New member
היי!

אני את הבגרות שלי באנגלית כבר עשיתי...:) אני יכולה מבחינתי לכתוב עכשיו את כל המילים באנגלית עם שגיעות חתיב נורעיות- ולאף אחד לא יהיה אכפת!!!:)

Beautiful SouI

New member
נראה אותך עולה עליי במכות../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

על האבצע הקטנה שלי אני מסובבת אותך
והילה שלי

nogafe

New member
דדוש, i suppose...?:)

בואי נקבע מקום, זמן ו...האבקות בוץ!!!:) טוב אני אפסיק לפני שכל הגברים בפורום יתחילו להזיל ריר על המקלדת (ואז הם לא יוכלו לכתוב בפורום וזה יהפוך לפורום נשי!!! my evil plan!!
)

למעלה