פרק 78

../images/Emo40.gifפרק 78../images/Emo40.gif

טוב, אז פתחתי קצת לפני. אבל אני לא מאלה שפותחים כל יום, אז תנו לי
צפייה מהנה ונעימה
הולך להיות פרק טוב כפי שנדמה:]

טוב באמת נשבר..

באמצע הפרק העברתי ערוץ.. אני לא יכול לראות יותר... זה כזה מעצבן!!!!! דיי נמאס כבר מהתכנית הזאתת!!! מרחו אותה כמו מסטיק שנדבק למישהו בנעל שבטעות ניסה להוריד את המסטיק אז מהנעל זה נמרח לעין וכו' וכו'... זה כבר באמת נמאס... דיי משהו טוב!!!!! זה כזה מרגיזזזזזזז

כי כל הזמן הכל חוזר על עצמו..

הגזמתי אבל רציני עכשיו זה פשוט מרגיז כ"כ.. אני מבין עכשיו למה ירד להם הרייטינג

שום חלוםםםםםםם הם לא עד כדי כך

מעצבנים!!! ואם כבר אני כותבת הודעה איזה סוף מ-ה-מ-ם@!!!@#%#%&^)*#@@#$%^%^&) אעעעע

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifעאעאעאעאעאעאעאעאע

איזה מתח טובבבבבבבבבב!
כולי בלחץ, ופתאום הם מתנשקים
זה צ'יפר את אתמול:):) לא נורא שהאשימו את מללה:p,נבהלתי לרגע שהוא יגיע שוב את מקסימו.. איך לורנסו הזה נדחף כל הזמן רררררררר
חח איך מקסימו תמיד שמע את השיחות הלא נכונות
טוב לא נורא, זה היה סוף מעולה
רק שהם השאירו את הילדים לבד

sweet stav

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יא איזה פרק יפההה סוף סוף פרק נורמלי..... יאי איזה פרק מהממםםם....אין מילים..הסוף היה ממש ממש יפה...
מאוהב
לולו+פיני =

t u l t u l 16

New member
שונאת את לורנסו!!!../images/Emo46.gif

דייייי זה כזה מעצבן !! איכשהו הכל מגיע אליו תמיד! או שהוא מצטט או שמישו מפר לו! אוווף זה כזה מעצבן! איזה סוף מהמםםםםםם דיי הם כאלה חמודייייייים!

My self and i

New member
פרק מהמם~:) ../images/Emo135.gif

אחרי הרבה פרקים סופסוף העלתי איזה חיוך קטן על הפנים
. אח איך התרגשתי בסוף
חחח הפלילו את מללה
XDDD וואי פצ'הה

הסוף לא היה צפוי../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

אבל זה מחרפן אותי איך כל הפרק הם משאירים אותנו במתח אם הם ייפגשו בסוף או לא.. מעניין מה יקרה כשימריאו

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifדווקא כן צפוי../images/Emo3.gif

וגם הקטע שמי שצריך לבדוק את המטוס יהיה לורנסו היה ממש צפוי
אבל נו היה פרק יפה

sweet shir

New member
היה פרק ממש יפה! ../images/Emo9.gif

אני ממש לא מבינה למה כולם מתעצבנים. זוהי טלנובלה! ט-ל-נ-ו-ב-ל-ה! ממתי טלנובלות הן טובות והגיוניות לאורך כל הדרך? ובכלל כשמדברים על פלוריסיינטה..
כאילו, תקחו את זה בקלילות, אז עושים דברים מעצבנים, זוהי כולה סדרה [יפה, אבל עדיין סדרה]! וגם, בלי הקטעים הפחות טובים [האע?!
] הסדרה לא הייתה מעניינת בכלל! כי אם מההתחלה הכל היה טוב, היה נמאס לכם לראות מהר מאוד! אז, תהנו מהסדרה, תראו את מקסימו ותתאהבו
[או שזאתי רק אני?!]

2rachli

New member
צודקת!

סוף סוף מישו מדבר בהגיוניות! באמת מה יש לכם מי שלא רוצה לראות שלא יראה נקודה. אני לא יכתוב כלום כי אחר כך מאשמים אותי שאני לא כותבת ספויילרים.

די התאכזבתי האמת..

ציפיתי לפרק די מותח.. והלורנסו הזה כ"כ מעצבן! ארר בכולופן, הסוף כיפה על הכל

uoston

New member
אויש אני לא אהבתי ת'פרקים האחרונים

אני לא אוהבת את זה שהם מפספסים מפגשים בניהם.....זה ממש מעצבן אותי!!!! לפחות עכשיו הם נפגשו והתנשקו איזה מאמיים!!!!!!!!!
איזה מסכן פצ'ה אני לא מבינה מה הבעיות של כולם!!! הם ממש מפגרים גם כן חברים! מה לעשות שזה הרגשות שלו???הוא לא עשה כלום! איזה מאניאקים הם! חחח....חחחח......איזה מצחיק עם הכסף של פלור שלורנסו האשים את מללה חחח...חחח......איזה טוב זה היה!
אוף זה מעצבן שכל אחד שומע חצאי משפטים ולא מבין על מה באמת דיברו!!זה ממש מעצבן אותי!
אוף מתי היא תתפוס כבר ת'לורנסו הזה!!! גם הוא מעצבן!!!
איזה קורע עם הפירסומת לשוקו!!אני נקרעת!!!!!!!!!
וואי מה יקרה לפצ'ה???? איזה מיסכן!!!!
מחכה ומצפה לפרק הבא!!!!

למעלה