פרסומות וכו'

חשבת שכבר התנסית בהכל?

מוכשר/ת ויצירתי/ת בתחומי הבמה והאמנות הפלאסטית? מחפש/ת דרך חדשה להבעה בתחום החינוך או הטיפול? את/ה יוצר/ת בעל/ת שפה אישית מקורית? זה הזמן להתנסות בחוויה יחודית עתירת דמיון, אמנותית ומקצועית. ביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות, חולון למי שמעיז להעיז.... מפגש הכרות: יום ב' 23/10/06 בשעה 18:30 לפרטים ואישור הגעה 03-5500012 שלוחה 3 עוד פרטים על המרכז לתיאטרון בובות - חולון, באתר

liranelal

New member
"אהוד מנור בברודווי" מוצ"ש בחג היין

במלאת שנה לפטירתו של אהוד מנור מועלה בימים אלה מופע חדש וייחודי המעלה את שירי מחזות הזמר שתרגם וכתב אהוד מנור, מופע שאהוד מנור "חלם" לקיים בהשתתפותו והנחייתו טרם מותו ואף גיבש את הרפרטואר ביחד עם לירן אל-על. המופע מועלה בשנית, במוצ"ש הקרוב ב- 21:00, והפעם בהיכל התרבות ראשל"צ, לאחר הצלחת הבכורה ב"צוותא" להזמנות: היכל התרבות- 03-9484848, 03-9488666, "הכרטיס" - 03-9666141, 03-9696701 משתתפים : ששי קשת , קרן הדר , להקת תנת'טון, תזמורת המופע . מנחה :אלי מתתיהו , ייעוץ אומנותי: בועז פייפר הפקה עיבודים וניהול מוסיקלי: לירן אל- על, הגברה ותאורה: "סינקופה" בע"מ אהוד מנור תרגם את מרבית מחזות הזמר של ברודווי שהופקו בארץ, וכן כתב גם מחזות זמר מקוריים בעברית. "עלובי החיים", "שיער", "פאנטום האופרה", "יוסף וכתונת הפסים המשגעת", "קברט", "חתולים", "סיפור הפרברים", "שיקגו", "לילי גם", "בני בום", המהווים רק חלק זעיר מפועלו בתחום זה. הזמר והמעבד לירן אל-על , רקם את הרעיון ביחד עם אהוד כשבועיים לפני פטירתו , כאשר נפגשו בבנימינה וגילו את המשיכה המשותפת שלהם לשירי מחזות הזמר הגדולים של ברודווי. " בעצם הפקת המופע , אני רואה את קיום צוואתו ומורשתו של אהוד אשר אמר לי כי היה רוצה שהקהל בארץ יכיר יותר את שירי מחזות הזמר המהווים עבורו הרמוניה מושלמת בין המילים והלחן." מדברי אהוד מנור : " התרגשות אמיתית למשמע חרוזים ומשקל, חשתי רק עם חיבורם למוסיקה קבועה." " ריתקו אותי במיוחד , המיזוג והתואם המושלם של מצלולי המילים , צלילי המנגינות, החריזה הנקייה והשפה הכמו דיבורית , בד"כ בגוף ראשון יחיד בכתביהם של יוצרי מחזות זמר אמריקאים ,כמו ג'ורג' ואיירה גרשווין , ארווין ברלין וקול פורטר ." למופע נבחרו אומנים שעבדו עם מנור, שהתפרסמו בביצוע שירי מחזות הזמר. המופע בראשון לציון מתקיים במעמד בני משפחת מנור. מופע הבכורה התקיים בתאריך – 17 יוני 2006 , תיאטרון "צוותא" בת"א, בנוכחות בני משפחת מנור. "חבל שאהוד לא יכול להיות כאן לשמוע את כל זה" – מדבריה של עופרה פוקס, שהקריאה שיר שכתב מנור לפני מותו "קירבת אלוהים" על המת המנחם את אוהביו. השיר יבוצע לראשונה במופע בראשל"צ ללחן של לירן אל-על.

../images/Emo40.gifפרסומות וכו'../images/Emo40.gif

כרגיל, הודעות פרסומת שלא ישרשרו לכאן ימחקו ללא אזהרה.

הצגה חדשה אצל יורם לוינשטיין

הצגה חדשה העולה בימים אלה בביה"ס למשחק של יורם לוינשטיין: "עד 120: רגע לפני המוות יש לך אפשרות לבחור זיכרון אחד מכל מה שאי-פעם עשית, מכל מה שהיית בחיים. הזיכרון הזה הוא הדבר היחיד שימשיך איתך אל העולם הבא. כל שאר חייך ימחקו מזכרונך ויאבדו לתמיד, כאילו לא קרו מעולם. כלואים בין החיים והמוות, ארבעה אנשים נאבקים למצוא את אותו רגע החשוב בחייהם." עיבוד מאנגלית ובימוי: אורלי רבניאן תנועה: סהר עזימי תפאורה ותלבושות: מאיה פלג מוזיקה: דידי ארז תאורה: הדס אילון ההצגה עולה בתאריכים 10-24.10.06, כל יום בשעה 22:00 ובימי שישי בשעה 14:00, בסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין, רח' עבאס 37 פינת רח' חנוך 19 שכונת התקוה, תל-אביב. להזמנת כרטיסים - 6886514–03 שלוחה 0. כרטיס עולה 55 ש"ח, אם מישהו/י מעוניין/ת בהנחה אפשר לפנות אלי במסרים. בלי קשר לעובדה שאני עוזרת במאי בהצגה ולכן קשורה אליה כבר אישית - כדאי לבוא. חוויה ייחודית ומומלצת, השחקנים מדהימים אפילו אותי בכל ערב מחדש. *בתוכניה רשום שהמוזיקה נערכה ע"י אריה זונשיין, זוהי טעות. מה שרשמתי כאן מתוקן.

Stageman

New member
קראתי את ההתחלה ../images/Emo45.gif

אבל אמרתי שברגע שזה יעלה אני אלך לראות את זה. אני שם

למעלה