שליי.. חושבת לעצמה בלב : " הלכתי רחוק מדי ..?"
ג גמבה חמודה מאד New member 14/5/06 #20 מנסה קרן חושבת אחרי יום צילומים: "איזה באסה עכשיו בטח כולם יחשבו שאני לסבית במציאות כמו שחשבו על זה יובל מהשיר שלנו, למה לא ננו לי את התפקיד של לימור..."
מנסה קרן חושבת אחרי יום צילומים: "איזה באסה עכשיו בטח כולם יחשבו שאני לסבית במציאות כמו שחשבו על זה יובל מהשיר שלנו, למה לא ננו לי את התפקיד של לימור..."
T timon12 New member 15/5/06 #23 הדיבוב.. 1. מזה? דלת סתרים? בואו נקרא לדפנה ודודידו שיגלו לנו מה נמצא שם!! 2. איזה יופי לי עושים לי תמונה ותוקעים אותי בין 2 חורים שחורים. פשוט ישר 2 הדיבובים האלה עלו לי שראיתי את התמונה אז רשמתי את שניהם.
הדיבוב.. 1. מזה? דלת סתרים? בואו נקרא לדפנה ודודידו שיגלו לנו מה נמצא שם!! 2. איזה יופי לי עושים לי תמונה ותוקעים אותי בין 2 חורים שחורים. פשוט ישר 2 הדיבובים האלה עלו לי שראיתי את התמונה אז רשמתי את שניהם.
ת תמריקי New member 15/5/06 #26 ........ "כוס אימא של הצלם מה לעזעזל הוא מצלם אותי מצד ימין..מה הוא למבין שמשאל זה הצד היפה שלי?"
N netapet2 New member 16/5/06 #28 מנסה... 1. ארצות הברית, ישראל, סין, יפן, הולנד... איזה חולצה אני אבחר היום?! (גרוע...) 2. שיט עליתי על המטוס הלא נכון! אויש לא! זה לא המטוס זו החולצה! לא מצחיק
מנסה... 1. ארצות הברית, ישראל, סין, יפן, הולנד... איזה חולצה אני אבחר היום?! (גרוע...) 2. שיט עליתי על המטוס הלא נכון! אויש לא! זה לא המטוס זו החולצה! לא מצחיק