לך...

../images/Emo40.gifלך...

היינו יכולים להיות משפחה אני ואתה.. היינו יכולים לחגוג באהבה אתיום משפחה.. היינו יכולים.... אתה שם אני כאן.. הלב מתגעגע.. גם אני...
זה נראה כאילו זה עבר.. זה מרגיש כאילו כלום לא זז.... מתגעגעת....

יערית 1

New member
../images/Emo24.gifועדיין

תחושות שהרטיטו גופי נותרו נצורות בתוכי, תשוקה ולהט עיניים מגע ורוך שפתיים. ועדיין לכודה בעבותות געגוע כלואה בכיסופי ערגה. כפותה בחוטי עדנה, אוהבת בסערה. אחת שאוהבת, יש בחיים דברים חזקים מאיתנו מחבקת אותך.

יערית .... ../images/Emo140.gif

לא יודעת איך להגיד אבל השיר שלך.. פשוט כאילו כתבת אותי... תודה....... באמת תודה....

../images/Emo24.gif

בוא נברח עת יפציע שחר, נארוז מטלטלינו , נהמר. קרקע בטוחה נשמוט מרגלינו, ענני אבק נותיר. יחפים בחול, רטובים בגשם, נפסע במקצב אחיד. נגשים חלום ונעיז, להיות מאושרים.

../images/Emo25.gif

פסי... היום אני יודעת שכשאוחזים באושר אסור לשחרר כי חיים רק פעם אחת ומגיע לנו לחיות את זה כמו שצריך.. לחיות באושר... לא מוותרת על החלום שלי.. כתבת מקסים אהבתי.. אוהבת אותך...

את יודעת מה...

הדיעה שלי... אסור לוותר על חלומות וחוץ מזה... את יודעת ש.. בסופו של דבר... חלומות מתגשמים!

...... לפעמים.........

שכחת שהשורה בשיר אומרת... "לפעמים חלומות מתגשמים..." היה לי חלום.. יש לי חלום.. 3 שנים הגשימו לי אותו... שיחררתי את החלום... עכשיו עפה להמשיך לחלום...
לילה מקסים שטנית מתוקה שלי... אוהבתותך

יערית 1

New member
אחת שאוהבת

אני מבינה לליבך...השיר הזה הוא אני.. ולא פעם אני מוצאת את עצמי מזדהה עם דברייך...

למעלה