יום שלישי

../images/Emo40.gifיום שלישי../images/Emo40.gif

יהי זכרם ברוך של החיילים שנהרגו אמש.

hadarinke

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

המבחן בגיאוגרפיה היה קל, מחרתיים ספרות מועד ב' [לא ניגשתי פעם קודמת] ללמוד היום שוב עם רועיקי ^^... חח עלאק ללמוד:p לסדר את הקומפוזיציה באדריכלות כי שיעור קודם המורה הייתה חולה, למצוא משהו לאכול, אין פה כלום חוץ מקציצות מגעילות :S נדבר בערב[תהיו בטוחיםXD] או משהו..

עודמעטלחרוש

טוב... היה מעפן. היסטוריה - סתם התקדמנו בחומר על הציונות או משהו
מתמטיקה - טריגו... קל. ספרות - ממ... 'דבר קטן וטוב' כמו כל החודשים האחרונים. המורה הזו איטית... ודיברנו על ספרות מורחב, אני באמת שוקלת להרחיב את זה^^ מתמטיקה - ישבה לידי מישהי... והיא שיחקה 'חי, צומח, דומם...' עם כל מי שישב בקרבתה. אז לא ממש יכולתי להתרכז. ואז הספרייה הייתה סגורה או משהו כזה, אז לא עשיתי מחוייבות, שוב. המועד ב' בתנך יהיה ביום רביעי. ומחרתיים מבחן בהיסטוריה. ואז... זהו. אני אדם חופשי!

How I Disappear

New member
../images/Emo16.gif

שעה ראשונה- פיזיקה, עבר איתנו על המבחן שהיה אתמול
שעה שניה- תנ"ך, היה נחמד דווקא שעה שלישית- רביעית וחמישית- מתמטיקה, שיעמום רצח ובשעה החמישית היא עשתה לנו בוחן שעה שישי ושביעית- רובוטיקה, הצגתי עם עוד 2 ילדים את המצגת שלנו והיה בסדר .. לפי מה שרשום באתר, מחר התבטל לנו ספורט הבעיה היא שתמיד הם משנים את המערכת ומעדכנים אז אי אפשר לדעת מה יהיה כתוב שם בעשר בלילה

PerfectSP

New member
כל עוד אתה לא צריך להשלים אל תבוא!D: ../images/Emo190.gif

~אצלנו אם אתה לא בא צריך להשלים>>~

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

איכ
לא בכל מקום צריך להשלים!
פעם הייתי מבריזה ופשוט הייתי מקבלת נכשלXD

PerfectSP

New member
מבחן בהיסטוריה היה פשוט זוועה;_; ../images/Emo190.gif

גם מתו חיילים וגם קראתי על אלפי אנשים מתים ומתעללים בהם>< אני שונאת היסטוריה>> לפחות בוחן בערבית היה קל

נוער יקר, למה לשנוא היסטוריה? באמת שזה כיף.

לרוב. על מה היה המבחן?

PerfectSP

New member
זה לא../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

על אה.. מלחמת העולם הראשונה שזה עוד סבבה.. היה אנסין על אנטישמיות וזה, והיה על אה..השפעת הנאורות על היהדות במזרח ובמרכז ובמערב אירופה.. התוצאות של זה.. האנמציפציה ותוצאות כשלונותיה..החברה היהודית ופיכסי><

RacheliShoham

New member
היה לי על זה מבחן כבר XD ,

קבלתי 91 בלי ללמוד בכלל. בשבוע הבא יש עוד מבחן, יומיים אחרי מבחן ענק בבקיאות [3 וחצי ספרים!]. אין לי מושג איך אני אלמד.

למעלה