הצ'אט שהיה...

סבבב

New member
../images/Emo40.gifהצ'אט שהיה...

להלן סיכומון של הצ'אט של הפורום שהיה במוצש"ק פרשת "יתרו": הצ'אט היה פעיל בין החל מהשעה 20:30 ועד בערך חצות הלילה. בצ'אט היו בסבבים ובמשמרות כמעט כל חברי הפורום הקבועים וגם הלא קבועים. הנוכחות היתה מרשימה ביותר. בסה"כ במשך כל הערב היו בו כ- 15 חברים. במהלך הצ'אט TV אף ניצלתי את אופצית המצלמה והפעלתי אותה - מי שלא היה הפסיד... בלטו בהעדרם - סמארטי ואפק-בר. אני קורא אתכם לסדר - בפעם הבאה לא נהיה סובלניים... אפס סבלנות - אפס תירוצים!!! נתראה בצ'אט הבא...

BabyBoy1

New member
היה אחלה ../images/Emo13.gif

וסמטרי דווקא כן קפץ לכמה דקות. זה היה כשלקחת הפסקה... פעם הבאה להשתדל לעמוד בזמנים (איזה קצין הא?), ככה נהיה הרבה אנשים בבת אחת, וזה יהיה יותר נחמד.

מה היה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מנין לך, שהיה אחלה? אולי מישהי אכלה אותה?... בפעם הבאה תגיד, שהיה נהדר!... היה כייף!... (איז כייף שהיה!...) היה נפלא
רק כמה חבל, שלפעמים צריך לישון מעט בלילה ולקום לעבודה בבוקר! אולי אפשר למצוא סידור עבודה נוח כאן בפורום

אפק בר

New member
סבבבבבבב אני מתנצל

אבל לא הייתי שבת בבית וממש קשה להגיע ב-8:30 ולהתיישב מול המחשב:)

BabyBoy1

New member
יכולת גם להיכנס יותר מאוחר

היינו שם עד חצות... לא נורא, פעם הבאה...

SmartToyBoy

New member
אלףףףףףףףףףףףף

כמו שבייבי אמר , הייתי לרבע שעה בערך, רק שכבודו <אהמ> לקח הפסקה. קשה לי מאוד למצוא זמן פנוי... ואני מתנצל מראש. מקווה שהפעם אגיע ליותר זמן :)

סבבב

New member
רבע שעה לא נחשבת...

אנחנו רושמים לך חיסור... וכן, מתוך 3 וחצי שעות, לקחתי הפסקה של שעה... אבל זה רק כי לא היתה לי ברירה והייתי חייב לעזור במשהו בבית...

למעלה