מפתאום! אוסקר
O ofir1988 New member 30/5/06 #25 התכוונת אלון ../images/Emo3.gif סתם נו. השחקן שמשחק אותו/ה .. ממש חמוד
M mor298 New member 30/5/06 #29 ../images/Emo99.gif האמת שכל השחקנים שאמרתם גורמים לסדרה הזאת להיות אחת הטובות.. לא דווקא העלילה.. אבל אל תשכחו את יהודה נו, מה. הוא.. הוא.. שווה
../images/Emo99.gif האמת שכל השחקנים שאמרתם גורמים לסדרה הזאת להיות אחת הטובות.. לא דווקא העלילה.. אבל אל תשכחו את יהודה נו, מה. הוא.. הוא.. שווה
M maymayush New member 30/5/06 #32 יש לך טעות קטנה... בעצם שתיים. יהודה לוי לא שווה, הוא ערס. אם כבר אז אל תשכחו את עפר. הוא שווה. (חח לפחות זו דעתי... אבל כל אחד והטעם שלו. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח). לפחות את מסכימה שיוסף סוויד שווה כן?
יש לך טעות קטנה... בעצם שתיים. יהודה לוי לא שווה, הוא ערס. אם כבר אז אל תשכחו את עפר. הוא שווה. (חח לפחות זו דעתי... אבל כל אחד והטעם שלו. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח). לפחות את מסכימה שיוסף סוויד שווה כן?
N Nemeshon New member 30/5/06 #33 הווו יוסף../images/Emo99.gif הוא רקדן! וכוריאוגרף! שזה מאוד חשוב מבחינתי
M mor298 New member 30/5/06 #35 אופקורס... ../images/Emo9.gif ג'לל מאוד שווה. נו, אז מה אם יהודה לוי ערס.. זה מה שעושה אותו לכזה שווה אז כנראה שאני אוהבת ערסים. יש בעיות?
אופקורס... ../images/Emo9.gif ג'לל מאוד שווה. נו, אז מה אם יהודה לוי ערס.. זה מה שעושה אותו לכזה שווה אז כנראה שאני אוהבת ערסים. יש בעיות?
M maymayush New member 30/5/06 #36 לא. בעצם יש בעיה אחת, והיא שאני לא אוכל ללכת לראות את 'הבועה' בקולנוע! לא יהיה לי עם מי... אבל לזה נדאג כשהסרט ייצא למסכים.
לא. בעצם יש בעיה אחת, והיא שאני לא אוכל ללכת לראות את 'הבועה' בקולנוע! לא יהיה לי עם מי... אבל לזה נדאג כשהסרט ייצא למסכים.