דיון

../images/Emo40.gifדיון../images/Emo88.gif

והדיון הפעם על לייב ופלייבק... קלי כל הזמן שרה בלייב, לא משנה איפה, מתי, מה המצב שלה, וכמה פעמים היא שרה לפני.. היא לא מוותרת על לייב.. השאלה עד כמה זה טוב. הקול שלה כבר נשחק בסיבוב הופעות האחרון, היא הופיעה לפחות 3 פעמים בשבוע, היא נהייתה חולה, שרה קצת בצרידות... אתם חושבים שקלי צריכה מידי פעם להשתמש בפלייבק או תמיד לשיר לייב? וגם...הייתם מעדיפים שקלי תעשה הופעות מורכבת כאלו עם ריקודים וכזה ותוותר על הלייב? או שתשאר עם המופע הקבוע שלה..(שהוא לא שום דבר אחר חוץ מלשיר למיקרופון).. ספיק יור מייד

14מתן

New member
לייב ../images/Emo11.gif

וכדי לשמור על איכות שפשוט תוריד את הקצב שתעשה פחות סיבובי הופעות עם הפסקות יותר גדולות בין כל אחד לאחד ובקשר לריקודים - ממש לא

tamir107

New member
לדעתי... לייב ../images/Emo178.gif../images/Emo85.gif

למרות שזה קשה, זה הכי יפה
כדי לשמור על הקול, היא באמת צריכה לעשות פחות הופעות. או פשוט, שביניהם יהיה מרווח זמן די גדול

timtamtum1

New member
לייב

ורק לייב! היא צריכה כמה ימים של מנוחה בין לבין, אז שפשוט תעשה הופעות הרבה יותר גדולות, ואז זה חוסך לה
ושלא תרקוד, לא מתאים לה, לא לשירים שלה, והיא גם לא יודעת

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifזה לא שהיא לוידעת../images/Emo15.gif

זה פשוט לא הסגנון שלה וזה לא מתאים לשירים אבל אי אםשר לומר שהיא לוידעת (בסרט היא רקדה חמוד ביותר
)

Blue Aura

New member
דפנטלי לייב../images/Emo99.gif

כמו שמתן אמר, עם הפסקות גדולות מארץ לארץ, יבשה ליבשה
.

Because of you

New member
לייב!!

הרבה יותר שווה....היא יכולה לאלתר ובפלייבק זה כמו לשמוע באמ פי....

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifלייב אנד נוטינג אלס../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני אישית אוהבת אותה גם בגלל הקטע של הלייב.. לוידעת זה יפה בעיניי טוב נו אז נשחק לה הקול שתופיע פחות פעמים בשבוע ותשתה הרבה גוגל מוגל וריקודים..זה מה זה לא היא (נו אפחד לא שמע את הראיון הזה שהיא אמרה שלעומת בריטני שרוקדת ו"עושה" הופעה על הבמה היא לא כזאת) זה לא הסגנון שלה ואני מעדיפה את ה"רק לשיר למיקרופון" קינדה טינג
לוידעת נו..אני אוהבת את הסגנון הזה אני לא רוצה שהיא תשתנה..אבר

pilpilonet5

New member
מה זה לא מתאים לה לרקוד

בשביל שהיא תהיה פריפורמרית רקדנית היא צריכה להוציא הרבה שירי פופ קטשיים קופצניים סטייל בריטני רוני ויש מספיק כאלה, היא מיוחדת בזה שהיא מצליחה לתת הופעה טובה גם בלי כל הרעש והצילצולים מסביב. אנשים מקשיבים לה בשביל המילים, בגלל הדרך שהיא מצליחה לרגש עם הקול כי היא גם כותבת וגם שרה רק שירים שהיא מתחברת אליהם והם מדברים אליה. אז קצת היגיון אנשים. קיילי + לרקוד = לא! מה שגם אין לה גוף בשביל לרקוד, ותסלחו לי, לא שיש לי בעיה עם זה שאין לה גוף של דוגמנית פשוט ריקוד נראה אסטטי רק כשיש גוף מעוצב יפה, למשל עם אני אראה את הריקוד סלייב של בריט עם רקדנית מקצועית אחרת שהיא שמנמנה ושיש לה סתם גוף מוזר אז זה לא יהיה מספיק יפה. ותסלחו שזה נשמע שטחי אבל זו דעתי. בקשר ללייב או פלייבק, אני מסכימה רק לזמרות רקדניות קופצניות כמו בריט ושירי לשיר בפלייבק רק כשמדובר בשואו מורכב ולא בלשבת על כיסא כי אין שום דבר מועיל בלשתוק ולהיות יפה, בשביל זה תהיי דוגמנית לא זמרת. כדי לשמור על הקול היא יכולה פשוט לדבר פחות לפני הופעות כמו שמאריה עושה (ראיתם אותה בדוקוסלב?) וכמו שציינתם לנוח יותר בין הופעה להופעה וזהו אין שום סיבה שיהרס לה הקול אם היא תישמור עליו כמו שצריך. אחלה דיון אהבתי

לאלא. רק לא ריקודים!!!../images/Emo10.gif

כל כך לא היאS: שתישאר כמו שהיא. שתופיע בתדירות נמוכה יותר,כי זה באמת מוגזם. אבל אני כמו כולם,פה אחד, עם כל כמו שלה-רק בלייב
כי פשוט ככה היא הכי מרגשת
.

כן באמת עדיף לייב../images/Emo9.gif

לייב כשמו כן הוא -- מחייה את ההופעה ואת הקהל...זה יותר אמיתי לגבי ריקודים, אין לי מושג אבל אני אוהבת אותה בכל מקרה אפילו אם היא רק שרה למיקרופון לילך

Nittle Grasper

New member
לייב../images/Emo113.gif

אבל פחות הופעות ועם מרווחים יותר גדולים ביניהם.. ואם כבר פלייבק אז באיזה תכנית שהיא תתארח.. לא בהופעה..

kelly holic

New member
לייבבבב ../images/Emo23.gif רק לייבבב

אם קלי תשיר עם פלייבק יראו את זה כי היא תמיד שוכחת את המילים והיא לא תהיה בקצב חח ובלי ריקודים כי זה יהיה כזה לא קשור..היא לא שרה שירים כמו בריטני פופים כאלה אלא יותר רוק...

למעלה