דיון השבוע

Twilight Girll

New member
../images/Emo40.gifדיון השבוע../images/Emo40.gif

שאלה שחייבת דיון משל עצמה.... רובין עם ברני או עם טד?! ולמה?

עם טד

כלומר, אני מעדיפה אותה לא עם טד ולא עם בארני, אבל אם אלה האפשרויות היחידות.
עם בארני, שתי הדמויות די נהרסו. עם טד, טד פשוט היה טד ולרובין היה את המקום שלה להיות מי שהיא. עם כל הקטע של הפחד ממחויבות וקצת ריחוק יחד עם רגישות וכל זה. היא עדיין הייתה רובין, פשוט עם טד. זה היה מצב שלא הרס אף דמות והיה אפשר לחיות איתו. ;)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ברור שבארניי!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo236.gif

רובין ובארני הם אחד הזוגות היותר מושלמים על מסך הטלוויזיה שלי. הם שניהם לא מתאימים אחד לשני בצורה איומה וזה מה שעושה אותם כל כך מושלמים ביחד! אני יכולה רק הכי הכי הכי לקוות שהם יהיו ביחד בסוף וזה כל מה שאני רוצה מהתוכנית הזאת. I love you Let's be friends Friends then I love you Let's get married No! youre smuthering me! ahhhh! ahhhh!!!

tritone

New member
ברור שטד

קודם כל אני מסכימה עם זוהר. חוץ מזה, לבארני אסור להיות עם אף אחת!! אז אם כדי להציל את בארני, רובין תצטרך להיות עם טד, זה בסדר מצדי

טד!

בעיקר כי בארני לא באמת יכול לתחזק זוגיות! זה בארני הוא שואל על בובז דבר ראשון!

spooky shadow

New member
עם בארני

כמובן שעם בארני!
סליחה, אני יודעת שזה לא יהיה נעים לרוב האנשים פה, אבל אני לא כל כך אוהבת את טד. הוא.. יותר מידי מושי כזה..

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב...

מאוד אהבתי את הזוגיות של טד ורובין=) אבל גם יש משהו בחיבור של ברני ורובין שאני אוהבת. רק שכמו שנאמר, לברני אסור להיות במערכת יחסים!!!!!! ובעונה הראשונה תמיד עוד הייתה לי את התקווה שבסוף רובין כן תהייה האמא... אז.. הבחירה שלי היא טד

misslalala

New member
מסכימה :)

הסדרה לא שווה בלי בארני! הוא חייב להשאר רווק כל הסדרה! מקסימום בפרק האחרון כשטד מוצא את האמא גם בארני יכול לפגוש מישהי - אבל זה יישאר פתוח P: לרובין בהחלט לא מגיע אותו - שתלך עם טד P:

למעלה