..

aviran677

New member
../images/Emo4.gif..

יש לי בעיה...לא ממש בעיה.. סתם משהו שלא יוצא לי מהראש.. החבר שלי בא אלי אתמול(שישי).. לישון אצלי..עכשיו הוא הולך.. לא משנה זה לא הפואנטה..אז ישבנו בשישי ככה בלילה..וכה זוג משעמם שאנחנו..חח..ראינו טלייזיה .. ואז דברו באיזה ערוץ היה תוכנית על חתונות של הומואים ולסביות ככהעל הנושא והראו זוגות שהתחתנו מישראל ומח"ל.. ואז פתאום הוא זרק משהו ככה קטן משהו כמו "שטיות הדברים האלו"..ואני ישר הייתי.
..חח.. התחלנו להתווכח כאילו על הנושא .. וכאילו גילתי שהואלא מאמין בזה זה לא "אמיתי בשבילו וכו"..ואני ממש ההפך בנושא הזה..כאילו אני מאמין שזה דבר חשוב ..דבר שאני ארצה לעשות זה טקס מחויביות בעייני שבניי הזוג מחליפים נדרים אחדעם השני וכו..ואני ממש כאילו חזק בדעה הזאת..ולא יודע התכווחנו איזה שעות על הנושא!!!ולא יודע זה נגמר ככה ..י פתאום באוחברים שלנו..ולא יודע זה מציק לי בראש..כאילו אנחנו רק כולה עוד לא חודשיים והכול..אבל כאילו זה לא נושא חשוב כול כך שצריך להפריע שאנחנו לא מסכימים עליו לא?.(מחפש אישור..חח)..כאילו זה לא בשביל לעשות דרמה מזה ..נכון?.. כי כאילו אנחנו ממש בנושא הזה לא מסכימים הוא אני בצד אחד אני בצד אחד..וכאילו אם נשאר ככה איזה שנתיים 3 ביחד.. כאילו ואני אצפה לזה והוא לא..?.כאילו אני אחכה לזה שהוא יכרע ברך ככה על השפת הים עם טבעת ..וזיקוקים ..ושיר רומנטי ברקע..(אני לא חשבתי על זה בכלל אה?.חחח)ויציע לי נישואים..וזה לא יקרה..בחיים?..לא יודע מה לעשות.. אשמח לתגובות.. ובכלל בכללי..מה דעתם על חתונות ..חד מיניות.? בעד או נגד?.

W a r r i 0 r

New member
אבירן גבר

תשמע, כעיקרון אני אישית בעד חתונות חד מיניות בצורה מטורפת. אני לא מתכוון לוותר על הטקס הזה בשום פנים ואופן. ואפילו אני מתכוון לעשות את הטקס הזה עם רב (רפורמי או קונסרבטיבי) אגב, אצלי אני דווקא רואה את עצמי קורע ברך, חחחחחחחחח אני מאמין הוא יוותר לך אם הוא אוהב אותך באמת. אבל אני יוסיף בעניין דבר אחד קטן, במקום כל ה"טקס" אפשר פשוט לעשות הסכם אצל אורך דין. זה למי שממש לא סובל טקסים....ויש כאלה. אני רוצה להתייחס לדבר נוסף, שהוא קריטי בעיני עוד יותר מנישואין. אומנם אני ילד בן 23, אבל אני לא רואה את עצמי בזוגיות עם אדם שלא רוצה בעתיד שלו ילדים. זה הדבר החשוב ביותר בעיני, יותר מנשואין וטקסים למיניהם.

SSAAMMEEYY

New member
אני לא חושב שזה כלכך קריטי...

אם טוב לכם ביחד אתם לא חייבים להיות באותה הדעה לגבי כל נושא זה כל היופי, לא? אם כל זוג הייה מתחתן רק בגלל שיש לו דעות זהות ולא בגלל שום סיבה אחרת, אחוז הגירושין בשנה הראשונה הייה קופץ, לא? מה שחשוב זה שטוב לך איתו, ולא שומדבר אחר. ואם תחליטו להמשיך להיות ביחד למשך כל החיים, אני בטוח שלא הייתם מוותרים על טקס/מסיבה כלשהם כדי להכריז על העובדה שאתם ביחד. בכל מקרה, אתם עדיין לא חודשיים, נכון? כבר להתחיל לדאוג לחתונה? נראה לי מיותר... אני חושב שאתם צריכים להיות ביחד כל עוד טוב לכם בינתים ופחות להתעסק בדברים כאלה. שיהיה לכם בהצלחה

D amaged R oses

New member
אממ..

יש לזה שתי צדדים. מצד אחד אתם יכולים להיות מאוד חזק בקשר והדעה שלו לא תשתנה ואתה בדעה שלך רוצה להתחתן והוא לא.. אז זה לא יגיע לשום מקום ואין מה להמשיך מפה הלאה. כי אם אתם לא מעוניינים באותם דברים אז מה הטעם בלהמשיך? ומצד שני יש מצב שהוא יתאהב בך מאוד ויראה בזה כן דבר הכרחי ונחוץ או לחילופין יעשה את זה בשבילך. או שאתה תבין שטקס הוא "טיפשי ולא משמעותי" וכל עוד יש אהבה ביניכם זה כל מה שחשוב. או שמתפשרים וזה הולך או שלא
בעיקרון זה רק חודשיים, ויש אולי עוד זמן לחשוב על זה.. שתגורו יחד וכאלה. קודם כל שיתקדם מפה. למשל האקס שלי ואני דיברנו פעם על צורת החינוך של הילדים שלנו. אולי זה נשמע מפגר אבל ומוקדם, אבל הוא אמר שהוא מעוניין לגדל את הילדים שלו שישמרו שבת ויאמינו והכל, ואני אמרתי לו שאין מצב, הילדים שלי יגדלו להאמין במה שהם רוצים, ואני לא מאמינה, והם ממש ממש לא הולכים לשמור. אני אגדל אותם ככה. אם מבחירה שלהם הם יאמינו וישמרו אני לא אכפה עליהם אחרת. והוא שומר שבת בתוך הבית ומחוץ לבית לא יוצא למסיבות וכאלה אבל אני חושבת שהוא דיבר בטלפון. דברים מסויימים. והסתדרנו בכללי אבל בקטע הזה של האמונה זה נורא התנגש. ובקטע הזה אני חושבת שזה ממש חשוב ומפריע לקיום מערכת יחסים.. מן הסתם זה לא הצליח בנינו בסופו של דבר
אבל דווקא לא ביגלל האמונה
סיכום חפירה - אין לך מה לדאוג בנתיים.. -לדעתי- תמשיכו עם הקשר.. תראו שזה רציני ואז תגיד לו שזה מה שאתה חושב וזה מה שאתה רוצה, שהוא האחד [שזה יקרה כמובן! יש עוד זמן עד שתחליט שהוא האחד
] ואתה רוצה להצהיר את זה בטקס משמעותי בשבילך, שאתה אוהב אותו ומעוניין בטקס מסיבות XXXX [הסיבות שלך D:] בהצלחה חמוד

למעלה