../images/Emo4.gif..
יש לי בעיה...לא ממש בעיה.. סתם משהו שלא יוצא לי מהראש.. החבר שלי בא אלי אתמול(שישי).. לישון אצלי..עכשיו הוא הולך.. לא משנה זה לא הפואנטה..אז ישבנו בשישי ככה בלילה..וכה זוג משעמם שאנחנו..חח..ראינו טלייזיה .. ואז דברו באיזה ערוץ היה תוכנית על חתונות של הומואים ולסביות ככהעל הנושא והראו זוגות שהתחתנו מישראל ומח"ל.. ואז פתאום הוא זרק משהו ככה קטן משהו כמו "שטיות הדברים האלו"..ואני ישר הייתי.
..חח.. התחלנו להתווכח כאילו על הנושא .. וכאילו גילתי שהואלא מאמין בזה זה לא "אמיתי בשבילו וכו"..ואני ממש ההפך בנושא הזה..כאילו אני מאמין שזה דבר חשוב ..דבר שאני ארצה לעשות זה טקס מחויביות בעייני שבניי הזוג מחליפים נדרים אחדעם השני וכו..ואני ממש כאילו חזק בדעה הזאת..ולא יודע התכווחנו איזה שעות על הנושא!!!ולא יודע זה נגמר ככה ..י פתאום באוחברים שלנו..ולא יודע זה מציק לי בראש..כאילו אנחנו רק כולה עוד לא חודשיים והכול..אבל כאילו זה לא נושא חשוב כול כך שצריך להפריע שאנחנו לא מסכימים עליו לא?.(מחפש אישור..חח)..כאילו זה לא בשביל לעשות דרמה מזה ..נכון?.. כי כאילו אנחנו ממש בנושא הזה לא מסכימים הוא אני בצד אחד אני בצד אחד..וכאילו אם נשאר ככה איזה שנתיים 3 ביחד.. כאילו ואני אצפה לזה והוא לא..?.כאילו אני אחכה לזה שהוא יכרע ברך ככה על השפת הים עם טבעת ..וזיקוקים ..ושיר רומנטי ברקע..(אני לא חשבתי על זה בכלל אה?.חחח)ויציע לי נישואים..וזה לא יקרה..בחיים?..לא יודע מה לעשות.. אשמח לתגובות.. ובכלל בכללי..מה דעתם על חתונות ..חד מיניות.? בעד או נגד?.
יש לי בעיה...לא ממש בעיה.. סתם משהו שלא יוצא לי מהראש.. החבר שלי בא אלי אתמול(שישי).. לישון אצלי..עכשיו הוא הולך.. לא משנה זה לא הפואנטה..אז ישבנו בשישי ככה בלילה..וכה זוג משעמם שאנחנו..חח..ראינו טלייזיה .. ואז דברו באיזה ערוץ היה תוכנית על חתונות של הומואים ולסביות ככהעל הנושא והראו זוגות שהתחתנו מישראל ומח"ל.. ואז פתאום הוא זרק משהו ככה קטן משהו כמו "שטיות הדברים האלו"..ואני ישר הייתי.