../images/Emo4.gif

המיקום: בית, פינת אוכל הסיטואציה: אוכל ארוחה שחיממתי לעצמי במיקרוגל (עוף, תפוחי אדמה וכו') ומנסה לרפרף קצת על העיתון השעה: אחה"צ, שעה אחרי שקמתי, העולם עדיין קצת לא ברור הוא: אבא אני: בן אני: קורא הוא: שואל - "אז תגיד, כמה שנים נמשך התואר שלך, 3 או 4?" אני: נאנח בשקט, ועונה בתקווה שבזה תתמצא השיחה על הנושא הזה, "3". הוא: "3? ואחרי 3 שנים תקבל תואר ראשון בעצם?" אני: "אם הכל יסתדר, בתקווה, כן" הוא: צוחק, "בעזרת השם, כן" אני: מנסה לחזור לקרוא ולסיים את האוכל שלי שנראה נורא מעניין פתאום (בבקשה שהוא לא ירצה לדבר איתי על תוכניות לעתיד! לא עכשיו!) אבל זה לא נגמר בזה.. הוא: "ומה עושים אחרי זה?" אני: "מזתומרת? יש מלא אפשרויות בחיים.." הוא: "מה עושים הרוב?" אני: פותח בהרצאה שלמה על שלל האופציות האפשריות, ועל כך שעיקר התעסוקה בתחומים האלה היא לאחר תואר שני.. הוא: "אז אני מבין שאתה ממשיך לתואר שני" אני: "אני לא יודע, כרגע אני לא יודע עדיין במה להמשיך, אז נראה לי שאני אקח שנה הפסקה ואעבוד במשהו ואחרכך אמשיך לתואר שני, כשאהיה משוכנע בתחום שהוא בשבילי" הוא: "אבל אמרת שאין עבודה עם תואר ראשון.." אני: "יש עבודה.. אבל בשכר לא גבוה במיוחד וגם אלה לא עבודות שהן לכל החיים" הוא: (בפעם האלף), "אני מבין אותך.. פשוט יש לי מחשבה כזאת.. שבגיל הצעיר המוח עדיין טרי ו.." אני: קוטע אותו, "אבל מה הטעם לעשות תואר שני אם אני עדיין לא בטוח במה? כשאסיים אותו אהיה כבר ממש גדול אז עדיף להתחיל אותו רק כשאני אהיה בטוח". הוא: "אוקיי". הוא: הולך.. כנראה כדי לעשות או לטפל במשהו או סתם לנוח. אני: כאב ראש.

../images/Emo47.gif אל תתרגש מזה... הוא רוצה לברר איתך

אל תסתכל על זה בתור קירצוץ או הצקה... זה עדיף הורה שמתעניין מאשר אחד שלא אכפת לו בכלל... באמת בקטנה, לא צריך להתרגש מזה. כמובן שאל תיתן לו להלחיץ אותך ותעשה מה שמתאים לך...

צודק..

אני לא כועס עליו, גם נראה לי שיש אנשים עם בעיות הרבה יותר קשות משלי.. אם זו בכלל נחשבת "בעיה".. פשוט באותו רגע מאוד רציתי לא לחשוב על דברים כבדים מדי/תוכניות לעתיד.. תודה רבה לגבי החתימה :) היא לא שלי האמת.. ראיתי אותה מתישהו בפורום פסיכולוגיה.

orrr18

New member
אחחח... מוכר...

"כמובן ההורים הרוב הם עוזרים לך זה עולה רק בשלווה ובחופש... וזה עוד נושא לשיחה בינם לבינך על חשבונם השיחה בטיילת ביפו הם נורא מודאגים שאתה לא ילד רגיל וזה לא רק הדגים יש איזה משהו מסריח פה..." מייקי, עם הזמן אתה אומר, זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר תתעורר ליום חדש נפלא!
אה... כן... ותשכנע ת'צמך בלב, שאתה לא דומה לו, אתה מישהו אחר...

הציטוטים מתאימים לי כרגע..

הציטוט מברמן ממש מזכיר לי את זה, והשני ממלטף ומשקר גם גרם לי לחשוב.. שגם אני עושה את מה שהוא עושה לפעמים.. שואל אנשים מלא שאלות גם כשאין להם כוח לענות/לדבר על הנושאים האלה באותו רגע :) תודה רבה

W a r r i 0 r

New member
מיכאל יקירי,

זה ההורים שלנו, והם דואגים לנו... לפעמים הם קרציות חבל"ז, אבל צריך לדעת לקבל את זה ולהבין את זה... אין מה לעשות:)

ItsikH

Member
אתה עוד מתלונן, חוצפה יש פה כמה וכמה סיפורים על הורים שממש, אבל ממש לא אכפת להם מה יהיה עם הילד ההומו שלהם. ומצד שני, כמו שאני וכמה מהחברים שלי אומרים "אם אנחנו רוצים קצת יחס מההורים אנחנו צריכים מעדר" (ולא, אין הכוונה להרביץ להם, תחשבו על זה). אז תהנה מהקרצוץ כל זמן שיש.

חח עכשיו אני מרגיש אשם :)

אני: "יש לנו וזלין בבית?" הוא: "אתה לא הבן שלי יותר" יותר טוב? :) סתם סתם.. גם אני צוחק.. אני מסכים איתך, באמת "ישנן צרות גדולות יותר", ואני מודע מאוד לזה שלהורים שלי איכפת ממני ומשאר הילדים שלהם, איכפת הרבה מאוד אפילו, אבל לפעמים יש רגעים לא נעימים גם כאף אחד לא התכוון אליהם.. ולכתוב את זה עזר לי להשתחרר.. תודה איציק :)

ItsikH

Member
../images/Emo8.gifואם היה ספק - רק בהומור כמובן../images/Emo13.gif

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

אני מניח שאין טעם שאני אחזור על מה שאמרו לפניי, באמת תמשיך לאט לאט התוכנית שלך הכי טובה

למעלה