על האש

New member
../images/Emo4.gif

בעייה שאני נתקל בה הרבה. תמיד אומרים שחשוב מה שיש בבן אדם מאשר החיצוניות אבל ידוע שתמיד שאם לא קיים הקליק הראשוני ומשיכה חיצונית מסויימת חבל על הזמן. בתור אחד שתמיד נתקל במצבים שכאלה הן עם הם כלפיי והן עם ההיפך מה עושים שאמדברים עם בנות במשך זמן רב בטלפון הן לבסוף חושבות שזה לא זה אוו שאני חושב שזה לא זה בטלפון הכול יפה וטוב. בגלל זה אני לא מאמין בשיחות טלפון רבות מידיי אלה בת´כלס בפגישה כדיי לסגור עיניין לכאן אוו לכאן.אבל נוצר לפעמים מצב שהשיחות מתמשכות ומתמשכות ושמגיעים לפגישה מבינים שהשיחות היו לשווא. מה עושים שמבינים שזה לא זה אצל אחד משני הצדדים אוו אצל שניהם והאם ממשיכים את הקשר בצורה מסויימת אוו שעדיף לא להמשיכו כלל.

אפשר להציע דעה?

אם זה לא זה אז למה למרוח? למה ולמי זה טוב? קליק מאד חשוב בעיניי, כמו כימיה, זה לא תמיד קשור באיך אתה נראה אלה במה שאתה משדר...

על האש

New member
קליק....

זה גם מראה,וגם מה שמשדרים... למה למרוח?! שאלה טובה לפעמים זה נמרח ולפעמים מנסים לסיים את זה אבל זה לא תמיד מסתיים בצורה הטובה ביותר.

קליק

הוא לדעתי החיבור שנוצר ביו מה שאתה משדר לבין מה שהיא משדרת באותו רגע קטן בו אתם נפגשים...

ortal_sh

New member
קליק ......

לפי דעתי זה גם מראה וגם מה שמשדרים, וכימיה זה רק מה שמשדרים ולא חשוב המראה, כלומר יש סיכי לצור מערכת יחסים גם בלי הקליק הראשוני כי לפעמיים מה שמשדרים חשוב יותר ! לא יצא לכם להידלק על איזה ידיד בגלל כימיה , ולא בגלל מראה ? אתם לא רואים בחוץ זוגות שהאחד יפה והשני לא ממש ? אורטל

אלדד26

New member
רק הערה אחת קטנה,

לגבי השאלה האחרונה שלך - "אתם לא רואים בחוץ זוגות שהאחד יפה והשני לא ממש?" - אז רק דבר אחד. יכול להיות - אפשרות היפותטית - שהצד היפה, למשל, חושב שהצד השני יפהפה, למרות שאת לא חושבת ככה? למשל, את אוהבת שיער קצר אצל גבר, ומישהי תאהב שיער ארוך. הוא ייראה לך לא יפה, והיא תחשוב שהוא מדהים... בקיצור - זה שאת חושבת שזה יפה וההיא לא - זה לא אומר שגם הם חושבים ככה

למעלה