../images/Emo4.gif

שלא יראו כמה זה כואב כמה צורם לשמוע את כולם "אמא עשתה לי" אמא קנתה לי" "אין על האוכל של אמא שלי" "התייעצתי עם אמא שלי" מחייכת כי באמת שאני שמחה בשבילם הרי הם חברים לא????? לא מראה כמה זה כואב כמה זה עצוב גם אני רוצה מותר לרצות???? אסור, אסור לי לרצות..... כי זה לא יקרה ! לא יקרה לעולם....... לפני יומים הייתה לי מריבה עם הבוסית שלי...ואז היא אמרה לי מבלי למצמץ את לא הבת שלי ואת תעשי מה שאני אומרת לך...... אני כבר עובדת שם כמה שנים ואנחנו דיי קרובות .......אבל כמו תמיד הפרצוף האמיתי של אנשים מתגלה במערומיו ...לא ניפגעתי ממנה אבל המילים האלה כל כך הכאיבו באותו הרגע ...והדבר היחיד שיצא לי מהפה זה אני לא הבת שלך ולמזלי את לא אמא שלי כי בחיים לא היית מגיעה לקרסוליים שלה ...היא ניפגעה ...שתיפגע נמאס לי לשתוק ושכולם יגידו מה שהם רוצים מבלי להתחשב ברגשות .........

אשבל1

New member
היי שמש

אני חושבת שמותר לרצות...כל עוד מבינים שהיא איננה... בנוגע לבוסית שלך אני חושבת שהיא חסרת רגישות וגם די חצופה ויופי שענית לה ישר ולעניין..

efratushb

New member
היי שמש

כמו שכבר כתבה לך אשבל מותר לך לרצות בתנאי שאת מבינה שזה לא אפשרי. ניראה לי שזה דבר טיבעי ביותר לרצות את אמא... מאוד מבינה ולכן אין לי הרבה מה להוסיף בעיניין. ובקשר לבוסית שלך ... היא חצופה. בעיקר כי היא מכירה אותך מספר שנים ויודעת שאין לך אמא ומה זה בכלל קשור? בעבודה עושים בדרך כלל מה שמתבקש ע"י הבוס. לא צריך להיות שום קשר לאמא ובת. טוב שענית לה ואם היא נפגעה מזה זו בחירה שלה. רק ככה היא תבין את הטעות שעשתה ו...
אם את צריכה עוד תגידי יש עוד כמה במלאי... כמו תמיד. אתך, אפרתושששששש

קינגית7

New member
הי שמש

מחזקת אותך. אבל יש לי הערה קטנה. אני לא בטוחה שהבוסית התכוונה לפגוע בך מתחת לחגורה. זה מין משפט כזה, אנשים אומרים אותנו, אנחנו נפגעות, אבל הם רק התכוונו (בהתנשאות האופיינית לבוסים לפעמים) שתעשי בדיוק מה שאמרו לך ואל תערערי על הקביעות שהם קבעו. אני מקווה שהיחסים ביניכן ישתקמו, אם אתן די קרובות, אולי כדאי שתדברו על זה ביום א? אם היא נפגעה, היא כנראה מרגישה די קרובה אליך, קשה לה להורות לך לבצע דברים בעבודה ומצד שני, פתאום הבינה שאמרה משהו שהוא בעל משמעות רצינית מאד עבורך, הרבה מעבר למה שהיא התכוונה. הייתי אומרת, תני לה צ'אנס.

קינגית7

New member
סליחה, שגיאות בכתיבה

אנשים אומרים אותם - במקום אותנו מה שאמרו לך ולא תערערי על הקביעות- במקום ואל תערערי ומה דעתך?

קינגית

טוב אחרי התלבטות לא קלה עם עצמי ואני לא מהטיפוסים שעושים דברים באימפולסיביות....... החלטתי שכנראה הספיק לי מהעבודה אני שחוקה לגמרי...אני לא רואה אייך היא ואני חוזרות למצב של עבודה נורמלית ביננו... אצא לי לדרך חדשה ,אולי אני צריכה קצת שינוי...... וזה מה שהכי מעצבן כי היה לה את המבט בעייינים שהיא באמת התכוונה למה שהיא אמרה במטרה לפגוע בגלל זה החזרתי לה חזרה ואם כך המצב אני מעדיפה ללכת ......

זה בסדר קינגית

יש לי כבר כמה אופציות אני לא יושבת בבית ...אני יודעת שמה שמחזיק אותי בין הייתר זאת עבודה... אבל העבודה הזאת כבר יותר לוקחת מאשר נותנת

קינגית7

New member
כל הכבוד על האומץ

צריך קצת אומץ כדי להגיד די אחרי כמה שנים וללכת לחפש את עצמך במקומות חדשים. בהצלחה.

efratushb

New member
שלום לשמש הניצחית

אני מבינה שקיבלת החלטה... אני סומכת עלייך שאת יודעת מה את עושה... אני תומכת בך ומחזקת אותך וכרגיל.... אם את צריכה משהו... אני תתתתמממיייידדד פה בשבילך שבוע טוב ומוצלח יותר מהקודם אפרתוששש

העיקר-

שלא תעשי דברים פזיזים, קחי לעצמך יומיים לפחות לחשוב על צעדייך בדקי בשבועות הקרובים עבודות שיעשו לך טוב במקומות אחרים.. והכי חשוב, שמרי על עצמך ועל קור רוחך אני מבינה לליבך, הייתי שם במקרה די דומה.. פה עם כל התמיכה שתרצי, הלימונית.. רוצה קצת לואיזה?

../images/Emo140.gifהי שמש

מבינה אותך כ"כ, זה כ"כ מכאיב הקטעים האלה... בקשר לבוסית שלך, אני באמת לא חושבת שזה היה במקום מה שהבוסית שלך אמרה לך במיוחד אם הייתן קרובות והיא ידעה שאין לך אמא... שיהיה לך המון בהצלחה בדרכך החדשה!!!

שתיפגע.... תגידי מה שאת רוצה

אני בצבא כמעט רצחתי מישהו בטירונות כי הוא קרה לי "בת זונה". אז נראה לי שאת עוד יחסית רגועה....

למעלה