../images/Emo4.gif

הנער שלי..<אהוב נפשי>.. חזר הביתה מירושלים..ממבחני מיון.. בא עם קופסא שאלתח" מה זה?" אמר "אמא , תרמתי לישיבה.." שאלתי שוה.."מה? כמה ? למה?"..ענה.."75 ש"ח ל12 בהוראת קבע ל12 חודש".. רתחתי.. כי חשתי שכאן היתה גנבה..מעבר לגנבת כסף..מנער בן 17 שציור של איש מניח טפילין קנה את ליבו.. זאת גנבת נפש..דעת.. אמרתי לו..את מה שחושבת..האמת..אמרתי קצת ב כעס..האמת שהסברתי לו שאני חשה שגנבו אותו.. וניצלו את תמימותו וטוב ליבו..ירדו לי דמעות..כי ראתי את טוב ליבו דרך עיניו... 75 ש"ח כפול 12 חודש..זה 900 ש"ח.. והוא רק נער שמרויח סכום כזה לחודש.. וזה עוד לישיבה בחברון.. הוא התקשר לבטל..מחר נברר בבנק אם בכלל חשבון צעיר יכול להתחייב להוראת קבע.. ואחרי שנרגעתי אני ..נרגע הוא...התחבקנו..אמרתי לו בפעם המאה היום שאוהבת אותו..<99 פעמים בטלפון היום..> סיפר על מבחני המיון.. העינים שלו...יש להם מבט.. של אוהב.. יכול להיות שטעיתי היום... ויכול להיות שלא.. יש דברים שלא בטוחה בהם.. רק הרגש עובד..

יערית

New member
בדרך שלך

פקחת לו עיניים תמימות,מחר הוא יתקל באדם שיפתח את ידיו והוא בטח יתרום מכספו, אני מוצאת בזה אצילות רבה,תום טהור של נתינה,אך אין ספק שנער בגילו על הוראת קבע מהסוג הזה אין על מה לדבר! יפה פעלת דגנית.

לא חושבת שטעית

הוא עשה מעשה יפה, אבל בהחלט מסכימה שמריח כמו גנבת הדעת... ראי דעתי בשרשור המניפולציות. הגיע הביתה. שמע דעה אחרת, נחשף לכעס שלך (וממש לא חשוב מוצדק או לא). נחשף לזוית ראיה אחרת על המעשה שלו ולקח רוורס. לדעתי, נוסף לו עוד כלי לארגז הכלים. הידיעה שניתן לסגת מהחלטה ולבצע תיקון, כשיש נתונים חדשים בשטח והערכת מצב חדשה.

שלי 9

New member
פעלת נכון דגנית ומעבר לזה

אני רואה בחומרה רבה את המעשה של המתרימים שמעיזים להתרים סכום כזה מנער צעיר..ואגב מדובר פה בסכום גדול..ועוד משהו קטן..ישיבה בחברון זה הדבר האחרון עלי אדמות לו הייתי רוצה לתרום מכספי אילו היה לי הרבה ממנו..לא רק שלא הייתי רוצה לתרום להם..היית מאוד שמחה אם הם בכלל לא היו יושבים שם..( מצטערת אם נסחפתי קצת לפוליטיקה..)

למעלה