יש לי את טייני כבר 10 שנים

מעולם לא התקיף ..כל זמן שלא התקיפו אותו. הכלב הקטן והנאחס הזה למעשה מרוב פחד שראה אותו..התקיף את שלי. הכלב שלי כלב ידדותי ואהוב על הסביבה שלו. לכן..יודעת שאוהבים לשים כאן תביעות. וזו פעם ראשונה שגרה בקומפלקס של דירות..ונכון שאוהבת את הדירה הזו..אבל זה בעסססססססססה עם שכנים ..ואם חנייה, ועם כלבים..וזה מה זה חוויה מתקנת. שנה כאן וחוזרת לבית שלי.

רות 2

New member
אין ברירה

חוגגים שם על תביעות ואפילו חיים על זה לא רע .. שם שנה עם עם מחסום לפה ... לא מזיק

../images/Emo46.gifאת תאמת

היום באמת אין לי יותר סבלנות לשטויות של מעוף או של מצו או שלך בנוגע לקיוטי ולשפה וכדומה. מעוף , דר פלסטיק וכדומה אין לי את הבריאות הנידרשת היום להתעצבן. אין לי שום חשק לשחק את המשחק. אמרתי את דעתי יכולתם לא לקבל ולזפזף הלאה. בזה זה ניגמר

maof

New member
מותקקקקקקקקק....

עזרי לי בבקשה ממך
היה כתוב חד פעמי או לא
מעוף

מצוטטת

New member
ת'אמת

איך אומרים באנגלזית you get what pay for מותר לתקן לי ת' spelling איי רסט מיי קייס שטויות אה? החלמה מהירה ל
אבל יותר חשוב בעיניי
שלא הספיקותי להגיד בזמן רק טוב לך שם מיכלי התוכנית ב-T?V מתחילה החיוך והעונג הם שחשובים אל ת'שכחי זאת אפ'פם לפחות לא בכל שאמוּר לגביי:))

מצוטטת

New member
ת'אמת

איך אומרים באנגלזית you get what pay for מותר לתקן לי ת' spelling איי רסט מיי קייס שטויות אה? החלמה מהירה ל
אבל יותר חשוב בעיניי
שלא הספיקותי להגיד בזמן רק טוב לך שם מיכלי התוכנית ב-T?V מתחילה החיוך והעונג הם שחשובים אל ת'שכחי זאת אפ'פם לפחות לא בכל שאמוּר לגביי:))

שתראי אותי מחייכת בסוף השבוע

או לפחות אחרי שרופא יראה אותי תדעי שאפשר לצחוק שוב בנתיים מעבירה אותה איך שהוא.. לגבי הכלב..שלי אחלה. השכן זה שיש לו בעייה. לגבי התיקונים..תקנו. אבל לפעמים יש גבול וגם צריך לשים אותו. מעוף: מעוף אני התנצלתי בפארהסיה עם פגעתי בו בשירשור ההוא. הכוונה לא היתה הוא..את או משהו מיוחד ..אלא התופעה עצמה. קשה לכם לקבל את דעתי. יופי. יכולתם להעביר את זה. בחרתם אחרת. וחושבת שבין היחדים זו אני שיודעת להגיד שטועה וגם אומרת את זה. אבל להמשיך להציק? זה כבר מגעיל: לך לקוקו למעוף..לדר פלסטיק ולניק החדש פול..ולעוד כהנה וכהנה.

R a c h e li

New member
תרשי גם אני לעשות

גררררררררררררררררררררררררררר
שיהייה בהצלחה עם הכלב....אמרו לי שיש דייטים מעניינים בטיול עם הכלב חחחחח

למעלה