../images/Emo4.gif

יום שבת בבוקר יצאתי עם הכלב. ויש לי כלב גדול אמנם..ידידותי לסביבה ולאנשים. יצאתי עם חגורה כזו..שיש לה בקצה מין פלסטיק כזה שאפשר לנעול את החגורה שצריך או לשחרר בהתאם. כלב מקסים יש לי. בקומפלקס שעברתי לגור בו לכולללללללללללללללללללם יש כלבים שנראים כמו עכברים. כולללללללללללללללללללם קטנים. פודלים או צ'וואווה..או כל מיני החלאות שלא יודעת מאיפה הביאו..אבל כלבים כאלו..שרק יודעים לנבוח ולעשות רעש..ולא נראים כמו כלבים. אז שיוצאת עם הכלב..הוא רץ קדימה כדי להריח אותם. ותמיד הם אלו שמתקיפים אותו..והוא רק עושה גררררררררררררררררררררררררר כזה. אז היום ..הלך לו בחור אם איזה עכבר עם חגורה וטייני שלי..ניסה להריח..וההוא התנפל. טייני עשה גררררררררררררררר והעכבר ההוא נבהל..ולא שהיה איזה נשיכה או כלום..הבחור הצעיר הזה..התחיל לאיים עלי בתביעות..גררררררררררררררררר..אוקצור..מה זה צריך להיות..עכשיו לא רק שלוקחת את הכלב עם חגורה. עכשיו רוצה לתבוע בגלל שלא החזקתי מספיק חזק..ואללה?

שום קיוטי שמוטי

זה היה : החלאות..מהחלאת זנים..לא זוכרת שכותבים הכלאות..כי השורש הוא כלא.. אולי אני טועה..תקני אותי שוב עכשיו יש לו בסיס לתביעה עם לא היתה פגיעה פיזית? כי הכלב שלו אחרי ששלי עשה לו גרררררררררררר..הלך רגיל לא ילל לא היה שום דבר שהצביע על פגיעה..אולי הוא חושב לשלוח אותו לפסיכולוג כלבים ולשלוח לי את החשבון?

ומה דעתך על פסיכולוג כלבים?

את יודעת שכאן זה ממש מכה? ומסכנים יש להם טראומות...במיוחד הקטנים האלו...שכל היום עושים יאק יאק...

maof

New member
הודיעו לי שדרוש פסיכולוג כלבים...

נו... ועל זה מה אומרת ? הרי מישהו כבר נהנה מכל רגע... לפחות היה ניראה כך... למרות שעדין יש בעיה של קשב וריכוז. ממממ...אולי לשנות גישה ? מעוף

maof

New member
אהה...

לא שהתכוונתי... רק בדקתי את חופש הדיבור מעוף

פּוֹל

New member
../images/Emo46.gif

אתה מפר פה חיסיון מטפל-מטופל ! ! ! על זה אפשר לתבוע אותך................יחד עם מיחלאי...סליחה,מיכלי.

איפה והיכן ד"ר קור שצריך אותו

לא זוכרת להגיד לך..דווקא היה נדמה לי הכי הכי בלי ניקוד..ש ה ח ל א ו ת ולא "חלאות"..הכוונה היתה לערבוב זנים. הכלאות לעומת זאת ניראה לי משונה בגלל שורש המילה..ועם בלשון עסקיננו ודיקדוק נכון..קוראת לסדר את אבשלום קור. רק שהוא לא בנמצא. ואני שמנסה לשמר את השפה שלא תתקלקל לי, ולא תתיפייף לי..או שתעשה לי "שפת אין" אז אתחיל לחפש במילונים..למה זה מטריד אותי הטעות הזו.

מצוטטת

New member
אחרון חביב בכלט....

למה זה מטריד אותי הטעות הזו
היות ו....מטרידה אותי..... לדעתי זה הרבה יותר קיוטי

maof

New member
מה לא יודעת...../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

העדר מדבק
מעוף

maof

New member