התחתונים והמימדים?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/12/06 #34 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...העפת לי למכונת כביסה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...העפת לי למכונת כביסה
י יערית New member 2/12/06 #47 ולא תולה?../images/Emo12.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מזל שיש על מה להישען כמו קרש גיהוץ ובלה בלה בלה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/12/06 #48 שאני אתלה??????../images/Emo12.gif שיתלה ת'צמו לבד אחורי הייבוש.... למה מה???????
י יערית New member 2/12/06 #49 אחורי הייבוש בא הגיהוץ,לא תמיד אבל בדרך כלל,תקשיבי לי,אני רואה את הדשא של השכנים
א אקסייטרית New member 2/12/06 #27 אל מסטפ-ה..... בתקציב של הקבורה ש'לה....יידורוני עלה שפח'תק.... [מת'רה שוו'ייה...דקשי ליפקה ליק]
י יערית New member 2/12/06 #30 מה???? בחייאת אקסטרי מה כתבת לי???????????? חחחחחחחחחחח כבר רמזו לי שאני מזוייפת פרט לאוכל!
א אקסייטרית New member 2/12/06 #35 אממ כתבתי לך שני אוהבת אותך המון... כאילו כופרע... בייני ובייניק... גם ככה היא עומדת למות אז מה זה משנה איזו מחלקה היא תהיה???????. כומו אומרין...... אש חסק אל עריין??????????. {חחחח}
אממ כתבתי לך שני אוהבת אותך המון... כאילו כופרע... בייני ובייניק... גם ככה היא עומדת למות אז מה זה משנה איזו מחלקה היא תהיה???????. כומו אומרין...... אש חסק אל עריין??????????. {חחחח}
י יערית New member 2/12/06 #37 חתימה מולן? חחחחחחחחח את המשפט הזה שומעת מאז שאני ילדה בד"כ אוהבת ת'שורה התחתונה,הפעם אסטה מהרגליי המגונים ואני אוהבת את השורה העליונה שלך חחחח והכופרע שלי(בלשונך) עדיין תינוקת,כולה שנה וחצי
חתימה מולן? חחחחחחחחח את המשפט הזה שומעת מאז שאני ילדה בד"כ אוהבת ת'שורה התחתונה,הפעם אסטה מהרגליי המגונים ואני אוהבת את השורה העליונה שלך חחחח והכופרע שלי(בלשונך) עדיין תינוקת,כולה שנה וחצי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 2/12/06 #18 בעצם../images/Emo4.gif... אולי טעיתי... היא עוד לא סגורה.