EastGirl83

New member
../images/Emo4.gif

משעמם לי עכשיו... אני בייביסיטר עכשיו... ואין לי הרבה מה לעשות... מקודם הילד התעורר... ועכשיו חזר לישון בחזרה.... ומשעמם לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שלא לדבר על כך שאני במצב רוח על הפנים... בכלל... כל השבוע הזה היה לא נורמלי!

מותר לי

New member
../images/Emo24.gif

העיניים שלי נעצמותתתתת..... מחר בבוקר אני נוסעת לחיפה, ובערב ממשיכה צפונה, ואני לא מוצאת את הפילם!!!
אין לי מושג מה מזג האוויר שם... חם? קר? שמש? גשם? אני מכינה בגדים, בידיעה שהם לא יתאימו למז"א!! בערב אני ככל הנראה אלבש חולצה קצרה עם סווצר, ובטוח יהיה לי קר ואני אצטער שלא הבאתי מעיל... אבל אם אני אביא מעיל אני אמות מחום! בבוקר אולי חולצה ארוכה תבוא בחשבון עד שאני אנמס איתה, ואז צריך ללבוש את החולצה של אתמול
גרביים... קצרות? ארוכות? דקות? עבות? נעליים גבוהות? או חצי? (שונאת פתוחות) ואיזה פיג'מה לקחת? טריינינג חורפי? משהו קייצי וקליל? או חולצה ארוכה אבל דקה? חפרתי!

מותר לי

New member
קייצי? ../images/Emo5.gif

לא יודעת מה איתכם, אני התקררתי
עכשיו זה שיעולים וטישו...
(ונראה לי עוד מעט דלקת גרון...)

EastGirl83

New member
זה הזמן...

תמיד בתקופות האלו, תקופות מעבר, יש הרבה שלא מרגישים טוב... בכל מקרה.... תרגישי טוב חבובה

העכביש2

New member
תרגישי טוב גלוש ../images/Emo99.gif

ושתהיי חזקה ובריאה!!!! אולי תאכלי משהו קטן זה יעזור לך
(ועכשיו היא תגיד שהיא אוכלת כל הזמן...
)

מותר לי

New member
עכבובי ../images/Emo99.gif

אני אוכלת כל הזמן
חחח סתם
אכלתי לפני שעה משהו, עדיין מתלבטת אם זה אשכולית או פומלית, הטעם שלי (החוסר טעם...) בפה לא מאפשר להבחין בהבדלים
לפחות נכנס קצת ויטמין C (לא שיעזור לי, מאוחר מידי לחשוב על זה...) ואיך שאני מרגישה עכשיו- מחר לא הולכת לעבודה
האוזן מתחילה להפגין נוכחות

למעלה