lollipop girl

New member
../images/Emo4.gif

לאחי הקטן בן 15 יש חבר בשם אושרי, אני ואושרי מכירים, ידידים.. בזמן האחרון כל פעם כשהיינו אומרים שלום החיבוק היה מתארך, והיינו סתם עומדים ומתחבקים, ונפגשים בכל ההפסקות, ביחד כל היום, לפעמים חזיקים ידיים, יש גם ליטופים כאלה.. הכל תמים כזה... אני בת 17, הוא 15, אבל זו לא הבעיה... ידיד שלי תומר, וחברה שלי ליאת תמיד היו שרופים לו על התחת, זאת אומרת שהם היו דלוקים עליו אבל בלי כוונה באמת ללהיות איתו... אתמול אני ליאת ותומר הולכים ברחוב, פתאום תומר אומר : אני כל כך רוצה את אושרי, אתם לא יודעים, אני כל כך רוצה אותו" וכל היום הוא דיבר על כמה שהוא רוצה את אושרי והוא שאל אם יש ביני לבינו משהו ואמרתי שלא, כי באמת אין משהו רציני עכשיו, כל היום תומר דיבר עליו, כל היום, ואחר כך הוא גם רצה שנלך אליו, אז הלכנו שלושתנו. אתם בטח מתארים לעצמכם איך הרגשתי, חרא, לא רציתי לפגוע בידיד שלי, בכלל לא... וגם לא פגעתי בו אבל אני פוחדת שאם כן יקרה משהו ביני ובין אושרי זה יפגע בו, כי אושרי לא הומו, ותומר יודע את זה אבל זה יפגע בו לראות אותו איתי. היינו אצל אושרי, ותפסתי מרחק ממנו, ישבתי רחוק, והוא התקרב, שם את היד שלו על שלי, ליטף קצת וישר ראיתי את ההבעת פנים של תומר, זה דיכא אותו, אז זזתי מאושרי, השתדלתי שלא להיות אליו כל כך קרובה. יש את אחי, שהוא חבר טוב של אושרי, אם הוא יגלה על מה שקורה שם, הוא יכעס.. והמון... אושרי יודע את זה וגם אני יודעת את זה, כשאנחנו רוצים להיות יחד אנחנו הולכים לאנשהוא בביצפר שאין שם אף אחד וסתם מדברים.. מחובקים...כדי שאף אחד לא יראה.. שלשום ראה אותנו ידיד שלי, ישר הוא צעק לי פדופילית, ועוד אחד מהכיתה שלי ראה אותנו פעמיים אז הוא שאל את אושרי אם הוא מתחיל עם גדולות.. הזוי... אממ זהו.. רק רציתי לפרוק קצת...

sweetdreams

New member
המממ...

שכחת פרט אחד מאוד חשוב: מה את רוצה?? ומה הוא רוצה?? דיברת על אחיך, דיברת על תומר, דיברת על ידיד מהשכבה שקורא לך פדופילית.. מרוב פרטים על כולם, כמעט ואין פרטים עלייך.. אולי זה בכוונה, אולי את מעדיפה להתעסק במה שכולם חושבים כדי לא להתעסק במה שאת חושבת.. אולי את בעצמך מפחדת להודות שאת רוצה שיהיה בניכם משהו..? אבל תביני, זה פרט חשוב.. כי אם תגידי עכשיו שאת בכלל לא רוצה להיות איתו, שאת ואושרי רק ידידים שמתחבקים כשהם נפגשים (לגיטימי ולא מוזר), אז אין פה שום בעיה.. גם אם את מחליטה שאתם לא רק ידידים אז אין פה שום בעיה, אבל אז אולי יש יותר משמעות לכל הדברים האילו מסביב שדיברת עליהם.. אז מה את רוצה??

sh53

New member
../images/Emo45.gif

גם חשוב שתלמדי ותיישמי לפעול בחיים לפי הרצונות שלך ולא לפעול ע"פ התכתיבים של הסביבה, כי לא תמיד הסביבה תהיה בעדך ותרצה בטובתך.

sweetdreams

New member
זה נכון, אבל עם זאת..

חשוב גם לא להיות אדיש לסביבה.. ולדעת להפעיל שיקול דעת.. ולפעמים דברים שרואים משם לא רואים מכאן.. כמו ברוב המקרים, גם כאן, זה הכל תלוי בנסיבות

למעלה