../images/Emo4.gif

יש לי ידיד טוב אנחנו דיברנו יום יום ובשבועים אחרונים הוא ביקש אני יעשה לו פחות טלפונים ואני רגליה לדבר איתו יום יום אני היית רוצה לקבל עצות מה לעשות לגבי העיניין תודה

תתקשרי לצ'אטים קוליים

אני אישית הייתי עושה את זה בעבודה מעביר 8 שעות בישיבה במתקן אבטחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק אל תתמכרי לזה לא בריא

??????????

אמרתי שאני לא יעשה את זה סוהו אבל הידיד שלי זה מאוד חשוב לי אם יש עוד עצות שמיהו מוכן לתת לי אני השמח לשמוע תודה עמית

עמית מאמי כנסי

אם הוא באמת חשוב לך תכבדי את הבקשה שלו ודברי איתו פעם אחת בשבוע למרות שזה יהיה קשה..... והסיבה היא אם הוא ירגיש שאת חסרה לו הוא יעשה את הצעד לדבר איתך ואז את לבד תרגישי שהוא מנסה להרים את הקשר הזה טיפה יותר גבוה.. אבל הכי חשוב אל תציקי לו אם הוא מבקש לדבר פחות אז תתקשרי אליו פחות.. רונן

להנהלת החדר????

אני מכבדת את הבקשה שלו אבל אני רוצה לפחות לשמוע פעם אחת ביום את קול זה לא בקשה גדולה מה היית עושה בעיניין הזה אם היית לך ידידה שמדברת איתך יום יום ופתאם אתה מבקש ממנה שתתקשר אלייך פחות תן לי הצעה בעניין מחכה לתשובה ממך עמית

טוב מאמי שיכנעת אותי

אני חוזר בי ממה שאמרתי אני רוצה שתתקשרי אליי כל יום כל היום במיוחד שהפון לא זמין
כפרע עליךךךךךךךךךךךךךךךךךך

עמית מאמי כנסי

אני מצטער לבשר לך כי את חייבת אבל חייבת להרפות והרבה אין מה לעשות אפילו אם את חייבת לשמוע אותו פעם ביום אל תתקשרי כי את סתם תגרמי לכך שבסוף הוא לא ירצה בכלל לשמוע ממך ויתחיל להתעלם מהטלפונים שלך ולא לענות לך ואז את בכלל תרגישי חרא... כרגע הוא ביקש שתמעיטי וכשמבקשים דבר כזה אז חייבים לכבד כי סה"כ זה החיים שלו... בואי תעשי ניסוי תנסי בחודש הקרוב להתקשר אליו לא יותר מפעם בשבוע אם אחרי חודש הוא לא אומר לך שזה בסדר שתתקשרי יותר ושהוא מתגעגע הוא לא אוהב אותך באמת ואת צריכה להתחיל לחשוב על ניתוק הקשר מהצד שלך לפני שתפתחי תלות יותר גדולה שלך תמיד רונן

../images/Emo4.gif

תודה על העצה רונן אני השתדל לשמוע בקול איפלו שזה יהיה קשה אני מקווה לעמוד בתוצאות ולראות אם אני כל כך חשובה לו גם כמו שהוא חשוב לי אולי זה עמוס בעבודה לך תדע אבל אני השמע לעצה שלך ותן לזמן לעשות את שלו שלך תמיד עמית

לעמית המתוקה

אני היית מצעיה ששתני לזמן לעשות את שלו את תראי אם את תחסרי לו הוא תקשר וגם אם לא תתקשרי בימים הקרובים הוא בטוח התקשר לשאול מה שלומך

?????????

הנהלת הצאט חסר מסר קודם ממני מה איתו ? אני ממקבשת לפרסם אותו תודה עמית וסהו אני לא יודעת את הפון שלך מצחיק אחד עמית

למעלה