מי ידע שכולם חוץ מיאיא מעל 30?! תגלית מבאסת
F Funky Giraffe New member 26/3/06 #3 זה הורס לגרופיות שבונות על זה ../images/Emo8.gif מרגלית (שכחתי את השם הפרטי שלך, סורי :|), אל תקחי אישי
זה הורס לגרופיות שבונות על זה ../images/Emo8.gif מרגלית (שכחתי את השם הפרטי שלך, סורי :|), אל תקחי אישי
א אסי סרחנה בנשמה New member 26/3/06 #4 אוי לא!!1../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif מה אני אעשה עכשיו?! WTF?! את בסדר ילדה?!
אוי לא!!1../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif מה אני אעשה עכשיו?! WTF?! את בסדר ילדה?!
א אסי סרחנה בנשמה New member 26/3/06 #7 קטן קטן אבל גדול../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חוי למה לא היית במצעד היום?! ;[
קטן קטן אבל גדול../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חוי למה לא היית במצעד היום?! ;[
1 1uLtRaSoNiC1 New member 27/3/06 #12 רציני??? פאק... איך אני אגרום לדיסק סנטר להסכים להחזיר לי את הכסף? =\
F fuggi New member 28/3/06 #13 כן אה אני כל כך שטחית איזה חיים מבאסים מוזיקה זה רק עניין שולי בשבילי וכל הדברים האלה חח תהנו