טאKילה

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי שאפשר להשיג פסיסה מוכנה בחנות תבלינים, מסתבר שנשמעתי להם כמו חייזר מכוכב אחר. פעם היתה לי אמא שהכינה וחילקה לכולנו, כשהיא נפטרה אחותי דאגה לקנות ולחלק בין כולנו, לצערי היא חולה מאוד ומוגבלת. השנה יצאתי לדאוג לעצמי לבד.. לא מצאתי חזרתי ריקה!

טאקוש..

לא נורא מאמי. תכיני לבד שלב אחר שלב. זה הכי טעים יוצא שמכינים בבית. גם אני רציתי לקנות את הבסיסה המוכנה ולהוסיף אגוזים וכו".. אין לי זמן ללכת לחפש איפה קונים מוכן.. אני אכין לבד שבוע הבא. כל המשפחה סומכים רק עלי בקטע הזה.. ואמא שלי מחכה כבר וואי וואי.. יום טוב . בל }{

טאKילה

New member
יו יו.....

אני מתה על זה..
הלו מותק,,,, נולדתי בפסיסה אני חייבת לאהוב את זה

ת מי

New member
יום מבורך תרתי משמע......./images/Emo65.gif

הסימליות של הבסיסה היא שפע ועוד כאלו ...... את נולדת לזה ושחייך יהיו כאלו א מ ןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

טאKילה

New member
אהה יפה../images/Emo9.gif

אבל אבל השנה הפסיסה יומיים לפני הממולדת שלי.

טאKילה

New member
אצלי תמיד הלועזי היה התאריך.

בפסיסה זה היום שאמא שלי תמיד הזכירה לי ת'יומולדת:))

טאKילה

New member
יאבואייה נחלאעצ'

אחסאביצ'ק קפארה, קבחה כיף אל קחבה חחחחחחחחחח

ת מי

New member
יו טאקי מה חשבת שאמרתי לך......

קבחה= זו אחת שמתווכחת, חוצפנית לייט ופה שאמרתי לך קבחה על כך שבירכתי אותך ואת התעקשת על תאריך לועזי בחייך מזה משנה......שיהיה רק מבורךךךךךךךךךךך אמןןןןןןןןןןןןןן

איזה טרבלסי אתה ? ../images/Emo12.gif

בסיסה זה חיטה טחונה עם תבלינים אגוזים וכו".. אוכלים את זה כמה ימים לפני פסח.. זה מנהג ידוע של הטרבלסים. וזה טעים יאמי יאמי.. שלא ניתן לתאר במילים.. פשוט ==וואו==

kjhg995

New member
בסיסה

את הבסיסה מכינים בא' בניסן ראש חודש תחילת האביב מראה על התחדשות מכניסים לתערובת הבסיסה דברים מאוד טעימים כגון תמרים צימוקים שקדים אגוזים וכד... אגב אהבתי מאוד את הפורום כל הכבוד על היוזמה החשובה.

yמית

New member
טאקילה...

מאייקולוש "פסיסה".... אומרים: בסיסה, יענו מעא בי"ת... לא?

למעלה