../images/Emo4.gif
היום הגיע אלינו איש דת (מממ... לא מפרטת עליו יותר
) ו... אוי ואבוי, היה צריך לבדוק לו את התיק והשקית שהביא! ועוד אוי ואבוי, המשימה נפלה עלי! פתחתי את התיק, בדקתי מה שבדקתי, (תיק קטן ודחוס, לא מן הנמנע שהייתי צריכה "לפרק" אותו...), ביקשתי שיפתח את השקית, ו... הבנאדם כועס! "תפתחי את!" בגלל שהמצברוח שלי עדיין היה טוב החלקתי לו את זה. פתחתי את השקית (שבתוכה היתה עוד שקית קשורה, וכשפתחתי אותה הסתבר שיש עוד שקית קשורה בפנים
) "קילפתי" את השקיות, סיימתי את הבדיקה, הוא ארז את התיק, וזה היה השלב שהוא אמור ללכת. לא!! "אני תמיד עובר כאן ואף פעם לא בדקו לי ככה את התיק!" (מה אתה שח!) "מה הבעיה?" "את בדקת לי את התיק!" "נכון..." "ולא היית צריכה לבדוק אותו!" "אני לא יודעת, זאת ההוראה שקיבלתי ואני עובדת לפי ההוראות" (עכשיו הוא התעצבן) "מי? מי אמר לך???" הצבעתי על זאת שאמרה, ולמזלי היא היתה האחראית... "אני רוצה את השם שלך!" היא קפצה מהכסא, ונסתה לברר מה הבעיה "את לא תדברי אלי! אני איש דת ואת לא תבדקי לי את התיק!" "אדוני, אלו הנהלים, אם יש לך בעיה אתה יכול לכתוב מכתב" "אבל מה השם שלך!" "אדוני, אני לא מביאה לך את השם שלי, אם אתה מעוניין אני אקרא למנהל" "לא רוצה מנהל! רוצה את השם שלך!" בסוף המנהל הגיע, ומה הסתבר? לטענתו בדקנו לו את הברית החדשה "וזה ספר קדוש! אסור לבדוק אותו!" הוא גם "מבין" ו"יודע" איך בודקים, ואני לא בדקתי טוב את התיק, בגלל שהברית החדשה זה ספר קטן שאי אפשר להחביא בו כלום ודברים יותר גדולים שהיו בתיק לא בדקתי (רוצה להיות הקב"ט אולי?) המזל שלי שהוא צעק עלי באנגלית ולא הבנתי כלום
אחרי כמה זמן מישהי עדכנה אותי שהוא "לא אוהב אותנו" (היתה עדינה...), ואמרה לי בערך מה הוא צעק עלי... (מי שם אותו איש דת? מי???) זהו, שיתפתי
היום הגיע אלינו איש דת (מממ... לא מפרטת עליו יותר