../images/Emo4.gif

עוד שאלה..ואני בדיכאון אמיתי. אתמול יובלי התקשר שהוא רוצה להגיע לפסח לביקור..וכמובן אסף. (רועי מחכה להם לפני שטס לניו יורק) הילד הסביר לי שנמאס לו לבקש מאבא כי התשובה שהוא מקבל היא כזו: "לא יודע", "בעזרת השם"=לא, "שאמא שלך תשלם", "אין לי". כיוון שאני מכירה עם מי יש לי עסק..וגם את בני יובל שנכנס לעצבים ובכי כל פעם שאין תשובות ברורות דיין..בקשתי שיעזוב את הנושא..ואני שלחתי לו אמייל. התשובה לא אחרה להגיע. היתה מאוד לאקונית: אין שום דיון בנושא. לא מתכוון לשלם חצי כרטיס..נקודה. ושוב אני במסקנה שצריכה לעשות משהו דרסטי להלוואה כדי לראות את הילדים.. כי שוב אין אם מי לדבר..אבל לא יכולה להבטיח שום דבר עד שמזמינה כרטיסים אם יהיה מצב..והם בעמדת המתנה מאוד מתוחים..ואין לי מה לומר.. או להרגיע..או להבטיח.. מה אומרת להם...אוףףףףףףףףף..

d a n i e l s 5

New member
"סיפור שלא נגמר"

את שם הם כאן...... נראה לי ש.....הסיפור הזה שלכם.....לעולם יהיה כך , כל פעם מחדש. הכי קל לי להגיד לך תבואי את לכאן (את=עלות כרטיס אחד) תהיה איתם כאן, אבל יודעת שזאת לא הצעה נכונה לך ..... וואלה מיכלי...מקווה שתמצאו פיתרון.

הייתי באה..יש לי צו עיכוב..

וכרגע בבירור עם: עו"ד של אקס-עו"ד שלי שפיתרתי ושמתי לה תלונה בלישכת עורכי הדין בספטמבר 2001. היא שמה לי צו עיכוב בטענה שחייבת לה 18 אלף שקל. כיוון שאני שומרת כל מסמך וכל קבלה לפחות 7 שנים.. יש לי הוכחות אחרות. לא מזמן היתה אצלי חברה מהארץ שאחותה היא ראש לשכת עורכי הדין. אחותי קבלה את כל הניירת. ומתברר שלא רק שלא חייבת לה..הגברת גנבה ממני מזונות שהגיעו למשרדה דרך הוצאה לפועל נגד האקס שלי..שבזמנו הפקיד..והיא לקחה ויצאה לה לחופשה מבלי להגיד לי..ואז הייתי על הפנים.. פתרתי אותה ושמתי תלונה אצל עו"ד אורנה לין..עד היום זה בדיון. עכשיו זה שוב מתגלגל..כי אותה אקס עו"ד אמרה לאחותי שתרדוף אותי כל חיי.. אז העו"ד הקיים עכשיו בארץ אמר לי שאם אבוא..זה עלול לתקוע אותי כמה חודשים בארץ, עד שיבדקו את כל הניירת ששלחתי..ולכן אני לא יכולה לעשות שום צעד..חוץ מלנסות להשיג כסף לכרטיסים..כי הוא..לא מכון לתרום כלום.. אבל לא ענית לשאלה. מה אומרת להם עכשיו?

d a n i e l s 5

New member
אני...

לעולם לא מבטיחה משהו שאני לא יודעת אם אוכל לקיים. לכן אני אומרת "אשתדל" ..... אני הייתי אומרת להם "מקווה שהמצב הכלכלי שלי יאפשר לי לממן את הכרטיסים" הכי פשוט, הכי נכון.

מיכלי

ניסית להגיש בקשה לביטול עיכוב היציאה מהארץ? לפי מה שהבנתי מרכז חייך הוא בארה"ב, שווה בדיקה

איך עושים דבר כזה?

אני הבנתי שאני צריכה לשלוח את כל המסמכים שיש לי וההוכחות שיש לי. אז יושבים ובודקים תשלום לתשלום..כדי לבטל את הצו הזה.. עכשיו סוף סוף יש להם הכל..ויודעת שלא חייבת לגועלית הזו כלום.

מיכלי

עיכוב יציאה מן הארץ הוא אחד מהסעדים הזמניים שלמעשה פוגעים בחרותו של אדם בניגוד לחוק יסוד כבוד אדם וחירותו - זה לא אומר שלא ניתן לעכב יציאתו של אדם את הארץ, אך לעניין תושב חוץ זה קשה עוד יותר: על הפי החוק: "היה המשיב תושב-חוץ לא ינתן נגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ, אלא בנסיבות חריגות ומטעמים מיוחדים שירשמו". כתבת שיש עו"ד שמטפל לך בעניין, אני לא מכירה את המקרה שלך על כל הנתונים בו ולכן אני מציעה לך לפנות לעורך דינך בבקשה לבחון את אפשרות ביטולו של צו העיכוב.

מיכלי - בעניין הצו ושאלתך

עיכוב יציאה מן הארץ הוא אחד מהסעדים הזמניים שלמעשה פוגעים בחרותו של אדם בניגוד לחוק יסוד כבוד אדם וחירותו - זה לא אומר שלא ניתן לעכב יציאתו של אדם את הארץ, אך לעניין תושב חוץ זה קשה עוד יותר: על הפי החוק: "היה המשיב תושב-חוץ לא ינתן נגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ, אלא בנסיבות חריגות ומטעמים מיוחדים שירשמו". כתבת שיש עו"ד שמטפל לך בעניין, אני לא מכירה את המקרה שלך על כל הנתונים בו ולכן אני מציעה לך לפנות לעורך דינך בבקשה לבחון את אפשרות ביטולו של צו העיכוב.

מעניין

"היה המשיב תושב-חוץ לא ינתן נגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ, אלא בנסיבות חריגות ומטעמים מיוחדים שירשמו" איך זה שמספטמבר אנחנו יודעים על העיכוב הזה...ואפ אחד לא אומר שיש אפשרות לבטל.? מה שנאמר לי במפורש..שיש עיכוב שהיא עשתה דרך הוצאה לפועל..יקח זמן לטפל בארץ ואני עלולה להתקע. האור היחידי בנושא שאני רואה זה.. שכל המסמכים שמוכחים ששלמתי לה כל גרוש ואפילו מעבר לזה.. כרגע בטיפול. פניתי שוב דרך חברה ללישכת עורכי הדין. אולי תהייה תשובה בקרוב בקשר לתלונה שלי על אותה עורכת דין.

לפי מה שהבנתי

היא יכולה לעשות צו עיכוב כמה שבא לה..עד שעיניין יפתר. בנתיים אני יכולה להיות כמה חודשים מעוכבת..ואין לי יכולת לעזוב כאן הכל ופשוט להתקע בארץ. ועל כן אני בת ערובה ולא יכולה לבוא לביקור והצורה היחידה לראות את הילדים זה לחסוך כמה שאפשר ולהביא אותם לכאן. כרגע זה קשה מאוד.. אבל אופטימית שכמוני יודעת שמצליחה תמיד לגרד בסופו של דבר.. וההוא פשוט אומר להם לא. וזהו.

מצוטטת

New member
האמת

לא הייתי רוצה להיות בנעלים שלך עוד פחות מכך לא מקנאה בקשיים הריגשייים שהמרחק בינכם הוסיף לכם.... זה מצד אחד מאידך...לפעמים {בלי קשר לתכשיט שלך} לא תמיד ניתן ל"ספק" כאן ועכשיו רצונות/תשובות......... את בעצמך במצב HOLD אם זה מול השלטונות אם זה...כי טרם מצאת דִיל מוזל לכרטיס הם כבר לא זאטוטים..... חושבת שהסבר לוגי מצידך אליהם שקשה לך מעכשיו להתחייב יכול להתקבל אצלם בהבנה! לא

לא! כל זמן שלא רואים מכאן

רק משם..אז לא. אין הבנה מדוע הוא לא עוזר..(ויש לו יכולת), התשובות שלו ידועות מראש. ובסופו של דבר הכל נופל עלי..וכיוון שאני בת ערובה כרגע..זה גם ניצול מצב. אמרתי שאשתדל....אבל ילדים..בשבילם..זה לא מספיק תשובה כזו..וכן הגעגועים אוכלים אותי מבפנים..היה מצב שכבר לא היה איכפת את אתקע בארץ..אבל בחשיבה ראציונאלית..זו ההיא..עושה לי צו עיכוב..וצריך לסדר את זה כמו שצריך. אז עובדת על זה..

מצוטטת

New member
אבל מה לא היה ברור

הרי ציינתי{בעדינות} "בלי קשר לתכשיט" הוא מבחינתי כרגע לא רלוונטי ..... לא רלוונטי , כי ככה בחר להתנהל כי הוא "בלוק", כי הוא מנהל איתך פנקסנות כי הוא נטולIQ ........ YOU NAME IT , זה לא משנה כהוא זה את דעתי......... שההתמודדות היא מול הבנים ומה שאותי היה מדאיג זה חוסר היכולת לקבל את הרציונל של מצבך האובייקטיבי וההסתפקות כרגע בהמתנה ובסבלנות! יש

° זואי °

New member
כומו המצוטטת

אני חושבת שלא הייתי רוצה להיות בנעלים שלך. וכומו המצוטטת חושבת שהזעטוטים כבר גדולים מספיק בשביל לקבל את ההסבר ההגיוני שלאמא קשה לספק מחיר מלא ואבא מסרב לתת חצי. הזעטוטים מספיק גדולים בשביל להבין שאבא שלהם תוקע טריז.

רק האכזבה שלהם פוגעת

בי..וחוסר היכולת שלי לבוא.. איך אומרים..אחותי..עו"ד שלי מטפלים בנושא הזה מול העו"ד של האקס עו"ד שלי..ואללה מסובך.. הם גדולים ועדיין קטנים..וזה יותר הגעגועים מכל דבר אחר. זה שההוא תוקע טריז..וסותם להם את הדרך..אם יהיה ביכולתי..אביא אותם לביקור..וזו הבטחה שמיכלי מבטיחה לעצמה ולהם..בלי להגיד להם..אולי זו תהייה הפתעה. רועי אמר היום שהוא חוסך גם בשבילם...אז אולי בעזרתו נצליח.

למעלה