Yaniv-DC

New member
../images/Emo4.gif

זהו. מעכשיו אני ככה
לפעמים אפילו ככה
ויש לי תחושה שזה גם יגיע לככה
המצב רוח שלי מהבוקר ככה
על ההודעה הזאת, אבל הייתי חייב...

יש סיבה מיוחדת

למצב הרוח השפוף שלך?? יש משהו שאנחנו יכולים לעשות כדי לעודד אותך?? אפרת.

Yaniv-DC

New member
יש, יש סיבה...

סיבה גדולה למצב רוח הזה... אני קצת מתחרט על השארת ההודעה כי אני לא כל כך יכול לשתף בסיבה... אז אולי זה קצת חסר טעם ופרויד היה אומר שאני רק מחפש "תשומי"... אבל זה לא נכון. סתם עוד אחד מהמצבים האלה שמרגישים שהאדמה קצת נשמטת מתחת לרגליים, מת העולם, נשרף הים, הדגים עלו על העצים. אויש, אפילו בעיני עצמי אני כבר נראה פאטתי. צדקו שמה אצל סקארלט אוהרה כשאמרו "tomorrow is another day"... אבל לא סיפרו לי שגם הוא יהייה עצוב. ובדיוק קראתי את ההורוסקופ שלי שמנבא לי עצב ב"תקופה הקרובה". אז גם זה לא מעודד, במיוחד כשאני יודע שזה אכן יקרה... אוף. די. סליחה. שלום.

DJNYC

New member
יניב,

מצבי רוח זה דבר שמשתנה (בין אם סיבה ובין אם בלי סיבה) זה האיזון שיש בחיים, כי בלי הרע גם לא יהיה טוב. בכל אופן מצאת לנכון לכתוב את זה כאן, אז אם תרצה, אנחנו כאן.

גם סתם "תשומי" זה חשוב ../images/Emo65.gif

אומרים שהזמן מרפא הכל - מקווה שיעבוד גם במקרה שלך...
ולפעמים סתם לדבר, זה גם עוזר.

einnor

New member
צרת רבים ....

אז ככה , לכותבת שחזרה מחו"ל לפני חודשיים אין עבודה ( אלפי קו"ח וראיון אחד בלבד ), החבר החליט שדי לו , כל שאר החברים/ות בגילה (ואפילו יותר צעירים )כבר נשואות/ים , 10 ק"ג יותר , ללא רכב וללא דירה וכנראה גם שאוטוטו .... ללא כסף ! ולמרות זאת ההרגשה
כי יש המוןןןןןןןן זמן פנוי (טוב הייתי חייבת למצוא משהו חיובי בכל העסק הזה לא ?! ) . ולמוסר ההשכל - בכל דבר יש את החיובי ....גלה אותו ותרגיש יותר טוב . רוני

Yaniv-DC

New member
אנשים טובים אתם

באמת! מי אמר שיראלים אגרסיבים, מי? (חוץ מאלה שבדרבן...) נו, מה אני אגיד לכם... מעיק לי בלבב פנימה. יעבור.. .אני מקווה... תודה על התשומי בכל מקרה ...

למעלה