magenta73

New member
../images/Emo4.gif

אפשר להיות עם בחור אחד, כשהלב שלך עדיין עם או של אחר? וההגיון יודע ואומר שאין מה לחפש אצל אותו אחר... האחר לא רוצה, לא מוכן... לא שם... וההוא כן בעניין, רק שאת לא ממש סגורה... ולא ממש יודעת... מעבר לזה שההוא קצת מכיר את האחר... והאחר רואה אותכם ביחד... פרדוקס. לא עוזבת בגלל שרוצה לתת לזה צ'אנס או לא עוזבת כי אני רוצה שהאחר יקנא? או שבכלל לא נעים לי להיכנס לקשר הזה איתו בגלל ההיסטוריה עם האחר... אוף... סיפורים פה... כרגיל...

mika tal

New member
היי מתוקה!!

אז עכשיו אני רואה את מה שכתבת. ראי, אני מבינה שאת למודת ניסיון מן הבחור "האחר" נכון??את צריכה לשאול את עצמך מה קורה עם הבחור שאת המצאת איתו כרגע? הכוונה היא תנסי ולו לשבריר של שנייה לשים את הבחור "האחר" והכ"כ כואב בצד, ולנסות להרגיש מה יש לך עם הנוכחי. ראי, את אומרת שההגיון אומר לך שאין לך מה לחפש עם האחר נכון? אז אני יודעת שזה נורא כואב שרוצים מישהו, והוא לא סגור על עצמו, אבל לפעמים מגיע הזמו לומר שלום! את חייבת את זה לעצמך!! ייתכן שעם הזמן תגיעי למסקנה שהבחור הקודם היה כ"כ דפוק שבכלל לא תביני מה היה לך אליו. השאלה אם בסה"כ את מרוצה עם הבחור הנוכחי?? שלא ייצא מצב שתפגעי בו, מסכן. תנסי להשתחרר, באמת, תנסי לא להכניס את עצמך לפלונטרים. מניסיון אישי, גם בשיא הדיכאון אני עושה אירובי, יוצאת, צוחקת, לומדת, מטפחת את עצמי. אז נכון שההרגשה היא לעיתים רצון להקיא ועצב נוראי, אבל אני לא מוכנה להפסיד את עצמי. תחשבי על עצמך מתוקה! ביחרי ראשית בעצמך, אח"כ בגבר הראוי. כי עם כמה שזה כואב מי הוא בכלל שלא יתייחס אלייך? הרי זה מגוחך! לא רוצה אותי? יאללה לך הביתה מוטי! וזיכרי דבר חשוב: תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר!! אוהבת אני

magenta73

New member
מה זה מצב?

את פוגעת ואחרים פוגעים בך לאו דווקא מכוונה תחילה, כי זה ככה והציפיות של שני האנשים זה לזה לא ממש מתנגשות ביחד. ואל תדאגי, אני יוצאת, לומדת, נהנת... זאת סתם סיטואציה קצת מביכה. זה הכל.

למעלה