sisuvsimhu

New member
../images/Emo4.gif

אתם לא מבינם כמה אני אבודה ומיואשת ...אני בחורה בת 25, נראת ממש טוב(נראה לי, מתחילים איתי הרבה),חכמה,עם חוש הומור,עצמאית, טובה,צחקנית, אני גם ממש לא אוהבת להחמיא לעצמי בכלל (אני לא מתלהבת מעצמי פשוט זה רלונטי ואני חיבת לרשןם נתונים בסיסים כדי שתוכלו להגיב בהתאם) הבעיה שלי שאני כבר 4 שנים בלי חבר...אבלכן יוצאת עם מלא בחורים...אבל כל בחור שמוצא חן בעני,אבל כל בחור..אחרי דייט אחד/שניים זורק אותי...אני לא מבינה למה? זה לא שאני זורמת איתם יותר מידי וישר קופצת למיטה,וזה לא ההפך שאני פריגית' ולא נותנת להם להתקרב, אני ממש זורמת טוב, והדיטים ממש באוירה טובה אבל אחר כך הם מפסיקים להתקשר, פתאום נעלמים, אני מתקשרת פעם,שולחת SMS,הם מגבים סבבה,אבל זהו,לא ממשכים..כמה מזל רע יכול להיות? כמה חוסר התאמה? כמה "זה לא זה"? אני כבר אבודה..אין לי שום פגם,אני לא דוחה מאיזהשהיא סיבה,אני פשוט כבר לא מבינה למה זה קורה לי ואני מדברת איתכם על לפחות בחצי שנה האחרונה איזה 6 בחורים שונים שמשום סיבה שנראת לעין...בחורים טובים,פשוטים, לא מניאקים לא מעונינים בי...זה דוגמאות שאוכל לתת לכם אם תרצו,אבל זה לא רק בחצי שנה האחרונה אלא השלוש שנים האחרונות וכשהיתי צעירה 18-22 היתי יוצאת עם מלא אבל מלא בחורים ולא היה לי כאלו תופעות של אכזבות..אלא פעם ככה פכם ככה..היום זה כבר קבוע..אני מתחילה משהו,אני יודעת שהוא יגמר..למה? תעזרו לי!!!!

וואלה בדיוק היום

קיבלתי במייל סירטון מקסים באותו נושא את חייבת להפסיק לחפש ברגע שתשלימי עם הלבד ותקבלי אותו תוכלי להמשיך הלאה לביחד בחורים שרוצים דבר אחד ימשיכו לחפש ואם את לא "נותנת" תהיה אחרת שתיתן אין להם שום דבר לחפש אצלך חוץ מזה יותר טוב לך בלעדייהם בכל מקרה תהיי חזקה ותאהבי את עצמך ותפרגני לעצמך ותשויצי ותהני ממי שאת ולא בגלל שאת חייבת לתת נתונים בסיסים כדי שאנחנו נגיב בהתאם כי פשוט מגיע לך בהצלחה

sisuvsimhu

New member
האמת שכיף..

לקבל איזה תגובה חזרה וכל כך מהר..אני פעם ראשונה בפורום כל שהוא...וזה ממש ריגש אותי..התגובה שלך..אולי אני סתם רגשנית..אבל תודה ובכל זאת אני עדיין ימשיך לתהות מה לא בסדר בי..זה לא הגיוני ,איך כל כך הרבה אנשים מכל הסוגים מצלחים להשיג אהבה ורק אני לא? כי למה שיחפשו בי רק אתזה? זה לא מגיע לי,אני יכולה להציע הרבה מעבר... למה אף אחד לא מנסה?

ניקולי

New member
לדעתי

וזו רק דעתי כן? את נלחצת יותר מידי.. ברגע שתפסיקי להלחץ הכל יעבור על מקומו בשלום. אלא שברחו ממך ?? הרווחת!! אלא שישארו איתך ? הרוויחו!! לפעמים מרוב שאנחנו טובים הצד השני נבהל.. ככל הנראה את יותר מידי טובה בשבילהם על כן הם חוטפים פיק ברכיים ובורחים. יתרה מכך יכול מאוד להיות שאת הווה להם איום ברצינות שלך..אולי את מראה להם שאת מחפשת קשר רציני מידי ועל כן הם נבהלים.. יכול להיות שאת יצאת עד היום עם ילדים כאלו שיש להם זמן.....שהם לא ממש בוגרים.. או ש.. וגם את זה את צריכה לקחת בחשבון אולי את בכלל לא עונה על הדרישות שלהם.. כמו שאת אני וכל אחד רוצה להיות עם בן/בת זוג שמתאימים להם ככה גם את בעיניי האחר. אל דאגה הכל יבוא על מקומו בשלום

sisuvsimhu

New member
אז לדעתך אני סתם נלחצת

אז לדעתך אני סתם נלחצת? ורק לחכות? האמת שגם את זה אני מנסה מדי פעם, אבל כבר נגמרת לי הסבלנות ..שלוש שנים בלי אף מערכת יחסים רצינית...והיסטוריה של רק מערכת יחסים רצינית אחת בת 8 חודשים....אבל מי ידוע ...אולי.... האמת שבאמת אני יוצאת עם ילדים לרוב...מה זה ילד? בן גילי או שנה/שנתים מעל ,אבל גם להם היו ויש חברות לפני ואחרי גם הם מתי שהוא נתפסים. גם לגבי זה שאני לא עונה על הדרישות...מה ? מה כבר הדרישות? כל כך הרבה בחורים ומכל הסוגים שאני לא עונה על הדרישות שלהם? כמובן אלו שמתלהבים ממני אותי לא מענינים והם לא עונים על הדרישות שלי(שהם לא בשמיים) ואני בחורה די איכותית וכל כך נוחה ולא לוחצת...לא מלחיצה...וכל כך הרבה כן זוכים בזה? מה אני שונה מהם?

ניקולי

New member
אז ככה

את צודקת ש - 3 שנים בלי קשר רציני זה כבר מתחיל להפחיד ולהלחיץ. אבל!! את עוד צעירה ממי 25 זה לא 60 (חחחחח סתם אני צוחקת) אבל לא באמת 25 זה עדין גיל שאני ממליצה לשקול היטב את הצעדים.. אני מתארת לעצמי שלא היית רוצה לצאת עם אחד הילדים הללו שיהיה לך לקשר רציני ויתרה מכך עדיף שנתקו קשר מאשר תסבלי איתם בחיים , אני מקווה שאת מסכימה איתי. עכשיו ראי נא כאשר אמרתי דרישות התכוונתי להרבה דברים 1. גיל 2. מראה למרות שאת אומרת שאת נראת טוב, אולי את נראת טוב עד כדי כך שהם חוששים מלהיות איתך 3. אופי.. לא כל אופי מתאים לאחר וככל הנראה האופי שלך לא לשביעות רצונם של אותם אלו שבילו איתך 4. עצם היותם ילדים ואני לא מתכוונת ילדים בגיל אלא בבגרות שלהם הוא יכול להיות בן 20 עם ראש של בוגר לעומת זאת הוא יכול להיות בן 40 עם ראש של ילד.. היי סבלנית יותר.. בטוחה אני שהאחד שלו את מצפה יגיע..

למעלה