אטל81

New member
../images/Emo4.gif

אני חדשה כאן, אז שלום לכולם! יש לי חבר כבר 4 וחצי שנים. לא גרים באותה עיר (אני בירושלים - הוא ברחובות). אני כל הזמן ניסיתי לגרום שיעלה לירושלים. כל הזמן קיבלתי סירוב. קשה לי מאוד לעזוב את העיר, והמשפחה. לפני מס' חודשים החבר נענה להצעתי לעלות לי - ם אבל בתנאי ש - נגור שנה ואח"כ עוברים לשפלה ולאחר מכן חתונה. אני שמחתי ואמרתי בסדר. עכשיו הוא בתהליכי חיפוש של מקומות עבודה בירושלים. אתמול בערב, החבר סיפר לאבא שלו את התוכנית. כצפוי, אבא שלו מאוד לא התלהב ואמר לו שהוא לא יוכל לעמוד בזה כספית. אחיו הגדול אמר לו שהוא ישתגע בירושלים, כי החברים שלו והמשפחה שלו, לא יבואו לבקר אותו בירושלים. אני יודעת שהחבר שלי סובל מאוד לגור עם ההורים, הם מלחיצים אותו מאוד, ומבקשים ממנו שיעזור להם בתחום הכספי בבית. אני לפעמים מתייאשת מהמשפחה הזאת, צורת המחשבה שלהם עושה לי רע. אני לפעמים חושבת לעצמי שאם הייתי מתחתנת עם החבר, אז אני חושבת שהמשפחה הזאת תשגע אותי! חשבתי על לעזוב את החבר, אבל אני מאוד מבולבלת. יש מישהו כאן בפורום שהנושא מוכר לו?

maybesure

New member
לקפוץ למים העמוקים:

לערב את המשפחה שלו כמה שפחות. ללמוד להסתדר לבד כלכלית (זה אפשרי!) למצוא בדחיפות עבודה-כל עבודה שהיא, לעבור לגור קרוב אליך. אני בטוחה שהוא יצליח למצוא חברים גם בי-ם ולא ישתגע שם יותר מאשר ברחובות ליד המשפחה המשפיעה. וגם: כשהם יזדקקו לו הם יזחלו את כל העליות לי-ם אז בלי איומים. בהצלחה!

משפחה היא חלק ממה שאתה

את מתחתנת עם מישהו ואת מתחתנת עם המשפחה שלו. או שתצליחי להתמודד עם זה או שחבל"ז. מצטערת על הנחרצות אבל זה מנסיון ארוך ולא רק שלי אלא גם של הסובבים אותי. מה שכן אולי הם לא כל כך רעים? אולי יש משהו במה שהם אומרים? ואולי הם מבקשים שיתרום משהו כי הוא גר בבית? אני לא רואה שום דבר שלילי, אלא להפך, שאדם בוגר עם משכורת לא יתרום את החלקו להוצאות הבית. ונסי לחשוב הפוך. שהוא מבקש ממך לעזוב את כל מה שמוכר ויקר לך ולעבור לרחובות. אולי המשפחה שלך גם לא היתה מתלהבת מזה. השורה התחתונה שלי-לא מכירה את כל הסיפור ולכן לא יכולה לחרוץ דעה אבל מציעה לך לנסות לראות את הכל מנקודת מבט שונה.

למעלה