יום לא טוב וההוא של הנרקיסים בישיבות אינסופיות ולא זמין לפזר תקווה לאחה"צ טוב יותר. אוף.
ק קֶרֶן יער New member 25/1/05 #1 ../images/Emo4.gif יום לא טוב וההוא של הנרקיסים בישיבות אינסופיות ולא זמין לפזר תקווה לאחה"צ טוב יותר. אוף.
../images/Emo4.gif יום לא טוב וההוא של הנרקיסים בישיבות אינסופיות ולא זמין לפזר תקווה לאחה"צ טוב יותר. אוף.
א אושר מ New member 25/1/05 #3 ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif אין נרקיסים, אז שמתי זר...
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif אין נרקיסים, אז שמתי זר...
S shellyland New member 25/1/05 #8 ../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif תדאגי רק לרפד את הבור טוב-טוב לפני שאת נופלת אליו והקפידי לבדוק שיש שם מספיק אנשים שיכולים למשות אותך ממנו בחזרה. אחת מיתפקדת.
../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif תדאגי רק לרפד את הבור טוב-טוב לפני שאת נופלת אליו והקפידי לבדוק שיש שם מספיק אנשים שיכולים למשות אותך ממנו בחזרה. אחת מיתפקדת.
ק קֶרֶן יער New member 25/1/05 #9 תודה! המחשבה טובה, אבל הנחוץ זה לא הפרחים, אלא המוכנות לסבול אותם (אותי).
ק קֶרֶן יער New member 25/1/05 #10 ../images/Emo46.gif עוד "הגעתם למשיבון במכשיר הפלאפון" אחד ואני יורדת פה למטה, לרבנות, ומבקשת גט . הוא לא אמור לחוש שאני זקוקה לו? הא? זה לא בא בדיל?
../images/Emo46.gif עוד "הגעתם למשיבון במכשיר הפלאפון" אחד ואני יורדת פה למטה, לרבנות, ומבקשת גט . הוא לא אמור לחוש שאני זקוקה לו? הא? זה לא בא בדיל?
ק קֶרֶן יער New member 25/1/05 #13 חצי נחמה SMS מהאדם היחיד בכל העולם כולו שאני מעדיפה לדבר איתו על פני להתכתב איתו (מדהים אותי כל פעם מחדש. אני כזו "כותבת" ואיתו אני רק רוצה לדבר. זה שווה היה את ההתחתנות).
חצי נחמה SMS מהאדם היחיד בכל העולם כולו שאני מעדיפה לדבר איתו על פני להתכתב איתו (מדהים אותי כל פעם מחדש. אני כזו "כותבת" ואיתו אני רק רוצה לדבר. זה שווה היה את ההתחתנות).