../images/Emo4.gif

טוב, אני צריך עוד הסבר על תהליך הקבלה לאוניברסיטאות לתואר ראשון או שפשוט סבירו לי מה קורה/יקרה אותי לאור העובדות הבאות: -שבוע שעבר ביום שני קיבלו בבר אילן את כל מסמכי ההרשמה שלי כולל מעטפת הרשמתם, בגרויות וכו' -נאמר לי שם ע"י המזכירות(ע"פ ציוני הבגרות והפסיכומטרי שלי) שהן לא רואות בעיה עם הקבלה שלי לשנה זו וסיכויי להתקבל לאור ציוניי גבוהים מאד. -היום הסתכלתי באינטרנט וכתוב שההחלטה לגבי מה שנרשמתי אליו, כימיה, היא "המתנה"
-ממוצע בגרויות שלי 107.46, פסיכומטרי 609 והם דורשים לכימיה 600 פסיכומטרי ו90 ממוצע בגרויות... לסיכום, כל הסימנים עד כה נראו לטובתי, עד שנכתב לי "המתנה"...האם יש לי באמת מה לדאוג? ואם אני הרבה מעל לסף, למה זה בכלל "המתנה"?ותוך כמה זמן להערכתכם זה ישתנה ל"דחייה"/"קבלה" ולמה? תודה מראש

כימיה

נתונים אלה בד"כ מספיקים לקבלה. נסה לברר ישירות איתם. יתכן שבהמתנה רק סימון לכך שטרם דנו בכלל בבקשתך. יהייה טוב, אל דאגה!

רק עוד דבר אחד פצפון:

עצם העובדה שאני מדבר על תשס"ה, לא משנה?זה עוד חודש~ הרי.. אמנם ההרשמה לנ"ל הייתה פתוחה לפני שבוע ולכן נרשמתי, אך בכ"ז.. ועוד לא הבנתי- תהליך קבלה הוא לא פשוט כמו שאתאר עכשיו בעצם? "מועמד X-יש לו ציונים מעבר לנדרש
"קבלה" מועמד Z-יש לו ציונים הרבה מתחת לנדרש
"דחייה" "
נ.ב. תודה על העידוד בכ"א! מקווה שאתם צודקים!
לגבי הבירור איתם- רק מחר, כיוון שהיום הם כבר סגורים.. ודבר אחרון- תודה על כל ההשקעה התמידית שלכם בפורום!

לא בדיוק

נקודת החתך נקבעת מדי שנה מחדש.בהרשמה מאוחרת, שוב בודקים מהם נתוני כל הנרשמים באיחור אל מול מספר המקומות שנותרו לקבלה, ולגביהם נקבעת מחדש נקודת חתך. כך בעקרון יתכן שמי שנרשם בזמן וציון הקבלה שלו היה X התקבל, ומאוחר יותר נרשם עם ציון X+2 לדוגמא נדחה, כי היו מספיק מועמדים כדי למלא את המכסה עם ציון X+3 או יותר מזה. עם נתונים כשלך יש סכוי סביר שפשוט עוד לא דנו בתיק שלך. מחזיקה לך אצבעות!(ליתר בטחון)

למעלה