ל לימור1977 New member 23/5/04 #4 אל תפגע אבל זה לא כל כך מתאים לכאן כי יש כאן המון ילדים ואני לא חושבת שהם צריכים להיחשף לתמונה כזאת, אבל זאת כבר החלטה שלך. בכל אופן היא נראית בסדר גמור בתמונה.
אל תפגע אבל זה לא כל כך מתאים לכאן כי יש כאן המון ילדים ואני לא חושבת שהם צריכים להיחשף לתמונה כזאת, אבל זאת כבר החלטה שלך. בכל אופן היא נראית בסדר גמור בתמונה.
ל לx לzוz נ9ל לי eקל New member 23/5/04 #6 אני מסכים איתך../images/Emo45.gif ילדים לא צריכים להחשף לתמונה כזו,ונערה צעירה לא צריכה להצטלם ככה. הבעיה היא שבסיס המעריצים של אגם הוא ילדים.
אני מסכים איתך../images/Emo45.gif ילדים לא צריכים להחשף לתמונה כזו,ונערה צעירה לא צריכה להצטלם ככה. הבעיה היא שבסיס המעריצים של אגם הוא ילדים.
ל לx לzוz נ9ל לי eקל New member 23/5/04 #9 אין לי כוח לחפש....לכי חפשי בynet נראה לי שזה היה ברכילויות...
ל לימור1977 New member 23/5/04 #10 הנה הכתבה... סליחה, לא ידעתי שהבאת אותה מ ynet. חבל שהם מראים דבר כזה אבל לא נורא.
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 23/5/04 #12 ../images/Emo23.gifזה אמיתי ...ו...לפי דעתי זה בסדר גמור אולי קצת מוגזם חחחח אני לא יודעת מה אתם חושבים
../images/Emo23.gifזה אמיתי ...ו...לפי דעתי זה בסדר גמור אולי קצת מוגזם חחחח אני לא יודעת מה אתם חושבים
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 23/5/04 #14 ../images/Emo23.gifכןןן יש לי שקל../images/Emo70.gif רוצה../images/Emo35.gif שיגעתתתתתתתתתת אותייי קח 2 שקל רק פרושש וותר
../images/Emo23.gifכןןן יש לי שקל../images/Emo70.gif רוצה../images/Emo35.gif שיגעתתתתתתתתתת אותייי קח 2 שקל רק פרושש וותר
ב ברבי בסטייל New member 23/5/04 #24 ../images/Emo51.gif ובקשר לכתבה על אסנת חכים... אני מקווה שמחר אני אספיק ואשלח לך
D dont be heavy New member 23/5/04 #18 מוגזם למדי! זה גם ממש מוזר כי אף פעם לא ראיתי את אגמוש מצטלמת ככה..!