Ed Hunter

New member
../images/Emo4.gif

חבר'ה אני בבעיה... קיבלתי מכתב מצה"ל שאומר שעברתי את המיונים לעתודה אקדמאית ושאני צריך להירשם למוסד להשכלה גבוהה עד עוד 6 ימים... בנוסף לזה תאריך הגיוס שלי נידחה לאפריל 2005 למקרה ואני לא מתקבל... התשובות לעתודה מגיעות רק סוף ספטמבר ובהתחלת ספטמבר יש גיוס של קורס חובלים... מה שאומר שאם התקבלתי לקורס חובלים אני לא אוכל להתגייס כי לא תהיה לי תשובה מעתודה עדיין ואם אני לא מתקבל לעתודה אז אני מתגייס בגיוס חובלים הבא שהוא במרץ... מה לעשות??? לותר על עתודה והסתכן בזה שאני לא אתקבל לקורס
אני לא רוצה לשבת שנה בבית ולחכות לגיוס
עזבו את זה שהביטול של העתודה יהיה כרוך במחלמת עולם בבית בגלל שאמא שלי ממש רוצה שאני אלך לעתודה
איזה כאב ראש עם הצבא הזה!!! ויש לי 6 ימים לשלוח להם את הטפסי הרשמה אפילו זמן לחשוב על זה לא קיבלתי...

*superstar*

New member
אדי אדי... אז תתגייס איתי../images/Emo9.gif

אממ.. אוקיי. נכון שחובלים זה החלום והכל.. אבל עתודה זה העתיד. אתה מבין? זה מקצוע לחיים. אני חושבת שעדיף לך ללכת על העתודה.. ונגיד ואתה מתקבל לקורס.. מה יקרה אם תיפול באמצע? הלך לך הכל. גם זה וגם זה. ועזוב את אמא רגע.. תחשוב לבד. מה יותר עדיף? לחיות את החלום במשך הכמה שנים האלה, או לעשות משהו שישמש אותך לכל החיים אחר כך? אני הייתי הולכת על העתודה.

Ed Hunter

New member
כעיקרון

אם אני מסיים קורס חובלים אז זה העתיד שלי... זה המקצוע שלי לחיים... מה שכן אני יכול ליפול מעתודה באותה מידה שאני יכול ליפול מהקורס... רק שאם אני נופל מעתודה אני מתגייס כל"צ...

OpticalIllusion

New member
בעייה באמת ... ../images/Emo4.gif

תראה , הסבירו לנו ככה: במידה וכבר נרשמת לעתודה (והעתודה היא עתודה טכנולוגית רגילה), אתה תוכל להתחיל ללמוד ואחרי שתסיים , אם תתעקש להתגייס ליחידה התנדבותית (כמו חובלים במקרה שלך)- תוכל ! אבל תברר את זה עם הצבא (תתקשר ללשכת גיוס) ותבקש לדבר עם מדור שוחרים (אני חושב שככה קוראים לזה). במידה וזה לא זה , פשוט תבקש לדבר עם מישהו שמתעסק בנושא הזה ...

Mister Matrix

New member
מנצל"ש

א' - אני ממש מבין אותך אדי כי יש לי עכשיו בעייה דומה ב' - מי כאן נרשם לעתודה ואיזה מקצועות הוא בחר במידה וכן?

miki barrr

New member
אדי......!

אני מבינה את הדילמה שלך...לדעתי? לך על מה שאתה הכי רוצה,שזה ממה שהבנתי קורס החובלים.אני יודעת ומכירה את התנאים של העתודה,וגם בעצמי חשבתי על זה..אבל הגעתי למסקנה שאני רוצה צבא עכשיו,לחוות את זה יחד עם כל החברים(רובם..יותר נכון..), ולהרגיש צבא מבחינתי זה לעשות כמה שאני יכולה ולתת מעצמי כמה שיוצר(מקווה מאוד שאני לא אתבדה ואכן אלך לאן שאני רוצה...) בכל מקרה,הלימודים יחכו לך בצד..עד שתצא לחיים האזרחיים,או שתלמד במסגרת השירות בקבע...אחרי הקורס.. לי נראה שאתה יותר להוט אחר הקורס חובלים...אני צודקת?

Ed Hunter

New member
צודקת לגמרי! ../images/Emo13.gif

וכבר החלטתי שמחר אני מתקשר ומותר על העתודה... לימודים לחוד וצבא לחוד! אלא אם כן אני אסיים את הקורס ואז אני באמת אלך לעשות תואר כללי בקבע...

osher O

New member
חיל הים שולט!

גמני אהיה שם כנראה..
חבל שלא בחובלים
אףףף, הפריקות כתף האלה. אושר.

Cookie 4

New member
אין כמו חיל הים!! ולא רק בגלל המדים

מקווה להגיע לשם... למרות שזה חיל קטן

Ed Hunter

New member
חיל הים ../images/Emo99.gif

א-נ-י ר-ו-צ-ה ל-ה-י-ו-ת ח-ו-ב-ל
איילת מה האיי סי קיו שלך?

Cookie 4

New member
../images/Emo41.gifאדי!

תקשיב..אני אומרת תעשה את מה שאתה הכי רוצה..והכי אוהב... או שפשוט תלך על בטוח..כי עם כבר עברת מיונים לעתודה אז.. וואיי כאב ראש מקווה שעזרתי..

למעלה