or 343

New member
../images/Emo4.gif

תגידו, מה הייתם עושים אם ידיד ממש טוב שלכם היה מתעלם מכם ואז אומר לכם שהוא רוצה לעשות הפסקה בחברות שלכם (בלי שום סיבה מיוחדת) ולחזור אליכם מתיי שיתחשק לו?? פליז תענו...

*superstar*

New member
../images/Emo12.gif

אוי. שאלה קשה. תני לו את הספייס שלו אני מניחה..

ItSnowsDownHere

New member
אל תלחצי עליו. תני לו זמן ...

הוא יתעשת ויבין שהוא עשה טעות ויחזור להיות איתך בקשר ... וזה באמת לא יפה לעשות דבר כזה , ככה סתם לנתק את הקשר "זמנית" ...

fresh mishmesh

New member
|כל כך במצב שלך|

רק שאצלי הידיד הממש ממש טוב הזה הפסיק לדבר איתי סתם כך פתאום, בלי שום אזהרה או הצהרה... פשוט הפסיק לדבר איתי לא ברור לי הקטע, אבל אני לא הולכת לרוץ אליו אחרי התנהגות מגעילה כזאת...

כמו שכתבו, אל תלחצי עליו..

אבל כן תנסי להבין למה.. לכי תדעי מה קרה.. שאלת אותו אם פגעת בו?

or 343

New member
כן, שאלתי.....

הוא אמר שקצת הציק לו ששאלתי אותו לפני איזה שבוע וחצי כמה הוא קיבל באנגלית, ובגלל שהוא בד"כ מקבל ציונים נמוכים אז הוא פתאום אמר לי לא לשאול אותו יותר על זה...אבל לא הבנתי מה לא עשיתי בסדר- לא פגעתי, לא העלבתי, רק שאלתי "כמה קיבלת באנגלית....?"

אם הוא דיבר אליך בגישה שנשמע שהוא..

דיבר אליך-תקחי נבוט ותדפקי לו חזק על הראש! מה היחס המגעיל הזה??? לא מגיע לו בכלל להתקרב אליך!

heaven is here

New member
דייייייייי

אני בדיוק באותו מצב רק עם חברה ממש ממש טובה שהיתה לי ופתאום יום אחד היא החליטה שניקח "פסק זמן" כדי "לחשוב"... עברו חדשיים. הבנתי שזה כבר יותר מפסק זמן. אני אישית הייתי מציעה לך לא לפנות אליו אפילו אם היה מבקש סליחה כי זה פוגע בכבוד שלך! הוא לא מחליט בשבילך מתי את ידידה שלו ומתי לא. מקווה שעזרתי

love d animals

New member
הכי טוב:

תני לו קצת זמן....אבל שלא יחשוב שהוא יכול לשגע אותך! כאילו-אל תתני לו את כל הזמן שבעולם אבל תני לו...שבוע....כי אם זה בלי סיבה מיוחדת אני חושבת שזה מטומטם.. ואני במצב דומה לשלך-ידיד שלי מתחמק ממני (פתאום כל הזמן הוא "עסוק") ולא התקשרתי אליו שבוע בערך..(לא ממש זוכרת).חוץ מפעמיים-פעם אחת אמרתי לו "רק רציתי להגיד לך חג שמח..וזהו בעקרון" הוא:"זהו?!" אני:"כן" ועוד פעם אחת כדי לשאול מה נסגר איתנו (אם הוא מדבר איתי או לא..) אבל כמובן שעוד פעם הוא היה "עסוק"..קיצר-אני מבינה אותך..(ואותו אחד הוא בין הידידים הכי טובים שלי).. אז המון בהצלחה מותק
ליאל

למעלה