../images/Emo4.gif
נעזוב בצד שמחר חוזרים ללימודים. (האמת, שאני די מתגעגעת לתלמידים שלי) אוף. בשישי שעבר היינו במסיבת ברית אצל זוג חברים. בשישי הזה היינו (שוב, אבל לא אצל אותו זוג) במסיבת ברית. הפעם שאלה אותי זוגתו של איזה חבר באיזה חודש אנחנו... התאפקתי שלא להגיע מינוס אחד. הייתי מנומסת (אבל הלך התיאבון). לשתי חברות שלי יש ילדות בנות שלושה חודשים. שתי חברות נוספות צפויות ללדת בעוד חודשיים את ילדן השני. ונמאס לי לנסות. ת'אמת? מי צריך את הסקס הזה? למי יש כוח לזה?
ונעזוב לרגע את הבוס שלי, ואת המריבות עם הזוג שלי, ואת הדכדוך הכללי, והחום והלחות של תל-אביב באוגוסט. נראה לי שלמרות התחושה הטובה שהיתה לי בתחילת החודש, המחזור יגיע-גם- יגיע בסופ"ש הבא (אותו, איך לא, אנחנו מבלים אצל ההורים שלו) לתפארת מדינת ישראל. ותגידו לי אם זה לא המשפט הטפשי ביותר ששמעתן אי-פעם: "תתכנני את זה ככה שתלדי במרס ואז תוכלי לשבת חצי שנה בבית עם הילד" כאילו שכל המורות לא עובדות בקיץ, וכאילו שברגע שמתכננים זה פשוט קורה.
זהו. אני את הקיטור שלי שיחררתי. ועכשיו אני אלך להכין את ה"אני מאמין" החינוכי שלי למחר. בנימה אופטימית זו. שבוע טוב ומבורך.
נעזוב בצד שמחר חוזרים ללימודים. (האמת, שאני די מתגעגעת לתלמידים שלי) אוף. בשישי שעבר היינו במסיבת ברית אצל זוג חברים. בשישי הזה היינו (שוב, אבל לא אצל אותו זוג) במסיבת ברית. הפעם שאלה אותי זוגתו של איזה חבר באיזה חודש אנחנו... התאפקתי שלא להגיע מינוס אחד. הייתי מנומסת (אבל הלך התיאבון). לשתי חברות שלי יש ילדות בנות שלושה חודשים. שתי חברות נוספות צפויות ללדת בעוד חודשיים את ילדן השני. ונמאס לי לנסות. ת'אמת? מי צריך את הסקס הזה? למי יש כוח לזה?