עצובית

New member
../images/Emo4.gif

אני מחכה ליום בו תמות, קשה לא? קשה לחשוב ככה על בן אדם, במיוחד כשהוא הסבא שלך, נכון? נכון. אבל לי לא אכפת, ואני באמת מחכה שהוא ימות, סבא שלי, כן, ממש סבא, בן אדם שהתעלל בי, נגע בי שהייתי ילדה תמימה, ידע שאני נכדתו האהובה ושבחיים אני לא אוציא מילה, העיקר בסוף הוא היה אומר לי- את לא כועסת על סבא, נכון? ואני עם מבט מושפל ומבוהל הייתי מנידה את ראשי לחיוב. בהתחלה באמת אהבתי אותו, הוא היה סבא, תראו לי מישהו שלא אוהב את סבא שלו, סבא שתמיד מביא ממתקים, משחק ומחייך עד שהתגלה לי הפרצוף האמיתי שלו, וכיום אני מבינה שהוא היה מביא לי ממתקים כדי לחפר על המעשה הנבזה שעשה, לנסות להמתיק לי קצת את העולם לאחר שהרס לי אותו, לאחר שהרס לי את הילדות...! בת כמה הייתי בסך הכל אולי בת 7 וזה נמשך לפחות שנתיים עד שהייתי נמנעת להגיע אליו לבית, ואם כבר להגיע אז לא להמצא בסביבתו אלא כמה שיותר רחוק ממנו, ותמיד הוא היה מחכה שנהיה לבד כשהיה נוגע בי היה מחכה שסבתי תלך ושנשאר רק אני והוא, ומאז אותם ימים אני חייה בפחד מתמיד ממנו, בחיים לא יושבת קרוב מדיי, לא מנשקת לשלום, בקושי מחייכת אליו. אני מאחלת לו שימות! שיסבול! אני שונאת אותו, כמה שאני שונאת! כמה הוא נתן לי לסבול, את החיוך התמים שלי של ילדה קטנה שעוד לא מבינה הוא לקח, במקום אותו חיןך אמיתי נוצר לי חיוך מזוייף, חיוך שחושד חיוך של ילדה שמכירה כל כך הרבה רוע בעולם מגיל צעיר. ולמה אני שואלת? למה? באיזו זכות לעזזל נגעת בי, נגעת לי במקומות הכי אינטימים שלי? בגופי? והעיקר שאחרי כל התעללות הוא היה נותן לי ממתקים, היה חושב שזהו איזשהו פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לי, רק מוח מעוות כמו שלו יכל לחשוב את זה. מצטערת על ההתפרצות, אבל הייתי חייבת להוציא את זה.

ה מוזה

New member
חשוב לי לכתוב לך ......

שקראתי את המכתב שלך אין בי כעת את המילים לכתוב לך אבל לבנתיים עד שאמצא מילים ותגובה שלא נשלפת לה מהשרוול אלא מהלב היה חשוב לי להגיד ..שראיתי ,כאבתי ומחבקת אותך ילדה ,חיבוק מן הלב (אגיב מאוחר יותר על המכתב )

ה מוזה

New member
../images/Emo26.gif

קשה וכמעט בלתי נתפס כל מעשה של אלימות כל שכן כשהוא נגרם על ידי קרוב משפחה ועוד יותר בלתי נתפס כשזהו הסבא ..האיש שאמור להיות הכי מפנק והכי אוהב ,כן האיש שנותן ממתקים אך לא לאחר שהרג את נשמתה של נכדתו האהובה חילל את מקדש גופה התם ואת נושאת עימך את אותה הצלקת ..עטופה בשתיקה נוראית כי בוודאי מעולם לא סיפרת על כך לאיש ..והשתיקה היא נוראית וכואבת ,מותירה את הילדה שבך בודדה כואבת ועצובה וכועסת כל כך ..על אמון שהופר על ילדות שהפכה לסיוט מתמשך שאינו נגמר הזעם והשנאה שבך ..כל כך טבעיים עולים ופורצים ממעמקי הנפש והמחשבה שגם כיום את נפגשת עם הסבא מביטה בו בעיניו מעוררת בי צמרמורת ובטח מחייה בך את העבר בכל פעם מחדש ..והצלקת לא מוצאת לה רפואה ושלווה . את כל האנרגיות העצומות האלו שיוצאות ממך על לשנוא אותו ולייחל למותו השקיעי אותן בך , באותה ילדה שזקוקה ליד תומכת . הרי גם אם משאלתך תתמלא - המוות לא יביא לך הקלה או שלווה השאלות שאת שואלת ישארו פתוחות לעד .. אל תשאירי את השאלות קבורות בתוכך ואת הכאב והכעס חנוק בבטן מציעה לך לפנות לייעוץ ולתמיכה , לקבל יד מושטת אוזן קשבת מקום שבו אותה הילדה בת השבע תוכל לעטוף את עצמה בביטחון והבנה אל תשאי עימך את הסוד הנורא הזה בשתיקה - לבדך עול כבד מנשוא לנפש שברירית ועדינה * מקווה שתמצאי את הדרך את המקום ואת היד ..שלא תתמודדי לבד * אין פיצוי בעולם אין ממתק שימתיק את המעשים של סבא שלך ..הצטממרתי לקרוא אותך מקווה שעצם הכתיבה כאן הקלה ולו במעט

עצובית

New member
../images/Emo39.gifמוזה יקרה...!

תמיד את יודעת להגיד מילים כה יפות, מילים תומכות ומעודדות... תודה לך על ים מילותיך שמוקדשות עבורי, עזרת לי מעצם כתיבתך ויחסך, אז באמת תודה! והכתיבה כאן עזרה לי, הייתי חייבת כבר להוציא את זה, כיום אני בת 19 וכל השנים האלו הסוד הזה שמור בליבי, אולי בזכות זה שכתבתי ובזכות מילותיך אני באמת אצליח לחיות... לא יודעת איך לחיות, אני לא מוצאת מילה מתאימה...
אז בכל אופן... ממני אליך תודה ענקית.

=\

המכתב גרם לי לצמרמורת, אני אחת שלא יודעת מזה סבא.. שלא היה לי אף פעם סבא לי ה-1 ולא השני.. מיצידי מעדיפה לחיות בלי סבא מאשר סבא כזה.. בכל זאת אין לי מה להגיד.. אז קבלי חיבוק חזק
ומקווה שתתאודדי

אין ספק...

העברת גם בי צמרמורת ... לפעמים אין מילים להגיד ולחזק וזה המצב בו אני שרויה כעת ... אז קבלי המון
ים וחיזקי ואימצי .. אני מאחלת לך את כל הטוב זבעולם . והכי חשוב שלמות עם עצמך!

עצובית חמודה,

אני לא הולכת להגיב לך אלה לכתוב כאן מכתב לסבך, מקווה שלא אגזים: שלום. בעצם, לא שלום, מלחמה. מלחמה על חיוך, על נפשה של ילדה. באיזה זכות נגעת בילדה קטנה? בבשר מבשרך?! כה קטנה ותמימה... באמת האמנת שממתקים יחסו את הכל? באמת חשבת שהממתקים יכנסו לנשמה ולא לאסלה?! שלא כמו המכה, הממתקים ניבלעים ואינם. אבל המכה, הנגיעה, הליטוף הצורב... נשאר לתמיד. ואני מקווה, שלעד, תתהפך בתוך קברך, תזעק, ולא ישמעו את קריאתך. זהו... לא זהו.. יש עוד הרבה... אבל כל המילים האלה, לא יחזירו את החיוך לעינייה של ילדה.. רק חיבוק אוהב...
. עצובית, רק חיבוק יש לי בשבלך, אבל חיבוק שווה יותר מאלפי מילים

faith2

New member
עצובית../images/Emo24.gif

היה קשה וכואב לקרוא את הדברים! אני לא רוצה להיות בוטה, באמת שלא. אבל חשבת לגשת למשטרה?..מקומו של מפלצת בגיהנום...וכאן הגהנום הוא הכלא. אני מאחלת לך המון החלמה נשפשית חמודה...והמון המון חיזוקים

עצובית

New member
תודה לכולכם!../images/Emo20.gif

תודה על החיזוקים.... ועל התגובות... הראתם לי אכפתיות ודאגה וממש הרבה תמיכה אז תודה! עם הנושא העצוב הזה אני מעדיפה שלא להתעסק יותר (כמו שעד לכתיבת המכתב הזה בחיים לא התעסקתי בגלוי אלא רק במעמקי ליבי) זה עושה לי יותר מדי רע על הלב... אני מעדיפה שהכל ישאר בתוכי, למרות שכשהוצאתי את זה כאן נעשה לי קצת יותר טוב על הלב ואני מאמינה שזה בזכותכם...! אז שוב תודה לכם, אתם קבוצה של אנשים נפלאים...!!!

למעלה