edddie

New member
../images/Emo4.gif

קוראים לי אדי אני בן 14.5 ואני מכור לאינטרנט(מחיאות קפאים של התומכים). מה שמונע ממני את ה התמכרות זה שיש לי אינטרנט כל ראש חודש והוא מתאתחל כל סוף חודש ויש לי 30 שעות בחודש ואז הוא כאילו מוחק את ה משתמש שלי ובראש חודש מחזיר אותו. ומה שהכי מעצבן שיש לי אינטרנט איטי ו אני מבזבז את השעות מהזה מהר

הי מאדאם- הסברים

לכמה בתי ספר (נדמה של רשת אורט ורשת עמל) סידור כזה של אינטרנט חינם לתלמידים, החיבור הוא איטי ולמשך 30 שעות בלבד בחודש, מעבר לכך שזה נועד לחסוך כסף, זה גם מונע מתלמידים לממש את ההתמכרות שלהם, לדעתי זה סידור לא רע בכלל.

edddie

New member
מצטער שלא עניתי הרבה זמן

פשוט נירמק לי האינרטנט א הלכתי לחבר אני אוהב אותכם !!!

אוי ואיזה מגעיל אני

הי אדי
אוהבים אותך אדי
אתה יכול לעשות את הסקר שנמצא בקישורים לראות אם אתה באמת מכור, אני חושב שבנתיים הפתרון הכפוי הזה של שלושים שעות הוא פתרון מצויין שמונע ממך הרבה בעיות

ganooov

New member
אוהבים אותך אדי! ../images/Emo13.gif

ואני חייב להוסיף: ומשתתפים בצערך. (הניבלונגים יקירי: ירחם האל על נשמתך החוטאת!) אם אני הייתי יכול לגלוש רק שלושים שעות בחודש, הייתם כבר שומעים על מכת פריצות לבתי-קפה אינטרנט.

e-magine

New member
ברוך הבא אדי!

איך אתה מסתדר עם ה 30 שעות? מחלק אותם מראש למנות יומיות או רץ עד שזה נגמר? גלשת פעם יותר? אולי אתה מוכן לפרט, למה אתה חושב שאתה מכור?

edddie

New member
אני מצליח להסתדר

כי עכשיו אני עסוק יותר בלימודים ומנסה להימנע מהאינטרנט אני כולש רק בימי שישי והשבת כדי שיהיה לי הרבה זמן ליגלוש גלשתי יותר כי היה לי חשבון של עוד מישהו כשגלשתי יותר מ 30 שעות אז הישתמשתי בחשבון שלו ואז עשיתי פורמט(מחקתי הכל מהמחשב כי היה לי וירוס) ועכשיו יש לי רק 30 שעות ואני חושב שאני מכור כי אני רוצה ליגלוש כל כך הרבה ואין זמן להספיק הכל עם היה לי אינרטנט מהיר 30 שעות היתי משתגע עוד יותר כי אז אני יצתרך להוריד משחקים ויותר שירים ותוכנות ולחפש יותר אתרים ודרך אגב יש לי אינטרנט של רשת אורט

למעלה