../images/Emo4.gif

תקיעת יתד במילים והיא נקראת אליי עוד מלחמה בחייה ולא על חייה שלה.... שוב אותו ריטואל מפחיד שאין יודעים סופו אך זוכרים תהפוכות חרבו בתוך גופה של נערה מתבגרת אל אישה .... שוב אותם ריחות ננעצים בליבה וצבעים משתנים על עורה החלק כמשי יסמנו הם את מה שעברה ונשאר כזיכרון המתממש בעוד כמה ימים... קריעת הלב בתהליך מדמם ודמעות מדללות הכאב שנשטף בעיגולי חיים קשים וכואבים לפעמים מנשוא על כתפיים צעירות...

../images/Emo24.gif ....

קיוויתי שאם לא כתבת כלום, זה סימן שהכל בסדר... מי ייתן ויהיה לילדה כח נפשי ופיסי, לעמוד בסבל... והכי חשוב ל נ צ ח . חיבוק גדול והרבה כוחות.

לך החזקה מכל שהכרתי עד כה../images/Emo39.gif

בטוחה שהיא חובקת אותך ושואבת ממך המון כוחות מי כמוני יודעת עד כמה חזקה את וכמה אהבה ותמיכה את מעניקה ברגעים של כאב כזה ובילבול שולחת לך יקרה רק חיבוקים אוהבים וחיזוקים ללא סוף ומבטיחה לך שיהיה טוב יקרה רק טוב! ומקדישה לך אמא יקרה וחזקה מכל את מילות השיר הבא
אמא מדוע הקיץ חלף למה נושרים העלים אמא כיצד זה סובב העולם איך נולדים ילדים אמא מדוע זה יש מלחמות למה רבים בני אדם אמא מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא אותך הן אהבתי מכל גם אם גרמתי צרות על כן פה בשיר קבלי ברכותיי ואלף אלפי תודות אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא, אותך הן אהבתי מכל אמא שיר לך הוא עד (אמא / שולה חן) אוהבת אותך!!! דרדי

אמא יקרה לי יקרה.......

זה השיר שמלמדים את הילדים לשיר במעונות. כל אחד ביום הולדתו בגיל שנתיים. עושים לילד/ה טקס במעון. והילד שר לאימו. וכל האמהות בוכות......מהתרגשות. אמא יקרה. אין כמו לב של אמא.

../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif

עוד יבואו ימים יפים יותר... תודה למי שהגיב .. לשאר ...
"כבוד לכותב"..... היה ונעלם בין דפי הפורום....

מלאך39

New member
יש רגשות.....

יש רגשות.......... שכמה שתנסו לאסוף אותן לתוך המילים זה לא ילך.... גם כאן... אני רואה שהרגש פורץ את מסגרת המילים... הכל כאן בהודעה הזו......מחזיק המון מילים שלא יצליחו כנראה להיכתב........ אז לא הבנתי .........והבנתי שאני לא צריך להבין.... מספיק רק לחבק.... להשתתף באיזו שהיא הבעת משאלה סמויה.... שמשהו יקרה.... שמשהו ישטוף......... ואם מישהו דיבר על היכולת להצמיח מחדש שלנו........ תארי לך - לחיים מלאות חיים ואופטימיות ... לחיים מלאות תום צומחות מחדש....... לחיים מלאות אהבה....... כל כך פשוט.........כל כך אישה

לפעמים

אין מה להגיד לפעמים יש המון אבל המילים לא יוצאות ולפעמים מספיק חיבוק, וכתף, והבנה, וחיוך

...

לא יודעת מה קרה אבל חסרה לי פעימה כשקראתי את הדברים. רוצה לאחל לך רק טוב ושתעברו את הקשה בהצלחה מרובה. אם יכולה אשמח לעזור.

למעלה