אגם גם

New member
שונאת לעבור דירות.

מאד אוהבת לעבור דירות. אוהבת את השינוי, את המעבר, את הריענון.. מסתדר טוב עם מי שאני. אבל, כרגע אני שונאת לעבור דירות. מציף אצלי המון דברים, שהם הרבה מעבר לסתם לעבור דירה.. מרגיש לי מן נוודות כזאת. כי אני רוצה כבר להתביית.. מזל קשת נצחי אני, זה נכון, אבל.. צריכה כבר שקט.. צריכה את הפינה שלי. לא בא לי יותר לארוז, ולפרק, ולהתמקם מחדש. והכל לבד. לא אוהבת את זה יותר.. וזה מטיל מן עננה כזו של באסה כללית, שמקרינה על כל יתר הדברים, והכל נראה לי ממש מעפן עכשיו.

אוי, אגמגמית ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

כואב לי לקרוא ואני כל כך מזדהה (מהמקום שלי, כמובן). אני גם כל כך רוצה להיות במקום שבו אני ארגיש "בבית", לא אוהל זמני, ולא מלכודת של דבש כמו שהייתה לי עם הלשעבר, אלא מקום בטוח, ואוהב ונעים. בעיקר נעים. גם אצלי, בגלל שהלשעבר הקשה עליי ולא נתן לי לקחת את הדברים (שלי) מהדירה, ובגלל שאני לא נמצאת במקום שבו דמיינתי את עצמי (בית, בן זוג, תינוק, כלב, גינה ומרפסת?) זה הרבה יותר מסתם משהו טכני. זה נוגע במקומות הכי עמוקים.

אגם גם

New member
כן, יש מצב שאת צודקת..

אולי זה באמת כי חשבתי שאהיה במקומות אחרים, עכשיו. קשה לי להודות בחולשות שלי בדרך כלל.. אני כל הזמן דואגת להכריז שאני חזקה, טוב לי ככה, אף אחד לא יכול לי. אבל לפעמים סתם בא להתפרק, להישבר, לתת ביטוי לחולשות... (אני עדיין לא מאפשרת לעצמי את החופש הזה..)

אויש קוקי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהפעם זה יהיה לטווח ארוך יותר, ולטובה, ואני יכולה להבין רק קצת מה שעובר עלייך, אבל נו, קחי עוד
אין לי יותר מדי דברים חכמים להגיד לך כרגע...

snoopy36

New member
התפנתה לי כתף....

רוצה??? אין ספק שזה מבעס...אבל... המקום החדש לטעמך...רוצה בו...וגם אם יבוא היום וגם ממנו תצטרכי להיפרד... לא נורא...בינתיים תהני ממנו כמה שאפשר! כך אני עושה...יש לי עוד חודש בדירתי המקסימה...אך ההמשך לוט בערפל...אולי אמשיך ואולי בעה"ב תימכור אותה ואצטרך להתחיל הכל מהתחלה... זה מה יש ועם זה ננצח!!!!

למעלה