dietoday

New member
../images/Emo4.gif

סתם עצבינת, אין לי מצב רוח, לא יודעת מה יש לי.. אני יודעת שלכולם יש ימים כאלה, אבל כשבתוך יום כזה, הכל נראה שחור.. והקטע הוא, שאני אפילו לא ודעת מה גרם לזה, מה היה הטריגר.. אולי העובדה שהיו לי כמה "שיחות תלונה" לכמה מקומות, כמו המסעדה שלקח לה שעה וחצי להביא לי את ארוחת הצהריים, או אחת החברות שאנחנו עובדים מולן שמתעקשות לא לשלוח לנו טכנאי.. אולי זה זה שלא קמתי בזמן לעבודה, ואולי זה זה שנתקעתי מאחורי כל נהג איטי בארץ בדרך למשרד.. אולי זה סתם כי חורף בחוץ, ואולי זה כי אני צריכה חופש.. לא יודעת למה זה, אבל אני כ"כ רוצה שזה ייפסק.. מה מכניס אותכם לג'יפה כזאת? ויותר חשוב, מה מוציא אתכם? כ"כ בא לי פשוט לעזוב הכל ולצאת לחופש...

בימים כאלה אני עושה את כל מה שגורם לי ל- ../images/Emo13.gif

אני עושה שופינג, גם אם זה אומר ללכת לחנות של הכל בדולר ולקנות מלא שטויות, קונה ספר טוב, עושה ספורט, עושה טיפול מפנק כמו מניקור, מבלה עם החבר כמה שיותר
רק התחלת את העבודה כך שמניחה שזה בעייתי לצאת לחופש, אז אולי במקום חופש תבואי לעבודה יום אחד יותר מוקדם ואז תצאי מוקדם, או שתבקשי שיהיה יום קבוע שתתחילי מאוחר.

dietoday

New member
אני כבר כמעט חודשיים שם...

ואני עובדת עכשיו מ10 עד 19.. וחופש זה לא מציאותי בעיקר מבחינה כלכלית... בשבוע האחרון, כשהייתי חולה, הוצאתי כ"כ הרבה כסף (מה אני אעשה, הרופה שלי נמצא ליד כל החנויות השוות..
), וכבר אין לי מקום בארון לעוד בגדים... פינוק נשמע נחמד, הבעיה היא שהוא לא מחזיק.. מהנסיון שלי, אפשר ללכת למסאג' מפנק של שעה, ואיך שיוצאים מרגישים כאילו כלום לא קרה.. אני רוצה משהו שיחזיק אותי שמחה, שיעלה לי את המצב רוח שבזמן האחרון נהיה ירוד מיום ליום...

shana86

New member
אצלי זה דווקא הדברים הקטנים ../images/Emo24.gif

אצלי זה דווקא הדברים הקטנים שעושים לי נחמד בלב. לשמוע דיסק טוב, לראות סרט מצחיק בטלווזיה, לקרוא ספר טוב. כל הקטנים האלה עושים לי הרגשה כללית של טוב. דברים כמו שופינג או מסאז סתם מעבירים את הזמן ולא עושים לי כלום.

dietoday

New member
מוזיקה טוב

בהחלט יכולה לעזור.. באוטו בדרך הביתה מהעבודה שמתי דיסק שאני אוהבת וזה קצת הרגיע אותי.. לצערי נראה לי שדרוש משהו קצת יותר אינטנסיבי..

תמיד יש פראיירים והבחורים שהולכים למקומות

כאלה הם פשוט דבילים, אז מה עוד כבר אפשר להגיד ?

dietoday

New member
מה כבר עוד אפשר להגיד???

ה"מרכז" הזה מעודד לשים זין על נשים, מלמד שהגבר תמיד יותר טוב, ובגדול פשוט מלמד לאנוס! מה קשור פראיירים ודבילים? חייבים לסגור את המקום הזה ולמנוע דברים דומים בעתיד.

אמרתי לך בעבר

אני מצאתי את התרופה, התשובה לחופש. את בחרת להישאר עם מה שאת מכירה במקום לתת צ'אנס למשהו חדש. כבר בשרשור ההוא שסיפרתי לך על זה ולא ידעת עדיין מה זה הגבת משהו בסגנון "טוב כל אחד והדיעות שלו", את כבר היית סגורה עוד לפני ששמעת. אז לפחות תני צ'אנס אמיתי לפני שאת מסננת.

dietoday

New member
אמרת,

ודיברנו על זה במסרים ובחרתי שלא ללכת בדרך הזאת. מה יוצא לך מזה שאתה מנסה בכוח? לך זה עזר, לי זה לא יעזור, כי אני לא חושבת שזה מתאים לי, וזכותי. אני מבקשת ממך שתפסיק לדחוף לי את העניין הזה, ולנסות לצאת "צדיק" שיודע את הפיתרון.. זה נשמע כמו סוכן מכירות שלא מוכן להרפות. אם אתה כ"כ חופשי, למה אתה לא מסוגל לתת לאנשים אחרים לבחור בשקט את דרך החיים שלהם?

tomasth

New member
ברם , עיצות זה תמיד טוב

אתה מרגיש חופשי ? אין בעיות שהדבר ההוא אינו פותר ?

למעלה