../images/Emo4.gif

זה פשוט נורא.. אבא שלי , נפטר מסרטן.. לדוד שלי (אחיו) גילו את המחלה - לא עלינו.. בראש.. אחרי כמה וכמה ניתוחים.. וזה עדין שם.. אתמול קיבלנו שיחת טלפון.. דוד שלי.. (אחיו) התמוטטת ביום שבת בבוקר.. בבית חולים גילו שהיה לו אירוע מוחי ואיך אפשר שלא.. בלי המחלה הארורה הזו.. כן, גם לו גילו את החרא הזה בראש.. אוף.. ואני כבר תוהה לעצמי .. מה יהיה הסוף.......................... שלא נדבר על אמא שלי שחולה כרונית בדלקת ריאות.. עשו בדיקות, וכל הזמן במעקבים. אבל .. לא רוצה לחשוב על זה.. אבל אם יקרה לה משו. חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אחריה .. לא מסוגלת כבר .. כמה מכות .. כמה?!

eshkolit32

New member
../images/Emo24.gifהיי בובה

המחלה הזאת למרבה הצער נפוצה מאד ובכלל מחלות הן דבר שבדר"כ אין לנו שליטה עליו. אין לנו הרבה מה לעשות נגד זה. יש תקופות בחיים שבהן באות מכות אחת אחרי השניה במשפחה או אצל חברים. גם כשאימא שלי חלתה, אימה חלתה באותה המחלה וגם דודה של אימא שלי היתה עם אותו הסיפור. שלושתן נפטרו אחת אחרי השניה במהלך כמה חודשים.... מבינה את הדאגה שלך ואת חוסר שקט. אנחנו כאן בשבילך בובה, בטוב וברע, קבלי חיבוק ענקי ממני. עוד יגיעו ימים טובים יותר.

A GIFT OF LOVE

New member
יקירתי

עצוב איך שהמחלה הזאת אוכלת בקרבנו.. מייאש....
אני מאוד מקווה שאותו דוד ואימך יבריאו בקרוב. ושלך יהיו את הכוחות לעבור את התקופה הזאת.
חמים...

למעלה