BIoNdY

New member
בונא זה עצוב

לראות איזה אנשים יושבים היום בכנסת... זה רק מצביעה על אופי המדינה שלנו, ועד כמה היא עוד יכולה להתדרדר... אני מסכים עם סער נתנאל - באמת צריך לשלוח אותו למוסד, אבל מוסד לחולי נפש.

לאחד כזה הייתי מאחל בן אוחצה מזעזעת

ובת בוצה חמוצה משווווו, שמפיגה את מירמוריה בגיטרה, עם שפם שחולה על מושיק עפיה ויורקת לאנשים בפרצוף, למרות שגם זה יותר מדי מאחר והוא נראה כמו מישו שיצא מהאסלה ובטח יש לו ריח של חרא מהזקן הזה... שיגדל את ילדיו כל החיים ויבין שהם לא חולי נפש וככה פשוט יצאו הילדים שלו מטיבעם. אבל זה לא מדאיג כי הדברים שלו קיצוניים מדי, מה שהוא רוצה שיקרה לעולם לא יתממש אפילו לא בחלקו, במדינתנו הדמוקרטית! אז שישמור את החלומות שלו לעצמו. מה זה שווה שהאנשים האלה מקדישים את כל החיים שלהם לאלוהים אבל מצד שני לא נותנים לאחים שלהם על פני האדמה לחיות ? חוקי התורה הם לא באמת כאלו קיצוניים, וגם התחשבות בחברה ובשונה צריכים לבוא בחשבון. בקיצר מה שאני רוצה להגיד זה שהדתיים צריכים להיות קודם כל בני אדם, ואחר כך להתפלל לאלוהים.

jane dou10

New member
שיעשה סיבוב פרסה חזרה לכנען עם המקנה צאן שלו,

ויחפש מי ינענע אותו באוהל מועד. אין לי מילים, אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק..... אני דווקא בעד כל מוסדות הגמילה\ריפואי האלה. צריך להקים כמה כאלה בלב מאה שערים ובני ברק ליגמול אנשים מחרדיות יתרה, אטימות, טימטום ושנאה בשם ה'. זה יהיה שלאגר היסטרי.... למישו יש תטלפון של גיידאמק!? אולי נארגן פה איזה משו....

חחח באמת שיחזור לכנען ויעש לו זונה צאן ובקר

מה זהההההההה עם הנעליים לא היינו דורכים על הפרצוף דורש בעיטה הזה יאללה !!! =)

0Phobia

New member
ג'יז.

פסיכי. ובכלל, מה זה לחוקק חוק שיאסור "משכב זכר"? מה בדיוק הח"כ הנכבד הולך לעשות, לעבור בשכונות ולהסתכל לאנשים דרך החלון, כדי לוודא שהם לא שופכים זרע לשווא לפה של איזה בחור? זה פשוט אידיוטי, ואני לא יכולה לספור כמה פעמים אני אדפוק את הראש בקיר אם האיש הזה יקים "מוסד גמילה" להומואים. ואגב, נדמה לי שיש כמה "מוסדות" כאלה בארה"ב, של נוצרים.

YugiBoy

New member
כל כך מתסכל שאנשים שמגיבים אומרים:

שהוא צודק, ושהכל פסיכולוגי, והיה משהו על סמים לא היה לי כח לקרוא... אני מרגיש כאילו אנחנו בריטני ספירס... לא משנה כמה נשתדל, תמיד כולם יחשבו עלינו דברים רעים... איך , איך? עם כל הפרובוקציה שעושים ועם כל ההסברות ועכשיו באמת שזה נושא חם, איך עדין לא הבינו שזה לא פסיכולוגי? אם זה היה פסיכולוגי או אם היינו מחליטים על דעת עצמינו שאנחנו רוצים להיות כאלו, למה כל כך הרבה מתאבדים? מנסים בכח לחיות עם בת\בן זוג מהמין השני רק כדי לא לחיות חיים כאלה.. אוףף

אנחנו סוג של בריטני ?

אני חושב שזה די הגיוני אפילו...במיוחד בעיניני ההתאבדויות...... הפפראצי=הדתיים >>> אנשים מאוסים שנדחפים לחיים של אנשים אחרים וחושבים שזו זכותם !!! אבל הומו שמתאבד זה ממש פחדני. לא מומלץ.

YugiBoy

New member
או! פה בדיוק הנקודה!

היא לא נתסה להתאבד. זו שמועה שהופצה כדי לעשות רייטינג לעיתונים ולאתרי אינטרנט \ מדורי רכילות. אתה מבין מה הבעיה? היא לא עושה את כל הדברים האלו שאומרים עליה... היא לא ניסתה להתאבד, היא לא כתבה 666 על הראש, הכל שטויות... מכאן, אנחנו לא חולים, כמו שכולם חושבים, שזה פסיכולוגי, שזה כי התייאשנו מקשרים לא מוצלחים עם נשים, ושמעתי עוד המון תיאוריות הזויות.. כמובן שההשוואה הייתה בצחוק, אבל זה פשוט הזכיר לי אחד את השני

YugiBoy

New member
* תיקון

קראתי שוב, והבנתי שלא דיברת על בריטני ביכלל בקשר להתאבדויות... אבל יש אנשים, שחיים במקומות שממש רודפים אותם, ויש להם אופי ממש חלש.. אבל התאבדות היא בהחלט לא הפיתרון..

Mr Squirrel

New member
אומגד XDDDD

ת'כלס, זה בגלל המצעד. אם לא היו עושים מצעד בירושלים הכל היה יותר טוב. (הממ למה לעשות דווקא...?*)

Mr Squirrel

New member
אם לא היה מצעד

שהיה עושה דווקא, הם לא היו חושבים בכלל על חוק כזה.

0 zero 0

New member
מוסדות שיכום להומוים? דווקא לא...

אם כבר צריך להקים מוסדות שיכום לאנשים האלה.... חבל שככה המדינה שלנו ניראת.... פיכס

balelli1

New member
פאק...... ../images/Emo46.gif

אנשים כאלה ממש ממש מעצבנים אותי... עזבו את החבר כנסת המזדיין הזה... הקהילה הזאתי של הדוסים ההומופובים האלה... אנשים שלא עשו כלום למען הארץ... אנחנו 10% מהארץ כן מתגייסים.. כן עובדים... אנחנו לא נקבל כסף רק על האמונה שלנו.. לאנשים האלה אנחנו מפריעים?... ואני לא יגיד כלום על מה אני חושב על האמונה שלהם כי אני פשוט לא ברמה הזאת... אני חיי עם האין-אמונה שלי בשקט,ולא מנסה להכניס אותם למוסד סגור

למעלה