../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif

שוב פעם, בעיות תרגום.
(סורי...
) המ, יש לי עדיין בעיה עם הפסקה: 'Keep your wand out,' she told Harry, as they entered Wisteria Walk. 'Never mind the Statute of Secrecy now, there's going to be hell to pay anyway, we might as well be hanged for a dragon as an egg. Talk about the Reasonable Restriction of Underage Sorcery… this was exactly what Dumbledore was afraid of - What's that at the end of the street? Oh, it's just Mr Prentice… don't put your wand away, boy, don't I keep telling you I'm no use?' אני מצליחה את ההתחלה, ואת הסוף, אבל האמצע לא מסתדר לי...
ו... מה זה materialised

../images/Emo12.gif../images/Emo87.gif|יעל|

There was a loud crack and a strong smell of drink mingled with stale tobacco filled the air as a squat, unshaven man in a tattered overcoat materialised right in front of them. זה נשמע כמו "הופיע" או משהו בסגנון, אבל...
ו... עוד בעיה -
(כן, אני גרועה.) לא בדיוק הבנתי את What 'appened to staying undercover?, ובטח שאני לא יודעת איך לתרגם.
(סורי שיש לי כל-כך הרבה שאלות...
בע, אבל הבטחתי לקסם שאני לא אתייאש, אז...
)

זה כאילו נוצר מהאוויר....

זה בא מהמילה חומר... הייתה לי מילה.. התהווה מהאוויר, איך זה?

../images/Emo58.gif גם לי יש כמה בעיות תרגום:

פרק 9, The Woes of Mrs. Weasley, אחרי שהארי יצא מחר בית המשפט. 1. but again, the witch looked almost appraisingly at Harry as she passed. מדובר על אומברידג', ככה היא הסתכלה על הארי כשהיא עברה במעבר... לא מצליח לתרגם את 'looked almost appraisingly' ממש מעצבן.... 2. איך אני מתרגם את toadlike witch, תאורה של אומברידג'. כלומר מה לתרגם את זה כהמכשפה דמוית-הקרפדה? המכשפה המקורפדת? זה מוזר...

../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif|יעל|

מ... הסתכלה עליו, כמעט בביקורתיות... או משהו כזה...
ו... דמוית-קרפדה זה הכי טוב, אני חושבת.

Silver Fox

New member
לפורום הספר בבקשה../images/Emo4.gif../images/Emo82.gif|חן|

כאן זה הפורום החברתי שבו מותר לנו להיות מטורללים ולא לדבר על הארי פוטר. פורום מספר 160 הוא הפורום שבו מותר לנו להיות מטורללים אבל לדבר על הארי פוטר ועל הספר החמישי המאגניב.

כאילו את אל חלק ממנו ../images/Emo11.gif לא שמתי

לב בכלל שההודעה בפורום 160, סורי שהגבתי, לונרא
עוד שרשור לאוסף...

יש עם זה... ../images/Emo57.gif

רק בעיה אחת: פרויקט התרגום מתנהל בפורום החברתי, מכיוון שיש איזו בעיה עם הפרוום הרגיל והפרסום שאני לא זוכרת מה היא

למעלה