עוגייה

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

הלכתי היום ליועצת ו...דיברתי איתה (אגב מקווה שזה בסדר שאני מעדכנת אותכם. וגם אם לא אני סתם צריכה להוציא את זה) והיא אמרה שלפי מה שהיא מבינה אני לא צריכה איבחון אבל למרות זאת היא הציעה לי להיפגש שוב ולחשוב על איך להקל עלי להיות בבית ספר, למשל לבטל לי כמה שיעורים, שזה יכול להיות נחמד, אבל אני לא בטוחה כמה זה יעזור...
טוב אז רק רציתי לעדכן אותכם...וזהו...תודה על מי שעזר לי מתי שהוא...

oren*

New member
לא להקשיב ליועצות בית ספר ../images/Emo70.gif

הרסתי לעצמי את התיכון בגלל זה - אמרה שאני לא צריך אבחון כששני חברים שלי עשו אבחון בניצן וקיבלו הרבה הקלות. כתבתי כאן הודעה על הפתרונות שלי בתיכון, שהיו יכולים להיות הרבה יותר פשוטים והגיוניים אם היו לי הקלות. תפני לפסיכולוג בקופת חולים או למישהו בכיר, דברי איתו ובקשי פיתרון - יועצת בית ספר לא יכולה להגיד לך משהו כזה על סמך שיחה אחת. בנוגע לביטול שיעורים - לכי על זה
למה לא.

עוגיהה מתוקה ונחמדה!

קודם כל, את תמיד מוזמנת לעדכן אותנו במה שקורה, לספר לנו מה העניינים ולפרוק את כל מה שבא לך, בשביל זה אנחנו פה
שנית לגבי היועצת, קודם כל יפה מצידה מאוד שהיא באה לקראתך עם הקלות, אבל מכיון שאין ירידה לשורש הבעיה אז גם אין טיפול נכון, לכן אני בכל זאת הייתי הולכת לאבחון, מה גם שבבוא היום אם תרצי הקלות בבגרויות, לא תהיה לך ברירה אלא לגשת לאבחון אצל מאבחן שמקובל על משרד החינוך, ולכן עדיף עכשיו מאשר אחר כך.
אפרת

עוגייה

New member
../images/Emo51.gif

היא פשוט הבינה ממני שאני לא מסוגלת להתרכז בגלל שאני לא אוהבת את השיעורים ואת המורים- שזה דיי נכון, אבל אני לא בטוחה אם זה רק זה או שלא. טוב, תודה בכל אופן, ובשיחה הבאה שלנו אני -אנסה- להגיד לה את זה... תודה אורן ואפרת!

אשלונית

New member
ידעתי שזה מה שתגיד בסוף!

הרי איזה תלמיד או תלמיד שהיה בעבר הרחוק לא יגיד למישהו חכי את ההזדמנות לוותר על שעורים, האמת גם אני בעד אבל צריכים להסתכל על זה מהספק שונה לגמרי והוא איך זה ישפיע על תעודת הבגרות, שזה למה אנחנו בעצם לומדים את כל הבולשיט הזה בבית ספר!, ולתעודת בגרות מלאה הרי כולם רוצים להגיע בסוף. אז לפני שאת מוותרת על כמה שעורים, כמה שזה ישמע מדליק, מגניב, וחוסך צרות!, תבדקי איך זה ישפיע עליך! ועל התעודת בגרות שלך!!! מבחינת אוניברסיטות ומכללות כאחד. אשלי.

למעלה