דנית26

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

סתם מוטרדת קצת...ביום ראשון הקרוב יש לי תור, הוא יבדוקאת המצב שלי ויבצע את ההזרעה כנראה יום או יומיים אח"כ, כנראה יום אחרי פורים...הבעיה שלא שאלתי אותו כמה ימים לפני בעלי אמור להימנע מקיום יחסים..
ותגידו לי...באותו יום של ההזרעה בעלי אמור ללכת לתת דגימה להשבחה??קובעים תור לזה??מספר ימים לפני??איך זה הולך? פתאום אני כ"כ מבולבלת תודה לכן

באאבו

New member
אל תהיי מוטרדת

היי דנית, אז ככה: מספיק יום התנזרות אחד קודם, גם יומיים יהיה טוב. דגימה אין צורך לתת (ח´ליק, כמה כבר הם כבר חזקים??) - את הבדיקה עצמה עושים מתוך הזרע שמיועד להזרעה. בודקים "ת´שאריות" קובעים תור??? אם את באה עם הפניה אז לא, איפה אתעושה את זה?? היי, אני מאחלת לך פורים שמח, עם המשך שמח עוד יותר... באאבו

יעל@

New member
דנית

ביום של ההזרעה את הולכת עם בעלך והוא נותן את הזרע במקום בו אתם עושים את הטיפול, ניתן גם להביא את הזרע מהבית במיכל סטיירלי. את ההשבחה עושים כבר במעבדה מהזרע שננתם. את עיתוי ההזרעה מתאמים עם הרופא המטפל לרב, היכן אתם אמורים לבצע את ההליך? לגבי המנעות מיחסי מין אני לא זוכרת.... בהצלחה, יעל

דנית,

אנחנו היינו בטוחים שפספסנו את הביוץ, אז עשינו "עבודת בית" בלילה שלפני ההזרעה, ובכ"ז כמות הזרע והאיכות שלה בהזרעה עצמה היו כרגיל... אז אל תילחצי מזה, טוב? יש מספיק ממה להילחץ...

../images/Emo32.gif לאיפה נעלמת?

אמרתי לעצמי היום, שאם אני לא רואה אותך בפורום, אני שולחת מייל בדיקה. אל תעשי לי כאלה התקפות
יותר
גדולה גדולה זוהרה

sorry, sorry ../images/Emo9.gif

אחרי השבועיים בנורבגיה חזרתי למתקפת עבודה רצחנית, לקראת הכנס שהיה לנו באילת בסוף השבוע (אל תקנאו בי, באמת שהיה רק עבודה קשה). רק ביום ראשון יכולתי להתחיל להדביק את הפיגור של השבועיים בקצב העבודה, ולאט לאט אני מתחילה לחזור לחיים (=לקצב עבודה נורמלי). מצטערת שנעלמתי, אבל מבטיחה לך שקראתי הכל (אפילו מנורבגיה! מתי שיכולתי להניח את טלפי על מחשב כלשהו מיד נכנסתי לפורום לבדוק מה קורה...). אוהבת

למעלה