תהיות..

../images/Emo4.gifתהיות..

בוקר טוב. אתמול החלטתי לשוטט בפורום ישראלים בחו"ל של אתר נענע. הפורום מנוהל ע"י משיהי בכינוי: סאבין- מאנגליה. נשמעת בחורה סבבה, אבל ככל שאני קוראת יותר כך הרגשת הדה ז'ה וו, הולכת ומתעצמת. חזרתי לפורום בתפוז לאמת את תחושותי ואכן, אותה הודעה שסאבין כתבה (משהן בקשר לאימוץ ילד וקיצוץ בשעות העבודה)מופיעה פה באותן המילים!! אבל תחת הכינוי ribber שזאת עדי מהולנד.. מה פה קורה פה?

../images/Emo4.gifתיקון טעות

לאחר דפדוף נוסף בהודעות הפורום נוכחתי לדעת ש:ribber, עדי והולנד זה שלושה דברים שלא קשורים אחד לשלישי. אבל אני עדיין מצדדת בתוכן ההודעה הקודמת, סאבין ו ribber זו אותה דמות אבל תחת כינויים שונים ובשני פורומים נפרדים. ממש שרלוק הולמס נהייתי על הבוקר..
(אייקון של שרלוק רק בלי השפם והכובע)

een ogenblik

New member
מה התהייה בדיוק?

סאבין, מנהלת פורום ישראלים בחו"ל בנענע, משתתפת גם בפורום ישראלים באירופה של תפוז, תחת השם ribber. נראה לי די ברור, לא?

ribber

New member
../images/Emo66.gif ../images/Emo13.gif אופס..

הכינוי סאבין, במערכת תפוז היה תפוס, אני גולשת בנענע קרוב לשנתיים, מאז שעזבתי את הארץ... כשYNET החליטו לגבות תשלום מגולשים מחו"ל, כתבתי מכתב להנהלת הפורומים בנענע וביקשתי לפתוח פורום מקביל- אז גם גיליתי את הפורום בתפוז
יותר מדוייק לומר שגיליתי את בליקסי, השכנה שלי מהצפון ואת פורום זוגות מעורבים
קבלי ח"ח על עבודת הבלשנות המעולה

Ribber../images/Emo51.gif

ribber אני מופתעת לטובה! חשבתי שיעשו בי לינץ' אינטרנטי, בסיוריי הרבים בפורום הבנתי שצריכים לשאול פה שאלות בזהירות יתר (ראו ערך עוגןבלינק... אוי חפרתי לעצמי בור) תודה על על הח"ח, חלפו שנים מאז הח"ח האחרון שלי (ככה זה שחיים באנגליה ללא חברה ישראלית). נשארו לי שתי תעלומות: מחירי הספרים בסטימצקי בגולדרס גרין, והאם המרת מוצרי החלב לתחליף סויה אכן היה צעד חכם?..

ribber

New member
בעוונותי הרבים

לפני כארבע שנים, אחי יצא עם בחורה מקסימה שאימצה לה את אושו כדרך חיים. היא וחבריה הביאו מישהו מפונה להעביר שיעורי מדיציות וללמד את דרך החיים שלדבריהם היתה דרך נבחרת ומובחרת. מאוד אהבתי את החברה האלה ודי התמגנטי אליהם. גם אני נעשיתי צמחונית, הלכתי איתם לשחות בערום באמצע החורף ומצאתי את עצמי עם הבגדים שומרת על אחד הילדים המסכנים שנותרו שוממים בשעה שהוריהם השתוללו בים. תקופה נחמדה זו היתה, אבל אז אחי וחברתו נפרדו איש איש לדרכו ואני חזרתי לחיות חיים נורמלים ובריאים, נטולי הטפות (מלבד אלו של הורי היקרים). מה הקשר למוצרי סויה את שואלת? אה! כן, אז גם גיליתי את הטופו והתירס, את משקה הסויה בטעם שוקו ואיך מוציאים את הבתוכו של החציל לאחר הקלייה (התקשרתי לאמא). אני לא יודעת אם זו החלטה נכונה או לא. אני רק אומר שכיום בכל מאכל מוצאים פגם- אם זה מסרטן או גורם לעליית כולסטרול וכו'. הגישה שלי היא, אם אני מחליטה להפסיק לאכול משהו (במקרה שלך זה סידן לא?) אני אעמוד בזה עד שהגוף שלי יאמר לי אחרת, כלומר הקרייבינג, ברגע שזה קורה, מדברת איתו ואנחנו (אני וגופי) מגיעים למסקנה כי הוא זקוק למה שהוא דורש...
ועכשיו אם לגרגור מותר אז גם לי
שלי הפורום (כרגע סובל מתת חשיפה
) ולא אחזור על פירסומת סמוייה זו, שוב, לעולם. (ברשותכם ספרקי ובליקס
)

סויה

האמת היא שעברתי למוצרי סויה כתחליף לחלב עקב מאמר די מפחיד שקראתי על הנזקים שהחלב גורם (כמובן שזה שונה אצל כל אחד, במקרה שלי הופיעו כל הסומפטומים השלילים שחלב יכול לגרום- התנפחות וכאבים בבטן), מאז שעברתי לסויה אני מרגישה טוב תודה. ולא הבנתי על מה רוצים להעמיד אותי לדין?

ipple®

New member
מלכה, FYI - רק השבוע קראתי כתבה

בנוגע לחלב סויה. מתברר שגם הוא לא כל-כך בריא כמו שחושבים... מסתבר שהוא מזיק ביותר לנשים בהריון (או יותר נכון - לעוברים). ולכן הם לא ממליצים לנשים הרות לשתות חלב סויה. כך שבימנו אנו, לצערי, שום דבר כבר לא ממש בריא...

moonshaa

New member
סליחה אם אני "אשמע" קצת חצופה.

הבנתי נכון, את בהריון?

ipple®

New member
ממש לא!!! ושאמא שלי לא תשמע...

ותקבל רעיונות.... פשוט הכתבה על הסויה התייחסה להשפעות של חלב סויה על העובר (מסתבר שהוא גורם להם למומים שונים ומשונים).

moonshaa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה.

כשמתגייסים לצה"ל פתאום נראה שיש הרבה חיילים וחיילות. ככה נראה לי גם לגבי נשים בהרין:)

d h t

New member
הוד רוממותה

אני מציע להעמיד אותה לדין!!! למצוא אותה אשמה!!!! ולגזור עליה 50 מלקות!!!! וגם על משתפי הפעולה שלה!!! מה זה פה? היא חושבת שהיא יכולה להוליך אותנו שולל סתם כך???? ואם לפחות 5 מהמשתתפים פה משתתפים גם ב YNET (ועוד איזה 20 שרק קוראים שם
) לשפוט גם אותם!!!!

shermond

New member
מי אמר פורומים אחרים?? ../images/Emo68.gif

ולא שילם על זה?? חח, אני לא רואה בעייה עם גלישה במספר מקומות.. אבל באמת כל הכבוד על הגשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה

shlomitit

New member
יא קרועים!

מה אתם עושים כאן? יאללה, הביתה. מצד שני, טוב, גם אני כאן...

למעלה