שלום חדשה :) מממיאו
S swirrrly New member 22/3/04 #2 ../images/Emo24.gif ../images/Emo118.gif ברוכה הבאה מאדומה שווה פי אלף משל הפושטים השחורים אבל אם את בכלל רוצה לעלות דרגה אז כדאי לך של הכחולים... ממ ניסיתי לעשות מזה מאין משחק תפקידים קטן, מרגישים? כל הזכויות שמורות ל גל .
../images/Emo24.gif ../images/Emo118.gif ברוכה הבאה מאדומה שווה פי אלף משל הפושטים השחורים אבל אם את בכלל רוצה לעלות דרגה אז כדאי לך של הכחולים... ממ ניסיתי לעשות מזה מאין משחק תפקידים קטן, מרגישים? כל הזכויות שמורות ל גל .
S ShAkaTArShA New member 22/3/04 #3 את סתם מתלהבת ../images/Emo11.gif זה לא שאת יכולה לעשות משהו חדש את סתם בצבע חום קקי עכשיו
S swirrrly New member 22/3/04 #4 ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif שששקט אתה אמור לתת לי כבוד, מז"פ אני לא מוכנה לעבוד בתנאים האלה!! סתם אני כן .
../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif שששקט אתה אמור לתת לי כבוד, מז"פ אני לא מוכנה לעבוד בתנאים האלה!! סתם אני כן .
ס סירופ מייפל מקולקל New member 22/3/04 #11 ברוכה הבאה.. ../images/Emo13.gif שייייייי../images/Emo2.gif~!! בשבילך
S ShAkaTArShA New member 23/3/04 #14 ../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo47.gif |מלכה|
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo47.gif |מלכה|