שוב אני...

cleo_b

New member
../images/Emo4.gifשוב אני...

היי לכולכם... אני שוב מתנצלת שלא יכולתי לענות, הייתי כותבת הודעה וזה היה נתקע לא חשוב... עכשיו עברו כמה, שבועיים? אחרי 5 ימים הוא החליט שנמאס לו מהמקום ועזב. חזר הבייתה שבוע היה נקי ועכשיו אני חושבת שהוא משתמש כי הוא נראה הפוך לגמרי ומתנהג ככה ונשמע ככה,והוא בכל הכוח מנסה להסביר לי שלא אני כבר לא יודעת מה לחשוב.. הוא אומר שאני מה שמחזיק אותו נקי כשהוא רוצה לעשות פס הוא חושב עליי ונזכר כמה טוב זה להיות נקי ומשכנע אותו אבל, כמה שאלות: 1)אם זה ככה אז למה הוא עזב ולא רצה להתאמץ קצת בשביל לשמור על הנקיון שלו ולהשאר באשפוזית לפחות חודש? 2)יכול להיות שהוא באמת לא משתמש ואני בעצם רק מקשה עליו? כפי שהוא טוען? ותודה לכולכם...באמת אתם ההאנשים היחידים שאני יכולה לדבר איתם עליו ובינתיים אני הולכת על כל ההתלבטויות והעצב בפנים וזה לא קל... קראתי את התגובות שכתבתם לי מקודם ופשוט היו לי דמעות בעיניים, כמה המצב יכל להיות יותר טוב...

גולדי2002

New member
אולי הוא לא באמת רוצה להפסיק

או אולי לא יכול. "יש אומללים כאלה, אין זו אשמתם. נראה כי אין ביכולתם להבין ולפתח דרך חיים הדורשת כנות מוחלטת. סיכוייהם קטנים מהממוצע". זה ציטוט מהדף הכחול שקוראים בתחילת הפגישה, וזה אומר הכל. יש כנראה אנשים שלא מוכנים עדיין למפוכחות, או לא נפלו מספיק חזק (הגיעו לתחתית), או לא רוצים להתפכח או כל כך מבועתים מהרעיון של לחיות ללא חומרים שהם ממשיכים להשתמש כי הם מפחדים. או שאולי הוא עדיין בהכחשה, שזו כבר בעיה יותר קשה. כל מה שאת יכולה לעשות זה להתפלל בשבילו. הרי את לא יכולה להפסיק להשתמש בשבילו. הדבר היחיד שניתן לעשות זה לבקש מאלוהים כפי שאנו מבינים אותו שיקח לידיים שלו את העניין. זה מעבר לכוחנו. והכי חשוב זה שבאת ופרקת את זה ולא נשארת עם זה בבטן. זה המקום לפרוק - כאן ובחדרים. תמשיכי לבוא ותמשיכי להוציא. שחררי ותשתחררי. שולח לך חיזוקים והרבה אהבה גולדי

cleo_b

New member
תודה על התמיכה...../images/Emo13.gif

אני כל כך מפחדת שיעשה מנת יתר הוא כבר ניסה בעבר אבל אלוהים מעדיף אותו פה הוא אמר לי שאם לא אני אז הוא לא היה בחיים עכשיו הוא מיואש בגלל שנפרדתי ממנו אני לא יודעת אם זה היה צעד חכם אבל בשלב הזה כבר יותר מדי אחריות הייתה עליי ונימאס לי לדאוג לנקיון שלו כשהוא לא מתאמץ בשביל זה ולשמוע את השקרים שלו שוב ושוב עכשיו אני בטוחה שהוא משתמש כי כשנפגשנו היום זה היה בדיוק כמו פעם ראיתי שהוא ממש מסטול ומנסה להתנהג נורמלי אני מכירה את דפוסי ההתנהגות שלו כשהוא הבין שנפרדנו הוא קם, הביא לי מכתב, ורק אמר שכנראה שאני כבר לא אוהבת אותו יותר והלך ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, את המכתב הוא כתב לי באשפוזית שאני הכל בשבילו וכו וכו ועכשיו כשאין לו אותי אני רק מתפללת לאלוהים שלא יעשה משהו טיפשי

קשכפית

New member
היי קליאו, הלוואי והיה לי משהוא

חכם להגיד כתגובה להודעה שלך, אבל אין לי! אני לא חושבת שיש תשובות חד משמעיות, לשאלות למה??? וואלה אין. לדעתי גם לו אין. גם כשטייגר מעד לשימוש שאלתי את עצמי את השאלות. מה - לא חבל לא להרוס את הכל?? מה הוא לא זוכר שאמר שזו פעם אחרונה ושאם הוא עוד פעם יעשה את זה אז לא מגיע לו שאני אשאר איתו כי הוא כלב?? לדעתי יש מצבים בחיים שלא זוכרים כלום ממה שמבטיחים ולא חושבים כלום על מה שיהיה. מה ששולט באותם רגעים זו התשוקה נקודה! התשוקה למשהוא שמעוורת את הבן אדם, ולא חשוב מה הוא אומר ומה הוא אמר ומה יגיד, זה משהוא אחד וזה משהוא אחר. את יודעת שהוא משתמש היום ואת זה את יודעת בבטן, שלא ימכור לך שהוא נקי ושאת מקשה עליו. סתם חארטה עובדה שהוא לא נשאר שם ולא הלך עם זה עד הסוף, כנראה שאין לו את הכוח רצון האדיר שצריך בשביל זה, זה לא פיקניק. כשברור לך שהוא משתמש זה ברור שהוא משתמש. ובטח שהוא אומר שהוא מיואש שנפרדתם, זה מובן מאליו קודם כל תמיד להיפרד כשאוהבים ורגילים זה כואב ועל אחת כמה וכמה שמישהוא גם תלוי וגם יודע שהוא במצב על הפנים. לדעתי זה היה צעד חכם לקום וללכת בדיוק מהסיבות שאת כותב, הדאגה לנקיון שלו, זה כבד לדאוג לנקיון של אדם אחר שלא דואג לעצמו, זה קשה וזה נועד לכישלון בדרך כלל. יתכן והוא יעשה משהוא טיפשי ואולי לא. יחד עם זאת הוא גם איתך עשה דברים טיפשיים וגם המשיך, בכל מקרה יהיה אשר יהיה, אל תאשימי את עצמך. את לא הגורם, את פשוט היית שם, כך זה. אני מקווה שהוא יהיה חזק וחכם ושאת תישארי חזקה וחכמה ושאולי תצליחי הפעם להתנתק ממנו. לדעתי כמו שפעם כתבתי לך, למרות שאיש לא יכול להגיד בעצם מה טוב, אבל בגלל גילך הצעיר ובגלל שחבר שלך בעצם מכור פעיל, זה מצב שמזמין צרות והרבה. כך שעדיף לך לאורך זמן בפרספקטיבה של העתיד, לצאת מזה וכמה שיותר מהר. שיהיה בהצלחה והרבה אהבה מאיתנו , ממני. קשכה

cleo_b

New member
לא יכולה לישון

זה מפחיד אותי שהוא תלוי בי ככה ואני חושבת שזה מובן מאליו הפחד הזה.. אבל אז ידעתי שאני זה מה שמחזיק אותו, בתקופה שהוא היה נקי ושמחתי שזה המצב ואני יכולה לתת לו משהו מעצמי ועכשיו אני חסרת אונים לא רוצה להתקשר אליו כי ככה זה רק יזכיר לו ומצד שני אני מתה מפחד רוצה לדעת מה איתו מה הוא עושה עם מי הוא אולי אני יתקשר לאיזה חבר שלו שגם משתמש שייהיה איתו וישמור עליו ככה מבחינת הכמות וייתן לו איזושהי תמיכה? כי חוץ ממני, ההורים שלו ואיזה חבר שבצבא אין לו אף אחד אני לא חושבת שאני יצליח להרדם הלילה הזה אני קוראת שוב ושוב את כל המכתבים שהוא שלח לי ודואגת כל כך הוא משוגע הוא יכול לעשות את זה, השאלה אם הפעם הוא ישרוד ואם לא היום אולי עוד כמה זמן כשהוא יהיה בדיכאון ואני לא יהיה שם בשביל לדבר איתו, ומצד שני אם אני אדבר איתו זה יחמיר את המצב את אומרת שזה הדבר הנכון לעשות, אבל האם עשיית הדבר הנכון שווה חיים של מישהו? ואולי זה ישנה משהו אצלו ויבין שהוא חייב להשתנות הבעיה היא שהוא לא חושב שנפרדנו בגלל שהוא משתמש אלא בגלל שאני הפסקתי לאוהב אותו. אבל הוא בטח מבין, או שלא או ש אני אשתגע עוד שניה מרוב מחשבות אני כל כך מבולבלת מצטערת על הבלגן מה אני יכולה לעשות המון המון תודה על התמיכה אוהבת אותכם מאוד קליאו

קשכפית

New member
הלו נשמה

תשמעי חמודה יש לנו נטייה לעזור לאחרים וזה יפה אבל מי ישמור עלינו? אני לא מתיימרת להגיד את הנכון. אין לי את התשובה. אבל האינסטינקט שלי אומר לי לומר לך שיש מצבים שאת צריכה לדאוג לעצמך, זה נשמע אכזרי ואולי זה כך אבל מי אמר שהחיים פירים?? הם לא נקודה. את לא יודעת מה הוא עושה עכשיו, אולי הוא משתמש? אולי הוא בלוד? אולי הוא עם חבר אחרי השימוש? אולי הוא נרדם אחרי השימוש? לעולם לא תצאי ראש מהספקולציות אני הייתי בסרט הזה ולא פעם אחת ויודעת חופשי את התסריט שאת רואה עכשיו ולכן זה כואב לי. נכון הוא אולי צריך תמיכה, נכון אולי היה לו ממש סבבה שאת היית עכשיו לידו, מלטפת אותו ומקשיבה לו ואולי נותנת לו כסף??? או קיי אבל איפה את בתמונה? לך היה עכשיו טוב להיות איתו ולדעת שהוא משתמש? ולשמור עליו? ולדעת שאולי גם מחר הוא ישתמש ואולי שוב ושוב? את היית ישנה טוב בלילה? את עזבת אותו ואת חושבת שאו שזה ישנה אצלו משהוא והוא ישתנה או שזה יהרוס לו את החיים ואת לוקחת את זה עליך. לצערי בדרך כלל נרקומנים לא משנים את החיים בגלל שבחורה עזבה אותם, הם מבטיחים אבל זה לא משנה כלום, אם הגורל שלו זה להרוס את החיים שלו, אז זה מה שיקרה, אתך או בלעדיך. אם תישארי איתו אז זה הסרט שתיהי בו תמיד, תמיד הוא יבטיח תמיד הוא ישתמש וישקר ואת יקירתי תאכלי הרבה חרא, אפילו שהוא אוהב ואפילו שהוא חמוד, הוא ישתמש ולחיות עם משתמש זה רע. בטח שאת מבולבלת אני לא יודעת מה לומר לך לעשות. עשית את הצעד תישארי בזה. אפילו אם זה בשבילו רע, בטח שבשבילו זה רע, בטח שבשבילו זה הכי טוב שאת איתו. ברור לגמרי אבל בשבילך זה יותר טוב להיות רחוקה. אלא אם כן את רוצה לסחוב על הגב שלך לתמיד, חבר משתמש. אז מה אם הוא חושב שאת לא אוהבת אותו יותר? יש הרבה זוגות שנפרדים, פעם הגבר פעם האישה, אנשים גם מפסיקים לאהוב אנשים. זה קורה מה לעשות. אותך לא עזב אף פעם מישהוא? אז הרסת לעצמך את החיים?

cleo_b

New member
תודה תודה

כן אני יודעת שאת צודקת בכל מילה אבל הספק הזה משגע אותי.. אני מפחדת לקבל טלפון מאמא שלו מחר בבוקר שתספר לי שהוא בבית חולים והיא עוד איכשהו תגרום לי להרגיש אשמה אני די צריכה להפסיק עם כל התסריטים הדימיוניים האלו..לא? אולי באמת הגיע הזמן לדאוג קצת לעצמי מחר יש לי בית ספר צריך לקום מוקדם אני אנסה להרדם.. מחר אני אתפוצץ אם לא אדע מה איתו אבל אם לא יודיעו לי כלום זאתאומרת שהכל בסדר או יופי אני עונה לשאלות של עצמי , חסכתי לך
המון תודה המון המון זה נחמד לדעת שתמיד מישהו יקשיב לי באמת הייתי צריכה את זה לילה טוב...

tiger

New member
ואל תישכחי

שאחרי כל מה שכשקפית החכמה אומרת.... היא חיה איתי
אז אין שום אמת מוחלטת ואף אחד לא יכול לדעת באמת בישבילך מה את צריכה לעשות.אולי אפילו לא את. תחזיקי מעמד. תעשי רק מה שטוב לך. t

קשכפית

New member
קליאו, אל תשימי לב אליו.

נכון אני חייה איתו, אבל גם על זה אין ביטוח. אך בכל זאת יש הבדל, קודם כל טייגר לא משתמש, נכון שהוא לא נקי, נכון שהוא מכור אבל הוא על אדולן והוא לא משתמש וזה חצי נחמה וחוץ מיזה את עדיין ילדה, את עדיין תלמידה בבית הספר וכל הסיפור הזה כבד עליך ולכן כדאי לצאת כל עוד יכולים. ואני בטח לא התכוונתי ואת יודעת את זה, לשחק אותה שאני יודעת את התשובות ואת הנכון. אני ממש לא. תמיד קל להגיד לאחרים זה בטוח. אבל דווקא בגלל הנסיון שלי והקשיים שאני חויתי מהמקום הזה באתי לעודד אותך בהחלטה ובצעד שעשית כן אני לא מתביישת להגיד אני חופשי עשיתי טעויות ואני חופשי בעצמי נמצאת הרבה במצבים שאני לא מצליחה לפתור וברור לי לגמרי שזה שאני או מישהוא אחר יכתוב או יציע לך או לכל אדם אחר לצורך העניין לעשות כך וכך זה לא אומר שעושים את זה. אני רק מצאתי לנכון לעודד אותך בהחלטה שלקחת משום שכמו שכבר אמרתי, את בחורה צעירה וקשר עם נרקומן פעיל זה קשר קשה ביותר שלא יקח אותך לעתיד מזהיר. וזו התגובה שלי למה שטייגר כתב. את בוודאי תעשי מה שטוב לך אם תצליחי, לא תמיד מצליחים לעשות את זה, זו האמת, הכי מצחיק שלא תמיד אנחנו מצליחים לדאוג לבן אדם שהכי קרוב לנו וזה אנחנו.. מצחיק?? לא ממש יותר עצוב. בהצלחה בובה. גם לך וגם לי. ואימרו אמן

cleo_b

New member
נפרדנו וזה סופי...

התברר שאתמול הייתה לו שיחה עם ההורים וכנראה שהוא יחזור לאשפוזית בינתיים הוא משתמש ובזה אני בטוחה במליון אחוז והגיע הזמן להיות נאמנה לעצמי ונפרדתי ממנו. הוא ניסה לשכנע אותי שיהיה בסדר ואחר כך יהיה טוב אבל את כל ההבטחות האלו שמעתי כבר בעבר מעכשיו אני יחיה רק על עובדות. כל כך רציתי לחבק אותו להגיד לו שלא אעזוב אותו וידאג לו תמיד. אבל הוא יסתדר... אולי כשיחזור מהאשפוזית אם באמת הוא יהיה נקי אולי אולי רק הזמן יגיד... תגידו, למה דווקא כל האנשים הטובים באמת נופלים? ותודה קשכה, בהצלחה לנו...
אוהבת מאוד, קליאו

tiger

New member
"למה דווקא האנשים הטובים נופלים"?

שאלה טובה שיש עליה ים של תשובות. קודם כל זה לא שרק אנשים טובים נופלים אלה גם.דבר שני כניראה שטוב לב הולך ביחד עם רגישות מסוימת,רגישות לאחרים,רגישות לכאב וכן הלאה ומה לעשות שרגישות יתר זה אחד הגורמים העיקריים לשימוש בסמים בימיוחד בהרואין.הסם הכי קשה והכי מקהה.אנשים טובים,אנשים רגישים אנשים שלא היו פוגעים בזבוב ניכנסים הרבה פעמים למערבולת של הרס עצמי דווקא ביגלל חוסר היכולות שלהם להיתמודד עם העולם הזה לפי התנאים המקובלים,במצח נחושה ובעור של פיל.אז קורה שהרבה מישתמשים הם אנשים יותר מידי רגישים או יותר מידי חסרי הגנות או חשופים באופן טיבעי כך שהסם הזה היתחבר אליהם מהר מאוד כמו כפפה.לא חסר סיבות להישתמש אבל יש רבים וטובים שעושים את זה לא ביגלל שהם אנשים רעים או חסרי מוסר אלה ליפעמים ביגלל ההיפך הגמור. ליפעמים מכורים הם דווקא אנשים שכן רגישים לחוסר צדק ואטימות והתיסכול שאי אפשר להילחם בתחנות רוח הופך אצלהם מהר מאוד לשימוש בסם שמרדים את החושים.שלא תביני לא נכון יש גם הרבה חלאות שמישתמשים בסמים כמו שיש אנשים טובים ואי אפשר לעשות הכללות אבל כאן ניסיתי להביא רק מיספר סיבות למה לדעתי יש גם ,אנשים טובים" (אם יש חיה כזו) שמישתמשים בסמים. t

קשכפית

New member
../images/Emo45.gif לאישפוזית.

לילה טוב קליאו אני (ואני בטוחה שכולם כאן) מחזיקים אצבעות לחבר בחזרתו לאישפוזית. הלוואי וזה יגמר בטוב. אני יודעת אומרים שיש גם ניסים בעולם! תתפללי בשבילו. אני מאוד מחזקת אותך בהחלטה שלקחת נכון לעכשיו. כי אני מאמינה שאם את כותבת שאת בטוחה שהוא משתמש אז את יודעת מה את אומרת. ובאמת להישאר לידו במצב הזה זה לא פיקניק. אז אני מאחלת המון בהצלחה לו וגם לך. יאללה בובה תרגישי טוב

cleo_b

New member
הלוואי

הלוואי והוא יעבור את זה כל יום רגע לפני שאני נרדמת אני מבקשת מאלוהים שישמור עליו ומתפללת שכבר יוציא אותו מהחשכה בה הוא נמצא מעכשיו הוא יצטרך להתמודד עם דברים בעצמו כי אני לא אהיה שם בשבילו ובאמת גם לו יהיה קל יותר, כמו שטיגר כתב, הוא רגיש מאוד וכל פעם שאנחנו רבים אז הוא רק משתמש יותר ויותר אז עכשיו אולי גם אצלו המצב ישתפר מה עם האשפוזית אני לא יודעת, מתי שהוא יחליט לקחת את עצמו בידיים אז רק יהיה אפשר לדבר על גמילה... שיהיה לכם שבוע טוב, תודה קשכה ותודה לכולם

cocu

New member
נראה לי

כמישהו שחיי בעבר בשכונת התקווה(לא חסר משתמשים)שהפיתרון הכי יצירתי זה שתעמידי לו תנאי אוקיי הוא אומר שהוא נקי על הכייפק תגידי לו שאחת לחודש את רוצה לעשות לו בדיקות שתן כאשר הוא זה שעושה שתן לידך ואת לוקחת את זה למעבדה אם הוא לא עומד בתנאי ממוש חשוב מאד ממוש שתקבלי יעוץ ממישהו שהוא לא קרוב ולא מכיר אותכם

למעלה